Перегляд одного допису
Старий 13.04.2014, 16:22   #602
YOZURIK
 
Аватар для YOZURIK
 
Реєстрація: 25.11.2013
Звідки Ви: м.Львів.
Дописи: 45
Сказал(а) спасибо: 10
Поблагодарили 31 раз(а) в 22 сообщениях
Цитата:
Допис від Шебутной Переглянути допис

1. Какая-то металлическая печка, которая «работает» чуть ли не на мусоре, минимуме веток, подходит все, что валяется в лесу.
ИМХО: фигня полная для двоих-троих. Если ты один еще куда ни шло. Второй момент – если я захочу собирать веточки, то я могу развести костер без всяких печечек и все себе спокойно по минималочке сбацать. Итог: Варианту отказано.
На колір і смак всі фломастери різні. Але запах димку при приготуванні чаю, кави, ухи - це супер. На розкладній пічці розміром десь 15х15 см. і висотою 23-25 см. спокійно готували уху на компанію в трилітровому казанку. На відкритий вогонь вже треба повноцінні дрова в великій кількості і набагато більше часу. ККД пічки набагато більший - менше грієш навколишнє повітря. Вкрали її в мого друга зимою з підвалу. Тут в барахолці знайшов недавно умільця який сам виготовляє подібні з нержавійки, але замаленькі як на мене, але обіцяв розглянути можливість виготовити більшу по замовленню.
Але радий за Ваш вибір - рибалка і супутні з нею події мають бути в радість. Самі розумієте- моя схильність до пічки то тільки моє ІМХО. Ні хвоста і ні луски всім, і веселих ...
YOZURIK зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
KilgorTraut (31.03.2018)