КПК

Показати повну версію : Продам катухи !

Igor96
05.07.2013, 13:16
1.Okuma Hx-25 Helios Spinning Reel. - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ... ning-Reels (опис фото все там , хто невміє користуватись перекладачем я поможу) ціна 880 грн можливий торг.
2.CarbonLite Spinning Reels JCL4000 - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ... 105011731/ (опис , фото все там хто невміє користуватись перекладачем я поможу) ціна-640грн
3 .DAIWA Lexa 2500 SH - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] (опис фото все там , хто невміє користуватись перекладачем я поможу) ціна 999грн
4.SABALOS SAB-30 - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ... Id=4471125 (опис фото все там , хто невміє користуватись перекладачем я поможу) ціна 850грн
5.Edge Lite GS8000 Spinning Reel - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ... #_overview (опис фото все там , хто невміє користуватись перекладачем я поможу) ціна 999грн
6.Shimano Spheros 14000 FB Spinning Reels - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ... -reel.html (опис фото все там , хто невміє користуватись перекладачем я поможу) ціна 1299

На всі катушки можливий торг , усі повністю нові, усі питання в пп, мій моб.0969845090. Выдправлю новою поштою за наложеним плптыжем