Перегляд одного допису
Старий 24.11.2014, 12:09   #200
Dohtur78
Banned
 
Реєстрація: 19.05.2011
Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Сказал(а) спасибо: 8.630
Поблагодарили 16.168 раз(а) в 1.894 сообщениях
Cool норму виполнІлІ

Які ж вихідні без риболовлі ? А ніякі,незалежно від погодніх умов ! В суботу вранці було приємно разом з товаришем на березі річки збирати свої "нєхітриЄ пожиткІ",у вигляді спіннгів і катушок,натягувати теплі рукавиці і перевзуватися в зимове взуття,бо морозець на вулиці.
Нові рибальські місця,в річці води дуже мало,після кожної проводки доводилося чистити кільця від льоду,але це нас не зупиняло. Я вкотре не відзначився результатом у вигляді трофейної риби (не везе мені і все ),але,все ж таки,вдалося піймати три невеличких щучки,четверта,приблизно такого ж самого розміру,як і три її попередниці,вдало зійшла під самим берегом,за що їй велике спасибі,бо свою роботу вона виконала. Емоцій додав той факт,що рибалив при допомозі лайтової одночасної палочки,тестом до десяти грамів,покльовки відчувалися чітко,хоча самі по собі вони носили не дуже виразний характер. Ну ось такий настрій в тієї риби тоді був,нічого не поробиш. До вечора було ще одне нереалізоване клювання (запишемо в пам"яті це як трофейний екземпляр,якого я ніяк не можу впіймати в цьому році )...
Але,нічого страшного,бо,насправді,я свою "джигову кар"єру",по-справжньому,почав лише цього року,тому не дивно,ми своє доженемо.
ДЕКІЛЬКА ФОТО ДЛЯ ТИХ,КОМУ ЦІКАВО


А що ж там мій товариш,спитаєте ви ?! А той Андрій-він МОЛОДЕЦЬ,не те що я. Одним словом,вміє. В абсолютно "несудачих" місцях йому вдалося звабити судачка непоганого і хорошу щучку,досить хорошу.
ТОВАРИШ-МОЛОДЕЦЬ.

Звичайно,ще хотілося показати фото рибин на куканах,в ванній кімнаті,чи на кухні,але,на жаль,не в цей раз,бо всю рибу ми відпустили назад в ріку,хоча вона була "зачьотная",як дехто любить себе заспокоювати,та й "нЄ више норми",бо у кожного з нас має бути своя норма,та,яка в голові,а не прописана в совЄтських законах і інших нормативно-правових актах совка.
Будемо сподіватися,що погодні умови в цьому році ще дадуть нам всім змогу гарно проводити час біля водойм,отримувати задоволення від покльовок,помилуватися трофеями і,особливо від того,як ми будемо вдруге дарувати життя для тих,заради кого нас зібрав цей форум.
Dohtur78 зараз поза форумом  
124 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Свернуть/Развернуть список благодарностей