Перегляд одного допису
Старий 15.03.2015, 08:34   #577
Remo
 
Реєстрація: 03.03.2012
Звідки Ви: Белая Церковь.Арендатор пруда.
Дописи: 404
Сказал(а) спасибо: 329
Поблагодарили 943 раз(а) в 265 сообщениях
Цитата:
Допис від Сан Саныч Переглянути допис
Вы так говорите о впадающей речушке, что порой появляется желание поехать и на ней порыбачить. Там чуть ли не осетр с форелью водится и заходит к вам в водоем.
Сан Санич ну до чого тут , у наш і так важкий час, ці незрозумілі "підковирки" та запитання без обгрунтованої інформації??? Ви бачили ту "річушку"?? Ви там рибачили, Ви знаєте яка її структура, глибини, як влаштована верхня дамба і монах мого ставу, яке кількісне і якісне наповнення рибою і т.д.??? Ви маєте роздуми грунтуючись на карті в компі яку бачите перед собою і більш нічого.
А тапер подумайте про слідуюче:
а) та "річушка" в межах найближчого села , у свій час була торфянником- велика купа ям різного розміру і глибини, які дуже часто заходять так далеко у очерет що дістатись туди неможливо будь-яким способом. У звязку з цим у річушці є особини коропа на око до 15 кг. Самі великі коропи на Картарі іменно звідти. Там безліч карася, окуня, багато щуки. Це я особисто бачив плаваючи з аквалангами і без них. Вода до речі дуже чиста.
б) ця річушка останній відрізок каскаду водойм що тягнеться кілометрів 30-40. При обловах, паводках і т.д. з верхніх ставів риби (малька особливо і дорослої) скочується Бог його зна скільки.
Цього досить ???
Remo зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням