okun
01.05.2012, 11:26
Маю кастинговий комплект, який хочу обміняти на мікроджиговий комплект або на комплект для ловлі на мормишки з маркеровкою SUL чи XUL. Також можливий обмін комплекта на сам спінінг відповідної цінової категорії, або продам за 1000грн + вітдам шнур на катушці, чебурашки, джигголовки, офсетники й двійнички що залишились і реальному покупцю пачка їстівного силікону Рейнс Rokwib shad 3 дюйми (колір машинне масло) в подарунок. Торг ніхто не відміняв. Розгляну абсолютно всі варіанти обміну, відправлю Новою Почтою або Інтайм.
Комплект використовувався на одній пробній рибалці, тому все майже новеньке в ідеальному стані. Причина обміну - купив, а потім подумав, глибини в місцях де ловлю 2м.
1. Катушка мультиплікаторна Tica Sculptor SL101H (під ліву руку) - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
В наявності коробка, сама катушка, інструкція, змазка, ключик для розбирання, запасні шайби фрикціону, неопренова сумочка й гарантія на рік.
2. Спінінг з курком Abu Garcia Ruby Crest 802M, довжина 240мм, тест 12-32 (реальний 7-30)- [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Завдяки строю медіум спінінг досить кидучий, вистрілює як катапульта, відносно легкий й акуратний, приємний у використанні (плівку на ручці зняв щоб не прів корок)
Можу вислати фото реально зацікавленим людям.
Для детальної інформації т.0935253054 Роман, або ПП.
ПРОДАНО! ПРОСЬБА ЗАКРИТИ ТЕМУ!
Комплект використовувався на одній пробній рибалці, тому все майже новеньке в ідеальному стані. Причина обміну - купив, а потім подумав, глибини в місцях де ловлю 2м.
1. Катушка мультиплікаторна Tica Sculptor SL101H (під ліву руку) - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
В наявності коробка, сама катушка, інструкція, змазка, ключик для розбирання, запасні шайби фрикціону, неопренова сумочка й гарантія на рік.
2. Спінінг з курком Abu Garcia Ruby Crest 802M, довжина 240мм, тест 12-32 (реальний 7-30)- [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Завдяки строю медіум спінінг досить кидучий, вистрілює як катапульта, відносно легкий й акуратний, приємний у використанні (плівку на ручці зняв щоб не прів корок)
Можу вислати фото реально зацікавленим людям.
Для детальної інформації т.0935253054 Роман, або ПП.
ПРОДАНО! ПРОСЬБА ЗАКРИТИ ТЕМУ!