Перегляд одного допису
Старий 21.05.2008, 12:08   #74
Partizan
 
Аватар для Partizan
 
Реєстрація: 07.03.2006
Звідки Ви: Киев, Позняки.
Дописи: 3.505
Сказал(а) спасибо: 3.377
Поблагодарили 1.844 раз(а) в 588 сообщениях
Unhappy Загинули троє українців, і - двоє громадян Росії

Загинули троє українців, і - двоє громадян Росії. Ще один росіянин із важкими травмами у лікарні. Саморобний пластиковий катер прямуючи із Краснодарського краю у Маріуполь у темряві, на повній швидкості налетів у маріупольському торгівельному порту на бетонний пірс.

В суцільні темряві на повній швидкості моторний човен протаранив ось такий бетонний хвилеріз. Зараз вже відомо, хлопці поверталися з похорону. Троє з чотирьох опинилися на власному.

Єдиний, хто вижив – 27-річний росіянин Василь Макеєв зараз у маріупольській лікарні. В нього травма живота та перелом коліна. Після зіткнення катера з бетоною спорудою хлопця викинуло на хвилеріз і це врятувало йому життя. Лікар каже, народився у сорочці.

Сам хлопець майже увесь час мовчить, дається взнаки тяжка психологічна травма. В цій катастрофі він втратив брата і двох друзів. Розповідає, пливли з Ейська зі швидкістю десь 60 кілометрів за годину, і в темряві не помітили пірс.

Постраждалий каже, поверталися з похорону, всі були тверезі, з керманичем включно. Але у капітана порту, біля території якого знайшли напівзатоплений катер з трьома тілами, інші дані.

Капітан порту сумнівається, що все було так, як розповідає постраждалий. Каже, катер, найімовірніше – браконьєрський. Інакше навіщо на нього знадобилося чіпляти двигун потужністю 150 кінських сил, який коштує майже 30 тисяч доларів. До того ж, йому невтямки, як такі незначні пошкодження човна змогли призвести до смерті одразу трьох чоловік. Але це вже справа розпочатого за фактом загибелі людей слідства.

Источник:
http://www.1plus1.net/tsn_news/tsn_a...ate=2008-05-20

Видеорепортаж:
http://video.oboz.ua/movie.php?aWQ9MTQ5OTMmdnQ9MA==

Печально.
Не дай Бог так попасть.
Partizan зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням