Перегляд одного допису
Старий 24.04.2015, 11:08   #243
P. Maxim
 
Реєстрація: 13.04.2015
Звідки Ви: Киев
Дописи: 26
Сказал(а) спасибо: 0
Поблагодарили 359 раз(а) в 41 сообщениях
Перша нічна спроба ловлі судака цього року, яку я вирішив здійснити на другий день Пасхи, була відверто провальною. Шалений вітер не дав мені жодного шансу навіть на закидання заздалегідь підготовлених Тіні Фраїв. Півгодини перед сутінками, покидавши джигові приманки, я змушений був йти додому.
Тому вчора, зважаючи на значне покращення погоди, було вирішено намагатись вдало реалізувати спробу номер два. Близько 8 години вечора потрапив на потенційно перспективну точку, що знаходиться на лівому березі Києва. Переїжджаючи в вагоні метро величну водну артерію, звернув увагу, що сонце вже торкнулось темно-синьої лінії горизонту.
Перші закидання супроводжувались значними поривами вітру. Легенький 38-й Тіні Фрай падав у воду не далі 10-12 метрів від берега. Десь через хвилин 20 метрах в п'яти від берега легенький «тук» і перший окунь сезону виявився впійманим на воблер.
Потім прийшов найкращий товариш. Поспілкувались. До 22 жодного клювання, після чого товариш впіймав нічного головня, який спокусився на 50-го Флет Флая від Джакала.
Щодо судака, то він так і не дав прос себе знати – чи є він на цій точці, чи ні.
Близько 11 вирішили розходитись по домівках.


P. Maxim зараз поза форумом  
58 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Свернуть/Развернуть список благодарностей