Увійти

Показати повну версію : Чемпіонат Києва з фідерного лову Українка-2015.

Trolik
14.05.2015, 06:53
Чемпіонат Києва з фідерного лову 2015 відбудеться 29-31 травня в місті Українка. Найближчим часом організатори викладуть супроводжуючі документи.

І. Команда G.Steram - Запорожье

1. Пугач Алексей - капитан
2. Шаня Евгений - спортсмен
3. Солодовник Николай - спортсмен
4. Андрусенко Фёдор - спортсмен
5. Богданович Михаил - тренер

ІІ. "Дом Рыбака" РСК Дім Рибака (м. Київ)
1. Ісько Володимир - капітан
2. Дубина Анатолій - спортсмен
3. Дидик Андрій - спортсмен
4. Пясецький Микола - спортсмен
5. Дубчак Антон - запасний
6. Ковальов Олександр - тренер
7. Сергій Міщенко - помічник
8. Кравченко Вікторія - помічник

ІІІ. Команда "Столиця"-Київ
1.Мокруш Андрій - капітан.
2.Гайдук Дмитро.
3.Титаренко Сергій.
4.Нарайкін Олександр.

IV. Команда *SHIMANO* Днепропетровск
1. Боев Олег
2. Таранов Алик
3. Олейник Олег
4. Перепелица Роман

V. Команда "РіФ Lucky Fisher" - КФРС
Крячок Дмитро - капітан
Резніченко Олександр - спортсмен
Одинський Олександр - спортсмен
Одинський Євген - спортсмен
Свириденко Олексій - тренер
Сивоконь Олександр - координатор №1
Корольчук Олександр - координатор №2

VI. Flagman Feeder team (КОФРС)
Чертенков Евгений
Лунин Святослав
Кореняк Виктор
Лищук Александр
Сорокин Игорь
Турик Борис

Freddy
14.05.2015, 07:00
Прошу зарегистрировать на ЧК 2015:

Команда G.Steram - Запорожье

1. Пугач Алексей - капитан
2. Шаня Евгений - спортсмен
3. Солодовник Николай - спортсмен
4. Андрусенко Фёдор - спортсмен
5. Богданович Михаил - тренер

Nycolas
14.05.2015, 10:17
Прошу зареєструвати
"Дом Рыбака" РСК Дім Рибака (м. Київ)
1. Ісько Володимир - капітан
2. Дубина Анатолій - спортсмен
3. Дидик Андрій - спортсмен
4. Пясецький Микола - спортсмен
5. Дубчак Антон - запасний
6. Ковальов Олександр - тренер
7. Сергій Міщенко - помічник
8. Кравченко Вікторія - помічник

DYM
14.05.2015, 11:14
Положення
про Чемпіонат Києва з лову риби фідером 2015 (командний залік).

1. Мета і завдання.
1.1. Популяризація риболовного спорту.
1.2. Підвищення спортивної майстерності, вдосконалення техніки володіння сучасними риболовними снастями.
1.3. Визначення переможців та призерів змагань у особистому заліку.
1.4. Оздоровлення учасників факторами оточуючого середовища.
1.5. Виховання навиків екологічної культури.

2. Місце і час проведення.
Змагання проводяться 29-31 травня в місті Українка в акваторії міського причалу.

3. Статус і характер змагань.
3.1. Змагання проводяться під егідою Київської Федерації риболовного спорту.
3.2. Залік особисто-командний. Склад команди – 4 спортсмени.
3.3. Сума реєстраційного внеску 250 грн. з учасника ( 1000 грн.- з команди). Внесок направляється на покриття витрат організаторів. Змагання неприбуткові та некомерційні. Всі зібрані кошти витрачаються на технічне та суддівське забезпечення.

4. Учасники.
4.1. До участі в змаганнях допускаються особи, віком від 16 років, з відповідним станом здоров’я (підтверджується медичною довідкою), члени збірних команд областей (направляються місцевими ФРС) і які отримали виклик – запрошення організаторів.
4.2 Учасники зобов’язані :
- дотримуватись правил поведінки на водоймі, правил змагань і даного Положення, морально-етичних норм поведінки в суспільстві ;
- бути екіпірованими відповідним чином для безпечної участі в змаганнях
- обов’язково мати міцну мотузку, довжиною не менше 20 метрів, для прив’язування платформ.
- розміщення платформи в секторі - строго посередині сектора лову на урізі води з двома задніми "ногами" на суші.
- дозволяється вхід в зону спортсмена виключно двом членам команди (тренер па координатор № 1, згідно попередньої заявки) звісно що неодночасно обидвом.
- з приводу оформлення заявок:
для Київських клубів - спорткомітет, лікар, підписи та печатки непотрібно, лише роздрукована та правильно оформлена Заявка Лист з підписом тренера команди та обов'язково страховка на усіх членів команди згідно заявки.
для представників інших регіональних федерацій - лікар підписи та печатки непотрібно, лише роздрукована та правильно оформлена Заявка Лист з печаткою спорткомітету, підписом тренера команди та обов'язково страховка на усіх членів команди згідно заявки.
- реєструйте також автомобілі! Вказавши номерні знаки усіх авто команди в цій темі.
- беззаперечно дотримуватись розпоряджень і вказівок суддів ;
- при погіршенні стану здоров’я негайно пові домити заступника головного судді з медичного забезпечення.
4.3 Учасники змагань несуть повну відповідальність за наслідки, до яких можуть привести порушення ними правил поведінки на водоймі, спортивного режиму, норм поведінки в місцях загального призначення.
4.4. Куріння в секторах під час змагань - ЗАБОРОНЕНО.
Для куріння, з дозволу судді, спортсмен має право залишити сектор лову.
5. Організатори. Суддівство.
5.1. Загальне керівництво і підготовку організації змагань здійснює РСК «РиФ» та Фідерний клуб «Дом Рыбака». Контролююча організація – Київська федерація риболовного спорту.
5.2. Безпосереднє проведення та суддівство здійснюється суддівською колегією згідно офіційних правил ФРСУ з лову риби на фідер 2015 року [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
та даного Положення.
5.3. Судді здійснюють контроль за діями учасників, ведуть протоколи змагань, проводять зважування та нагородження. Нагляд за роботою суддів здійснює Головний суддя змагань. У випадку виявлення лояльного, або навпаки, упередженого відношення до учасників, такий суддя підлягає заміні та дискваліфікації.

Суддівська бригада – 4 чоловіка.

Головний суддя – ГРИНЕВ ОЛЕКСАНДР
Секретар - ШЕВЧЕНКО ОЛЕКСАНДР

6. Програма змагань (Регламент).
Чемпионат Києва з фідерної ловлі проводиться протягом трьох днів.
6.1. Перший день ( 29 травня, п’ятниця );
- вільне тренування.
6.2. Другий день (30 травня, субота);
- урочисте відкриття змагань, жеребкування, перенесення обладнання до секторів (6.00-7.00)
- вхід у зону змагань, підготовка(7.00-9.00)
- старт закорму (8.50)
- старт першого етапу (9.00)
- фініш першого етапу (14.00)
- зважування і підведення підсумків першого етапу змагань (14.00-15.00)
6.3. Третій день ( 31 травня, неділя );
- жеребкування, перенесення обладнання до секторів (6.30-7.00);
- вхід у зону змагань, підготовка(7.00-9.00)
- старт закорму (8.50)
- старт другого етапу (9.00)
- фініш другого етапу (14.00)
- зважування і підведення підсумків змагань (14.00-15.00)
- нагородження і урочисте закриття змагань (16.00).
Присутність команд на всіх офіційних заходах обов’язкова.
Штрафні санкції.
Спортсмени, які порушують правила змагань, по рішенню суддівської колегії можуть бути зняті зі змагань. Реєстраційні внески порушникам не повертаються.
Протести.
Кожний учасник має право подавати протест до суддівської колегії. Протест подається в письмовій формі на ім’я Головного судді, який розглядається суддівською колегією до затвердження результатів змагань. Рішення щодо протесту приймається голосуванням членів суддівської колегії і є остаточним.

Форма заявки
Заявки на участь у змаганнях подаються за формою, наведеною нижче. Згідно рішення ФРСУ до змагань допускаються тільки спортсмени – члени регіональних федерацій, котрі мають відповідні посвідчення та залікові книжки. Команди, котрі прибули без заявок встановленої форми, до змагань допускатись не будуть.
Попередні заявки з переліком прізвищ спортсменів, обговорення всіх питань, пов’язаних з даними змаганнями, проводиться в цій темі.
Попередні заявки приймаються до 24.00 години 26.05.2015 року

Максимальна кількість команд, котру може вмістити акваторія змагань – 16 (64 спортсменів).

При реєстрації перевага надається командам, укомплектованим зі спортсменів КФРС.

№ п/п Прізвище, ім’я Рік народження Спортивна кваліфікація.
1. Капітан команди
2. Спортсмен
3. Спортсмен
4. Спортсмен
5. Запасний
6. Тренер
7. Координатор 1
8. Координатор 2

Це Положення є викликом на змагання.

alex72d
15.05.2015, 12:35
Зарегеструйте,будь ласка.
Команда "Столиця"-Київ
1.Мокруш Андрій - капітан.
2.Гайдук Дмитро.
3.Титаренко Сергій.
4.Нарайкін Олександр.
5.Хренов Александр - тренер.

Nycolas
15.05.2015, 13:22
Хочу нагадати всім київським командам:

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

29-31 травня 2015 «Чемпіонат Києва в командному заліку»
(4 спортсмена в команді), м. Українка. Данні змагання будуть
відборами для команд КФРС, якщо їх кількість перевищить квоту
на рейтингові змагання від КФРС у 2015 році.

alex72d
15.05.2015, 14:35
Хочу нагадати всім київським командам:

Мы ведем работу в этом направлении,к началу отборов все будет оформлено согласно регламенту и положения .

Trolik
15.05.2015, 15:00
Мы ведем работу в этом направлении,к началу отборов все будет оформлено согласно регламенту и положения .

Наскільки я розумію, ви збираєтесь виступати від КФРС? Класно, конкуренція підвищується в середині федерації! Сподіваюсь, в ваших планах виступ у ВСІХ рейтингових змаганнях? Інакше поясніть доцільність виступу на КУ?

alex72d
15.05.2015, 17:00
Кубок и два тура чемпионата Украины.

TARANOFF
15.05.2015, 18:48
Команда *SHIMANO* Днепропетровск
Боев Олег
Таранов Алик
Олейник Олег
Перепелица Роман

DYM
18.05.2015, 18:55
Наголошую на певних доповненнях Положення!

- обов’язково мати міцну мотузку, довжиною не менше 20 метрів, для прив’язування платформ.
- розміщення платформи в секторі - строго посередині сектора лову на урізі води з двома задніми "ногами" на суші.
- дозволяется вхід в зону спортсмена виключно двом членам команди (тренер па перший помічник, згідно попередньої заявки) звісно що неодночасно обидвом.
- з приводу оформлення заявок:
для Київських клубів - спорткомітет, лікар, підписи та печатки непотрібно, лише роздрукована та правильно оформленна Заявка Лист з підписом тренера команди та обов'язково страховка на усіх членів команди згідно заявки.
-для представників інших регіональних федерацій - лікар підписи та печатки непотрібно, лише роздрукована та правильно оформлена Заявка Лист з печаткою спорткомітету регіону , страховка!
-реєструйте також автомобілі! Вказавши номерні знаки усіх авто команди в цій темі.

TUR
18.05.2015, 19:29
- дозволяется вхід в зону спортсмена виключно двом членам команди (тренер па перший помічник, згідно попередньої заявки) звісно що неодночасно обидвом.
Дима, меня Толик отчитал за это на КК. Сказал, что может заходить в сектор спортсмена только один человек, только тренер. Я не против, чтоб могли заходить два человека тренер и помощник, но все же, как правильно? Или это чисто решение организаторов?

FENIKS-CARP
18.05.2015, 19:31
также иметь бейджики для тренера и помощника тренера или форму команды....в противном случае в сектор допускаться не будут....

TUR
18.05.2015, 19:33
иметь бейджики
бейджик сохранил, лежит в машине.

Trolik
18.05.2015, 20:46
Дима, меня Толик отчитал за это на КК.

Борис, не перекручуй будь ласка. У вас в перший день, припустимо, був тренер і перший помічник. Питання - як один з них на другий день став спортсменом? Значить він був запасним? А запасному у сектори заходити заборонено! Друге питання - якщо у перший день ти (особисто) спортсмен - значить у другий день ти запасний. Як в другий день ти став тренером?

FENIKS-CARP
18.05.2015, 20:54
согласно правилам в сектор лова может заходить только тренер а запасные и координаторы обязаны следить и и докладывать тренеру....вход в зону им запрещен

DYM
18.05.2015, 21:23
Дима, меня Толик отчитал за это на КК. Сказал, что может заходить в сектор спортсмена только один человек, только тренер. Я не против, чтоб могли заходить два человека тренер и помощник, но все же, как правильно? Или это чисто решение организаторов?

Да, это исключительный случай учитивая данное место проведения и особенности акватории, в виде эксперимента.

Бейджами обеспечим новыми.

SapfiR
18.05.2015, 21:46
Прошу зареєструвати:

Крячок Дмитро - капітан
Сивоконь Олександр - координатор

Дякую!

TUR
18.05.2015, 21:49
Борис, не перекручуй будь ласка.
Да ни в коем случае!

У вас в перший день, припустимо, був тренер і перший помічник. Питання - як один з них на другий день став спортсменом? Значить він був запасним? А запасному у сектори заходити заборонено! Друге питання - якщо у перший день ти (особисто) спортсмен - значить у другий день ти запасний. Як в другий день ти став тренером?

Из правил 2011 года:
12.2. Тренер, запасний та помічники мають право входити до сектору лову спортсменів своєї команди, давати їм усні поради та вказівки. Одночасно в секторі спортсмена може знаходитись тільки один представник команди.

Из правил 2015 года:
5.6. Запасний спортсмен, зазначений у заявці, може замінити основного спортсмена, координатора або тренера команди за заявою тренера команди.
Следовательно , я как тренер, могу назначить себя, как основным спортсменом, так и запасным, так и координатором, а так же и обратно тренером. Что не так?
Где еще написано. что так нельзя?

Trolik
18.05.2015, 22:16
Гра була за Правилами 2015 і посилатись на 2011 якось некоректно. З двох ваших "тренерів" першого дня один став спортсменом у другий день, значить був заявлений з самого початку запасним і, ерго, НЕ МІГ заходити у сектори в перший день. Якщо слідувати твоїй логіці, то я як тренер можу ходити по секторам, потім призначити себе запасним і вийти змагатись у другий день а запасного призначити тренером і ще зробити 20-30 перепризначень щоб цією чехардою так заплутати суддів, щоб вони вже не знали хто ловить, а хто пиво підносить.
Чесно кажучи бентежить два моменти. Ще на каналі ніби розібрались тихо-мирно і не треба повертатись до теми з формулюванням " меня Толик отчитал". По друге, дивно читати такі аргументи від людини, яка приймала участь у ЧС і знає всю цю кухню на власній шкурі. Борисе, чи міг би ти суддям чи членам інших команд на ЧС розповідати про тренер-запасний-координатор-спортсмен і ще два рази по кругу за один тур? Не думаю... Команда РСК ДР заявленого запасного у сектори не засилала. ми грали так, як на ЧС. Власне, розраховуємо на таке саме ставлення інших команд.:cool:

TUR
18.05.2015, 22:46
Якщо слідувати твоїй логіці, то я як тренер можу ходити по секторам, потім призначити себе запасним і вийти змагатись у другий день а запасного призначити тренером

Где прописано, что этого делать нельзя? Только четко, пункт правил.

...і ще зробити 20-30 перепризначень щоб цією чехардою так заплутати суддів...
Где такое было? Не перекручивай пожалуйста! (с) Был изначально заявленный состав, где я заявлен тренером. По правилам, до жеребьевки, имею право внести изменения в состав. Я это сделал. Назначил себя игроком. На следующий этап, до жеребьевки, назначил запасного игрока играющим вместо себя. Все по правилам, остальное не прописано и является домыслами.

.. Ще на каналі ніби розібрались тихо-мирно і не треба повертатись до теми з формулюванням " меня Толик отчитал".
Вопрос нахождения в секторе спортсмена снова возник. Я хочу разобраться и получить однозначный ответ, то что я сослался на тебя, то что здесь плохого? Ты уважаемый, авторитетный спортсмен и руководитель фидерного направления. Да и больше никто мне замечание не делал.
Да, мы с тобой все выяснили, и не я давал допуск в сектор обоим в первом туре. Во втором туре никто, кроме меня, в сектора спортсменов не заходил.

...дивно читати такі аргументи від людини, яка приймала участь у ЧС...

Толя, на Чемпионате Мира выступали по правилам ЧМ. В Украине выступают по правилам ФРСУ. Пропишите все четко, чтоб не возникало вопросов и все. Где написано, что запасной не может одновременно быть координатором? Где сказано, что тренер не может быть играющим? Я не ищу лазейки, так вышло, что постоянно в этом году с этими вопросами соприкасаюсь, а четких, прописанных в правилах ответов, не нахожу.

Dood
19.05.2015, 03:36
... Где написано, что запасной не может одновременно быть координатором? Где сказано, что тренер не может быть играющим? Я не ищу лазейки, так вышло, что постоянно в этом году с этими вопросами соприкасаюсь, а четких, прописанных в правилах ответов, не нахожу...

Как по мне, то надо было "четко" редактировать эти самые Правила, когда была такая возможность;), а кто, как не спортсмены-фидермены, более всего "соображают" в этом вопросе?:confused:
А если уж упустили пару-тройку "нюансов" в Правилах - то почему бы не признать свою недоработку и не выработать компромиссное решение, допустим, конкретизировать проблемный вопрос в Положении, или на брифинге капитанов и т.д. - ведь это не запрещено? :D
ЗЫ: как по мне, то невозможно с первого раза "выдать на гора" совершенно "четкие" Правила - ведь жизнь постоянно вносит свои коррективы, так что редактирование Правил с внесением дополнений и изменений - довольно продолжительный и трудоемкий процесс, и завершится он не скоро:eek:...

Святослав
19.05.2015, 07:47
Прошу зарегистрировать:
Flagman Feeder team (КОФРС)

Чертенков Евгений
Лунин Святослав
Кореняк Виктор
Лищук Александр
Сорокин Игорь
Турик Борис

TUR
19.05.2015, 09:09
Как по мне, то надо было "четко" редактировать эти самые Правила, когда была такая возможность...
Всего и сразу не охватишь, новые вопросы возникают уже в процессе. Те вопросы, которые у меня возникли сразу я озвучивал. И да, правила нужно редактировать, если вопрос оказывается спорным, а не опираться на чью-то логику. Для спортсменов, тренеров, судей, логики нет, - есть правила, в которых должно быть все четко прописано. Логика у каждого разная и может быть не верна. Я, например, считаю, что наша команда должна была занять 3-е место на КК и это так, если смотреть по весу выловленной командой рыбы за два тура. Но эта логика не верна, так как по правилам есть система баллов, кроме веса, и она основная для расчета мест спортсменов в зонах, и соответственно общего места команды. Для того чтоб не было разночтения логик и есть правила.

я як тренер можу ходити по секторам, потім призначити себе запасним і вийти змагатись у другий день

Объясните мне пожалуйста, что в этом страшного? В какие сектора ходит тренер? В чужие? Нет, он ходит в сектора своих спортсменов. Что мешает тренеру перед вторым туром рассказать все о первом для всех спортсменов команды?

Dood
19.05.2015, 09:40
...Объясните мне пожалуйста, что в этом страшного? В какие сектора ходит тренер? В чужие? Нет, он ходит в сектора своих спортсменов...

Я так представляю, что налицо разное трактование сущности командных заявок на соревнования:
один вариант - заявка остается незыблемой в течении всех туров соревнований (тренер оба тура работает тренером, запасной оба тура работает запасным или заменяет вышедшего из строя спортсмена, и никаких других вариантов - тренер не может стать спортсменом, запасной не может стать тренером и т.п.);
второй вариант - это использование возможности команды перед началом каждого тура внести изменения в свой состав - в результате тренер все-таки может быть спортсменом, спортсмен - координатором, координатор - запасным и т.п.
Можно, конечно, до хрипоты и потери пульса отстаивать тот или иной вариант, но гораздо эффективнее заблаговременно - в Положении, на брифинге капитанов и т.п. - "узаконить" лишь один вариант (ведь для всех добреньким не будешь, как говаривал мой Шеф: если для пессимистов стакан наполовину пустой, а для оптимистов он наполовину полный, то нужно остановиться на каком-то одном варианте, такова "се-ля-вуха":D), а опосля, внести установленным порядком изменения и дополнения в Правила, как-то так:)...

FENIKS-CARP
19.05.2015, 09:59
что за спор ....видно что правила ни кто не читает....откройте в регламенте правила 2015 года и прочитайте внимательно пункты 5.9 -5.16 там все написано....я вам написал уже а вы все продолжаете спорить....

TUR
19.05.2015, 10:24
что за спор ....видно что правила ни кто не читает....откройте в регламенте правила 2015 года и прочитайте внимательно пункты 5.9 -5.16 там все написано...

Саша, я как раз правила читал. И в указанных пунктах не нахожу противоречий по поводу тренеров, запасных, координаторов и замен. Потому и удивлен, что спор возник.

5.6. Запасний спортсмен, зазначений у заявці, може замінити основного спортсмена, координатора або тренера команди за заявою тренера команди. Знятий (дискваліфікований) зі змагання спортсмен або інший член команди запасним спортсменом не заміняється.

5.7. Спортсмен на змаганні зобов’язаний мати стартовий номер, документи, що його засвідчують, а також документи, які підтверджують його спортивну кваліфікацію (за вимогою Суддівської колегії).

5.8. Тренер та координатори команди на змаганні зобов’язані мати документи, що їх засвідчують, а також додаткові відмітки (написи на формі, бейджі та т.п.), що засвідчували б їх членство в тій чи іншій команді та вказували їх статус на змаганнях.

5.9. Тренер, будучи керівником команди, відповідає за організацію, поводження і дисципліну членів команди.

5.10. Тренер зобов’язаний бути присутнім на засіданнях Суддівської колегії, де розглядаються питання, пов’язанні із його командою, має право брати участь у жеребкуванні і бути присутнім при зважуванні уловів. Тренеру забороняється порушувати вимоги пункту 5.10. Правил.

5.11. Тренер подає письмову заяву про зміни в команді не пізніше ніж за півгодини до початку жеребкування кожного туру, а також протести (за всіх членів команди) з приводу проведення змагань і суддівства.

5.12. Тренер має право давати своєму спортсмену словесні поради і вказівки та знаходитися в межах сектора спортсмена виключно своєї команди («тандему) з дозволу судді в зоні. У випадку, коли зони змагання розташовані на протилежних берегах (пункт 6.12.), одному координатору дозволяється виконувати обов’язки тренера (заходити в сектор до спортсмена своєї команди тощо) на іншому березі. Тренеру (координатору тощо) забороняється порушувати вимоги пункту 5.12. Правил.

5.13. Координатори (запасний спортсмен тощо) мають право збирати необхідну для своєї команди інформацію з зон ловлі, доповідати її тренеру команди та спортсменам не заходячі в межі секторів, при цьому не заважаючи іншим учасникам змагань. Можуть бути присутніми при зважуванні. Координаторам та запасному спортсмену забороняється порушувати вимоги пункту 5.10. Правил.

5.14. За поpушення цих Пpавил і Положення пpо змагання до спортсмена можуть бути застосовані відповідні санкції (п. 11).

5.15. Координатори (запасний спортсмен тощо) і тренер команди, що порушують вимоги Правил змагань та Положення про змагання, рішенням Суддівської колегії попереджуються або відсторонюються від участі в змаганні.

5.16. При відсутності тренера його обов`язки виконує капітан команди

Что касается возможности захода одного или двух членов команды в сектор, то по новым правилам это возможно в виде исключения (разные берега, большая удаленность одной из зон от других , дополнительное решение организаторов и т.д), кстати на ЧМ тоже так было. Насколько я слышал, в Ирландии одна из зон находилась в 15 мин езды.

FENIKS-CARP
19.05.2015, 10:48
5.13. Координатори (запасний спортсмен тощо) мають право збирати необхідну для своєї команди інформацію з зон ловлі, доповідати її тренеру команди та спортсменам не заходячі в межі секторів, при цьому не заважаючи іншим учасникам змагань. Можуть бути присутніми при зважуванні. Координаторам та запасному спортсмену забороняється порушувати вимоги пункту 5.10. Правил.

читаем этот пункт внимательно

TUR
19.05.2015, 11:44
5.13.
читаем этот пункт внимательно
Ок, что тогда делаем с этим? По 5,13 не проходит.

Дима, как руководитель направления говорит, что можно, в виде исключения и эксперимента. Вы говорите читай пункт 5.13
Результат какой?

FENIKS-CARP
19.05.2015, 12:03
Может разрешим голосованием на построении...но на ЧУ и КУ ЭТОГО ДЕЛАТЬ БУДЕТ НЕЛЬЗЯ....Я ТОЛЬКО РАЗГОВАРИВАЛ С БОЕВЫМ О....

DYM
19.05.2015, 12:13
Саша никто сейчас не говорит про КУ, речь о Чемпионате Киева 2015 и на нем организаторы позволяют вход в зону ДВУМ членам команды, которых в заявке в первый день необходимо обозвать Тренер и Координатор №1 , они получат соответствующие бейджи и вперед.

FENIKS-CARP
19.05.2015, 13:52
мне все равно....на построении решим ...все согласятся так и будет....а если нет то будет один....главное что бы потом разговоров не было...

DYM
22.05.2015, 11:34
Варіант поселення:

Студентський військово-спортивний табір "Сосновий"

адм. Анна Андріївна (096) 522 98 83, виїзд строго в неділю вранці (1-го заїжджають діти).

Святослав
22.05.2015, 14:19
адм. Анна Андріївна (096) 522 98 83, виїзд строго в неділю вранці (1-го заїжджають діти).

На КУ сможем жить на базе, но выехать обяз. надо в ВС утром?

Юра Учитель
22.05.2015, 14:34
На КУ сможем жить на базе, но выехать обяз. надо в ВС утром?
Нет, на период 12-14 июня база будет переполнена..

Freddy
25.05.2015, 14:34
АЕ 3050 СЕ
АА 1934 СТ

nemec6969
25.05.2015, 17:58
АЕ 3050 СВ
АА 1934 СТ

АА 3013 НС

GraphiteMaster
25.05.2015, 18:33
Вопрос организаторам соревнований.Команд не много .В каких зонах будут проведены соревнования.AB или CD ?

Nycolas
25.05.2015, 21:29
Зони будуть зліва та справа від основного причала, імхо. Сд та Ба (маленькими літерами вказано резервні зони)

DYM
25.05.2015, 22:40
Просьба ко всем командам подтвердить свое участие!!!

Зоны будут по обе стороны причала, сектора будут расходиться с границы зон DC и BA.

Святослав
25.05.2015, 23:08
к сожалению Flagman Feeder team (КОФРС) - вынуждены снятся с соревнований...

Freddy
26.05.2015, 07:46
к сожалению Flagman Feeder team (КОФРС) - вынуждены снятся с соревнований...

И кто вас вынудил?:rolleyes::cool::eek:

Святослав
26.05.2015, 10:37
И кто вас вынудил?:rolleyes::cool::eek:

Обстоятельства:D

Freddy
27.05.2015, 13:20
Если у кого-то ещё нет страховок, то поторопитесь - они почему-то вступают в силу через 3 дня с момента подписания... ХЗ почему, но мне так объяснили... А сегодня последний день, чтобы с 30.05 быть застраХЕРеными.:cool:
Столкнулся с тем, что не все страховые готовы выдать такую страховку - я нашёл в ПЗУ - если что, сразу говорите "группа риска 2А" - там в списке есть спортивная рыбалка.

DYM
28.05.2015, 11:45
Зміни у складі

Команда "РіФ Lucky Fisher" - КФРС

Крячок Дмитро - капітан
Корольчук Олександр - координатор №1

DYM
28.05.2015, 12:04
Пару организационных моментов:

- номера секторов согласно количеству прибывших команд (предварительно 5) нанесем до 7-00 пятницы.
-заезд по пропускам, согласно списка зарегистрированных машин с 6-00, пропуска получить у шлагбаума их оставить под стеклом на все время турнира. После выгрузки машины паркуем на центральной площадке, не заезжая на газон по левому и правому краю.
- В воскресенье на центральной площадке будет ярмарка, так что паркуемся на аллее под тополями, по правой стороне не перекрывая проход и не сильно заезжая на газон.

BgD
28.05.2015, 12:54
Еще одна машинка 129-70 км.

DYM
28.05.2015, 15:26
Господа спортсмены!

К сожалению, администрация в связи с масовыми мероприятиями на Тройцу, не разрешила нам оставить машины на територии. По этому заезжаем организовано на територию в 7-00 , я выдаю пропуска, выгружаемся и выезжаем . Пол часа времени на все, стоянка возле пляжа! Так же организовано выезжаем.

ooa64
29.05.2015, 10:29
IV. Команда *SHIMANO* Днепропетровск
1. Боев Олег
2. Таранов Алик
3. Олейник Олег
4. Перепелица Роман

Если можно, добавьте авто АЕ 7832 ВТ

TUR
30.05.2015, 15:45
Несколько фоток с места событий:

nemec6969
30.05.2015, 17:35
"Чемпионат Киева 2015" г.Украинка
Первый Тур.., результаты 30.05.2015...

Винни
30.05.2015, 17:56
оле-оле-оле-оле, Запорожье! :)

Freddy
31.05.2015, 19:48
оле-оле-оле-оле, Запорожье! :)

Сегодня Запорожье ещё более оле-оле-оле-оле!!!!:):D:D:D

ooa64
01.06.2015, 13:54
Сегодня Запорожье ещё более оле-оле-оле-оле!!!!:):D:D:D

Это точно, просто порррвали всех... Ну ничё, через две недели поквитаемся )

ЗЫ... Кто там нам желал хорошей дороги? Опять два колеса помяли, доехали к полночи, на одном крыле )))

Святослав
01.06.2015, 14:23
Опять два колеса помяли, доехали к полночи, на одном крыле )))

Ага, а вы не верили про Вашу дорогу, когда мы к вам на отборы приезжали:)

Freddy
01.06.2015, 14:51
... Кто там нам желал хорошей дороги? Опять два колеса помяли, доехали к полночи, на одном крыле )))

Блин, я же говорил вам ехать через Киев по левому берегу - мои Дядю Фёдора послушались и спокойно за 5 часов доехали. И это с остановкой на "покушать":D Да, на 150 км дальше, но быстрее и, как выяснилось, намного дешевле!;):rolleyes::)

nemec6969
01.06.2015, 16:19
"Чемпионат Киева 2015" г.Украинка
Первый Тур.., результаты 30.05.2015...

"Чемпионат Киева по фидерной ловле 2015" г.Украинка.
Второй Тур.., Финал...
Результаты 31.05.2015...

Nycolas
01.06.2015, 18:49
А так все починалось :)
Результати переможців просто вражають :158:
Всім учасникам-організаторам-суддям велика подяка - Змагання були компактні та душевні!
Вітання всім переможцям!

Штрих
01.06.2015, 20:59
Не хочу показаться занудой, но по-моему ошибочка закралась в протоколах.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

nemec6969
01.06.2015, 21:05
Не хочу показаться занудой, но по-моему ошибочка закралась в протоколах.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Спасибо за "занудство"...
Исправим... :)

nemec6969
02.06.2015, 09:05
Спасибо за "занудство"...
Исправим... :)
Исправили...

solodok21
02.06.2015, 11:14
На прошедших выходных 29-31.05.2015г. наша команда «G-stream » Запорожье в составе Пугача Алексея, Шани Евгения, Богдановича Михаила, Андрусенка Федора, Солодовника Николая приняла участие в Чемпионате Киева по ловле рыбы фидером. Основная цель поездки это провести тренировку перед предстоящим соревнованием «Кубком Украины» , самым престижным соревнованием страны, протестировать прикормочные смеси, определится с составом, с прикормочными компонентами, так сказать «прочувствовать воду», половить местных подводных обитателей протестировать и определится с удилищами их тестом и длинной, что бы точно знать что брать с собой на «Кубок Украины»
Чемпионата Киева проходил на бетонной набережной реки Днепр в г. Украинка близ г. Киева, в котором приняли участие 5 команд из Киева, Днепропетровска, Запорожья в состав которых входило 4 спортсмена, тренер и координатор. Набережная делилась на 4 зоны А,В,С,D. в которой соревновались по 5 спортсменов из каждой команды, соревнования проходили в два этапа в два дня субботу и воскресение. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Я впервые рыбачил в этом месте, и получил самые положительные эмоции от самого городка Украинка, от реки Днепр в этом месте, и от рыбы не типичной для Запорожского региона такой как Чихонь и Синец, эта рыба очень сильная, бойкая очень красивая, она клюет в толще воды и для ее ловли нужны кое какие ухищрение и оснастки. Так же в улове присутствовала крупная густеря, плотва, лещ, ерш, бычек, уклейка, карась. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Не вероятно но факт, в том, что наша команда выиграла первое место, а также забрала все медали за личные результаты, чему мы безумно рады. Честно такого не ожидали.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
По тактике и самой ловле сказать не могу, так как это наработки команды и впереди главные соревнования, а по составу прикормки который мы использовали секретов нет. Вот он:[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Удилища Волжанки «Мастер» и «Pro-sport» в длине 4 и 3,9 метра 80+. Переживали за серию «мастер», но она оказалась весьма пригодна для этих вод. Я бросал ее кормушки 84гр+корм, течение держит, поклевки видны, строй бланка при роботе прогрессивный, сходов рыбы не было, длинна удилища помогла при вываживании рыбы через прибрежную очень крутую бровку.
Спасибо организаторам, судьям, всем участникам за борьбу. Спасибо всем членам нашей команды.
До встречи на рыбалках...
Очень красивые награды.. Киев спасибо!!!
С ув. Команда «G-stream» [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Злой
02.06.2015, 17:58
Может кто подскажет. На чемпионате был парень он единственный ловил с корумовского кресла а не с платформы, бы в синей кепке. Хотел узнать какой палочкой он ловил в первый день соревнований когда сидел крайним справа в первой зоне.
Спасибо.

nemec6969
02.06.2015, 18:26
Может кто подскажет. На чемпионате был парень он единственный ловил с корумовского кресла а не с платформы, бы в синей кепке. Хотел узнать какой палочкой он ловил в первый день соревнований когда сидел крайним справа в первой зоне.
Спасибо.

Это был Саша Siv ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), спроси у него сам...

Trolik
02.06.2015, 21:07
Это был Саша Siv

Є підозра, що то був фідер від Zemex)))

Malyshh
03.06.2015, 10:13
Є підозра, що то був фідер від Zemex)))

Тоже так думаю )))))

Злой
03.06.2015, 18:39
Похоже что таки да, только они разные же, в любом случае отписал ему в приват , возможно дождусь ответа. :)

Siv
03.06.2015, 21:11
Крутые соревы удались) Плотные результаты, с разницей в 20-40 грамм
Спасибо мужчинам за организацию и судейство!
Миша, сори что попортил вам картину с восемью единичками ;)

Freddy
04.06.2015, 13:37
...Миша, сори что попортил вам картину с восемью единичками ;)

Не надо пустых слов!!! Искренние извинения принимаются через неделю в виде крепкой жидкости с дубовым ароматом!!!:D:D:D