Показати повну версію : Увага, оголошення, попередження, Ахтунг!
Друзі, домік та форум поступово буде переїзжати на HTTPS на сайті.
Будуть декілька змін досить кардинальних.
спочатку буде непримусовий HTTPs.
потім буде приведення до одного домену. зараз юшка з fishing.(kiev|org|kyiv).ua з www та без.
згодом буде переадресация на одне fishing.kyiv.ua як основне імʼя.
э бажання закінчити до ДР Доміка (початок літа)
Отже: прохання до всіх ЗГАДАТИ свої паролі-логіни актуалізовати електронну пошту (щоб там не було цапских доменов і т.і.) Так як ймовірніть того що доведеться в браузері при вході в форум переавторізуватись дуже велика.
fishing.kyiv.ua
Всім гарного часу доби і перемоги :) :ajmolodec:
Для тех у кого все пропало и мы все умрем:
переход https - ето просто протокол с сертификатом шифрования (по простому) который будет привязан к сайту, как везде, типа безпека и тп) шоб не було типа таких попереджень
Не захищено. Будьте обачні, користуючись сайтом. На ньому є проблеми з конфіденційністю з’єднання. Стороння особа зможе переглядати інформацію, якою ви обмінюєтесь із сайтом.
http://fishing.kiev.ua/vb3/attachment.php?attachmentid=986562&d=1712999279
А пароли-логины свои надо знать, это что так сложно? Просто если мы сменим домен на kyiv полюбому выкинет если залогинен был на kiev и надо будет зайти заново ПРОСТО ВОЙТИ ЗАНОВО(залогинится и поставить галочку рядом "запамятати мене" , своими учетными данными
Когда процесс будет завершен, просто ходите по ссылке fishing.kyiv.ua (https://fishing.kyiv.ua)
У КОГО проблемы с воспоминаниями - забыл ник, пароль, почту, пароль от почты, (А голову ты дома не забыл? (С) ))) пишите мне в личку, на почту, в вайбер, в фейсбук, через знакомых, если нет моих контактов, всегда помогу!))
і! : будь ласка
Прекратить ХУЙНЮ! )))
Виленович
14.04.2024, 10:58
А як зараз змінити пароль? Бо я його не пом'ятаю?
Оновив електронну адресу,змінив пароль.Після цього вибиває,що сторіна не доступна,тоді треба скопіювати код активації і вести його(код в листі,який приходить на електронку).Після цього доступ відкривається.Вирішив написати,може комусь допоможе,хто не дуже дружить з інтернетами,як я.
П.с код активації - це 40значна абракадабра з букв і цифр.
Оновив електронну адресу,змінив пароль.Після цього вибиває,що сторіна не доступна,тоді треба скопіювати код активації і вести його(код в листі,який приходить на електронку).Після цього доступ відкривається.Вирішив написати,може комусь допоможе,хто не дуже дружить з інтернетами,як я.
П.с код активації - це 40значна абракадабра з букв і цифр.
Його не треба вводити, просто натиснути на посилання, що надійло в листі від доміку на нову електронну пошту
А як зараз змінити пароль? Бо я його не пом'ятаю?
пункт 12 та 13 http://fishing.kiev.ua/vb3/showthread.php?t=93472
потім піти на пошту і натиснути посилання що надійшло від доміка
(для кого це все писалось купу років тому я хз..)
Його не треба вводити, просто натиснути на посилання, що надійло в листі від доміку на нову електронну пошту
Може щось не те я наклацав.Перейшов за посиланням,електронку підтвердило,але на форум не пропускало.Тоді скопіював і ввід той код і пішло.Сорі,може збиваю з толку,а може щось в когось подібне виникне,то щоб знали...
Не знайшов у правилах форума та не дочекався відповіді від підтримки. Як видалити свій обліковий запис?
Не знайшов у правилах форума та не дочекався відповіді від підтримки. Як видалити свій обліковий запис?
Куди (кому) ви писали в підтримку? з якої адреси.. ? жодного листа в фідбек не залишається без відповіді.
Робиться це ось тут, знизу форуму:
http://fishing.kiev.ua/vb3/attachment.php?attachmentid=986758&stc=1&d=1713196565
якщо звичайно ви ввели ДІЙСНУ свою ПОШТУ без помилок, щоб ми мали змогу на неї відповісти у зверненні
І наразі послуга з видалення облікового запису не підтримується.. Можу вас заблокувати, перейменувати нік, прибрати пошту
Звертався на підтримку за посиланням зі своєї адреси, пошта дійсна без помилок, відповіді не отримав.
Таки, послуга з видалення облікового запису, мабуть, не підтримуєься. Прохання заблокувати, перейменувати, прибрати пошту та піддати остракізму, тощо. Байдуже.
Добрий день. Так уже пора щось робити?
Добрий день. Так уже пора щось робити?
Ну якщо ви про те що згадати пошту-логін і пароль, то це ніколи не піздно, або ніколи не рано.
До чого це повідомлення власне було:
Щоб не було купи звернень в один день/тиждень, типу АААА забув все!))
Нажаль, час цього "чату" пройшов(((((
А ні корисної інформації, а ні яскравих відгуків....
Части вносять свої корективи, в нашому випадку жорсткі і криваві....(((((
Дасть Бог, все налагодиться і будемо пишатись результатами впійманих трофеїв.....
Дасть Бог, все налагодиться і будемо пишатись результатами впійманих трофеїв.....
Не нравится УДАЛИСЬ!!!
Дасть Бог, все налагодиться і будемо пишатись результатами впійманих трофеїв.....не треба удалятися, бо за час існовання сайту і форума вже з добрий десяток популярних соціалок і платформ спалахнули, палахнули і закінчились. і майже кожного разу, є оракули, які прогнозують коли і куди щось пройшло.
тут є саме цінне - атмосфера. вона залишається незмінною з моменту народження.
і мої сподівання, но пройде не дуже багато часу, коли в назві теми зі звітами буде саме той місяць і рік, коли репорти робилися.
PS: ну а якшо всеж видалятися, то шановний пане коменданте посилання дав. а регістрация завжди відкрита ;)
Абсолютно не згідний з даним колегою.
Наразі такий час, що не до писанинини. Я декілька разів виходив на риболовлю, але настрій не до писанання відгуків.
Якщо виживемо, як країна, буде ще купа відгуків і Домик буде ще довго актуальний.
Слава ЗСУ!
Слава Україні!
boatman69
13.05.2024, 19:08
Абсолютно не згідний з даним колегою.
Наразі такий час, що не до писанинини. Я декілька разів виходив на риболовлю, але настрій не до писанання відгуків.
Якщо виживемо, як країна, буде ще купа відгуків і Домик буде ще довго актуальний.
Слава ЗСУ!
Слава Україні!Якщо ви тверезо бачите ситуацію,а не просто повторюєте нісенітницю з марафону,то треба прийняти, що ще десятиріччя(як мінімум) ми будемо так жити,не буде параду Перемоги,а будуть обстріли,смерть,сльози.....Так що зовсім не жити,не одружуватися,не народжувати дітей ?Мені ЗСУ і держава дали змогу ЖИТИ і я буду рибалити,бо завтра життя може закінчитися,а може прийде повістка і тоді насправді буде не до відгуків.
Вибачте за емоційність, але чесно оця "псевдопатріотична" дурня з змі вже дістала !
По перше. Я дивився телемарофон декілька перших днів війни. Далі я зрозумів, що це шоу клоунів немає ніякого відношення до реальної ситуації.
По друге. Я абсолютно тверезо бачу і думаю. І розумію що з нашим сьогоднішним лідором і його командою війну ми не виграємо (як це не прикро).
По третє. Чому я ниписав попередній допис.
Це не заклик всіх померти, чи перестати жити.
Мені просто руки не піднімаються писати щось про відпочинок (риболовлю) коли я знаю, що цей допис причитають, люди (солдати) які на разі, не мають, не то що можливості рибалити, а й взагалі спокійно поспати.
Я сам примушую своїх дітей старатися жити і отримувати позитив по мксимуму (як нинішниіш реаліях це можливо). Бо іншого життя і часу бути дітьми в них не буде. Час штука безповоротня.
Але мені вже далеко не 20-ть. І якщо Ви нормальна людина, то фільтруйте те що кажете, За ваше (оця "псевдопатріотична" дурня) дуже мяко кажучи неприємно..
На цьому все.
Слава ЗСУ!
Слава Україні!
boatman69
14.05.2024, 12:19
По перше. Я дивився телемарофон декілька перших днів війни. Далі я зрозумів, що це шоу клоунів немає ніякого відношення до реальної ситуації.
По друге. Я абсолютно тверезо бачу і думаю. І розумію що з нашим сьогоднішним лідором і його командою війну ми не виграємо (як це не прикро).
По трете. Чому я ниписав попередній допис.
Мені просто руки не піднімаються писати щось про відпочинок (риболовлю) коли я знаю, що цей допис причитають, люди (солдати) які на разі, не мають, не то що можливості рибалити, а й взагалі спокійно поспати.
Я сам примушую своїх дітей старатися жити і отримувати позитив по мксимуму (як нинішниіш реаліях це можливо). Бо іншого життя і часу бути дітьми в них не буде. Час штука безповоротня.
Але мені вже далеко не 20-ть. І якщо Ви нормальна людина, то фільтруйте те що кажете, За ваше (оця "псевдопатріотична" дурня) дуже мяко кажучи неприємно..
На цьому все.
Слава ЗСУ!
Слава Україні!Трохи ви не вірно розумієте військових(верніше тих,хто саме зі зброєю в руках робить свою роботу,а не штабних пацюків,мародерів зі служб постачання та різних прес/№іздаболов).Так ось мої знайомі з шанців і танків,пишуть мені,щоб цука я зловив за них щукоїда,нахренячився пива з шашликами ну.....і може так гарно сходив до дівчат......А ось тилова сволото як раз і обурюється нашому повноцінному життю(на скільки це можливо),бо бажають щоб ми замість них одягли однострій,а вони урили за кордон......
Ви ж чого такі образливі і без настрою,життя продовжується,будемо жити !
Ну і закінчили !
Не сваріться)Будь яка спільнота(соцмережі,форуми...),якщо вже має кілька років сформованих традицій,атмосферу,старожилів,- вона практично вічна)).Навіть у найнесприятливіші періоди завжди буде кілька активних дописувачів,які і будуть тримати все на плаву.Тим часом відійдуть одні,з'являться інші,і цей процес безконечний.Умертвити все це може лише адміністрація(заблокувавши активних учасників,ввівши якісь нові ідіотичні правила,працюючи за принципом вибіркової справедливості щодо учасників і т.д.).На щастя,цьому форуму з адміністрацією пощастило!
sps-3281
14.05.2024, 15:14
Не сваріться)Будь яка спільнота(соцмережі,форуми...),якщо вже має кілька років сформованих традицій,атмосферу,старожилів,- вона практично вічна)).Навіть у найнесприятливіші періоди завжди буде кілька активних дописувачів,які і будуть тримати все на плаву.Тим часом відійдуть одні,з'являться інші,і цей процес безконечний.Умертвити все це може лише адміністрація(заблокувавши активних учасників,ввівши якісь нові ідіотичні правила,працюючи за принципом вибіркової справедливості щодо учасників і т.д.).На щастя,цьому форуму з адміністрацією пощастило!
Блажен ,кто верует. И вам хай щастит!
ValeraYar
10.06.2024, 07:54
По третє. Чому я ниписав попередній допис.
На цьому все.
Слава ЗСУ!
Слава Україні!
А ви знаєте що хлопці і в окопах рибу ловлять ,коли є можливість.Риболовля входить в реабіліаційний комплекс засад по відновленню психічного здоров"я військових
Благодійна Організація «Благодійний фонд «Україна ЦЕ ТИ»
https://fb.watch/u4eNctZap8/
Шановні друзі! Наші захисники з підрозділу ППО 241 бригади Київської ТРО, де захищає Україну наш побратим - риболов спортсмен Олексій Дудченко, терміново потребують нашої підтримки для ще більш ефективного нічного полювання на ворожі дрони та інші повітряні цілі. Для цього їм необхідний тепловізор.
Так, зараз часи складні, і нам всім важко донатити. Але давайте знайдемо в собі сили і віру в наших героїв, що стоять на передовій. Зміцнення ППО — це прямий захист наших домівок і безпека наших близьких.
Допомога ППО 241
Терміновий збір коштів на тепловізор для підрозділу ППО 241 бригади Київської ТРО. Кожна гривня — це внесок у безпеку наших домівок і захист життя наших близьких
Ціль: 50 000.00 ₴
Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/9s1xXBQ4ai
Номер картки банки
5375 4112 2117 4142
Не залишайся байдужим! Навіть 50 чи 100 гривень можуть наблизити нас до Перемоги. Кожен внесок важливий. Слава Україні та її Героям!
Збір закрит, дякуємо:ajmolodec:
УВАГА ‼️‼️‼️
26.08.2024 року відбулось позачергове засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій відповідно до протоколу №14, п. 2.5, 2.6, 2.7, Броварським та Вишгородським районним державним адміністраціям, головам Вишгодської та Пірнівської територіальної громад, заборонити для мешканців купання та вилов риби.
В річці Десна та її затоках виявлено отруйну речовину, яка спускається по течії з російського кордону.
КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНИТИ всьому підпорядкованому о/с купатись, переплавлятись, рибалити в Десні та її затоках!
До отримання безпечних показників від екологів.
Довести інформацію до підлеглих!
Вже дали спростування цієї інформації ;)
Вже дали спростування цієї інформації ;)
Прибрали то прибрали, але факт залишається фактом, що в Сеймі екологічна катастрофа, у воді отрута! і Сейм впадає у нас біля с.Мале Устя в Десну яка тече до вас до Дніпра! я не еколог звичайно, але розумію, що ця зараза не випариться і значна частина дойде і до Дніпра, а враховуючи вчорашній пост, так диму без вогню не буває... І до речі, коли екологи у нас щось признавали??? хиба що у крайніх випадках..., а решта - природні явища...
Якщо так турбує це питання, то в Інтернеті є багато корректної інформаціі і по Сейму і по Десні. Мене це теж дуже взбентежило, бо Десна
від мене в півгодини пішки, тому я
доволі ретельно це питання
промуштрував ;) Легше за все написати "не купатися, ні ловити рибу, ні дихати та інше, це більш смахує на іпсо, а не на користну інфу. З Десни зараз пів Києва водой користуються, питання -як що це правда що вони пишуть, було б таке? :confused: В общем, не варто копіпастити неофіційну та сумнівну інфу.
Якщо це в мій бік, то папірець, що додав я не сам склепав, це є офіційний! лист! Чи на форумі не можна власну думку виражати?
Grysepet
29.08.2024, 16:54
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
boatman69
30.08.2024, 13:03
Якщо це в мій бік, то папірець, що додав я не сам склепав, це є офіційний! лист! Чи на форумі не можна власну думку виражати?Друже,я вже бачив з пару десятків "офіційних" з мокрою печаткою документів про тотальну євакуацію мед.закладів,отруту водоканалу,відкриття публичного дому та інші в моєму Краматорску.Невже ви так легко ведетесь на російський п№здїш....Будьте обережні,у фсб хліб не дарма їдять.........
Будьте обережні,у фсб хліб не дарма їдять.........
ФСБ не ФСБ,а риба у річках дохне.
Вона ж "Єдині новини"не дивиться і не знає,що всьо добре.
boatman69
01.09.2024, 22:34
ФСБ не ФСБ,а риба у річках дохне.Спека,низький рівень води, сине/зелені водорості є така гидота - оце основні і нажаль постійні причини замору риби.Сьогодні в єкологічно чистому ставку плавали дебелі щуки і карпи, а берегова лінія всіяна червонопіркою і все це наслідки отих самих водоростей,бо окрім сечі:eek:поганого туди не потрапляє.
Спека,низький рівень води, сине/зелені водорості є така гидота - оце основні і нажаль постійні причини замору риби.Сьогодні в єкологічно чистому ставку плавали дебелі щуки і карпи, а берегова лінія всіяна червонопіркою і все це наслідки отих самих водоростей,бо окрім сечі:eek:поганого туди не потрапляє.
-А слони?
-Які слони,Ви їх колись бачили?
Лесь Подеревянський
Які синьо-зелені водорості в тій же Десні?В Дніпрі-так,вони будуть.Бо потрапляють туди з Київського водосховища,з більш-менш стоячої водойми,де вони і можуть "розквітнути".Заідки їм взятися у таких річках як Десна чи Остер?Особисто я не бачив щоб,наприклад, Десна "цвіла".
Які синьо-зелені водорості в тій же Десні?В Дніпрі-так,вони будуть.Бо потрапляють туди з Київського водосховища,з більш-менш стоячої водойми,де вони і можуть "розквітнути".Заідки їм взятися у таких річках як Десна чи Остер?Особисто я не бачив щоб,наприклад, Десна "цвіла".
Ціанобактерії (синьо-зелені водорості) — це найбільша та найважливіша за впливом на біосферу група живих організмів на Землі — 90 % живої маси всієї біосфери. А це означає. що вони є скрізь. Але їх інтенсивне розмноження відбувається за певних умов.
Але їх інтенсивне розмноження відбувається за певних умов.
Так я приблизно так і написав...Можливо вони є у проточній річці,але там немає потрібних умов для настільки вибухового росту цих бактерій,що аж мор риби виникне.
Мне кажется, что по Сейму все банально. Кацапы просто слили с какого-то из заводов отходы в реку, чтобы не платить за утилизацию. Директор подумал: неизвестно когда завод снова заработает и не снесут ли его своими же КАБами под ноль, так под это дело можно денежки на утилизацию спи...ть. Точнее сп...ли их уже давно, а отходы хранились где-то и не знали что с ними сделать, а тут такой подарок в виде захода ВСУ. Плюс жара и засуха добавились как фактор, вот и замор такой пошел. Жалко, конечно, рыбу и речку, но, судя по всему, такие явления были и будут, с похолоданием и дождями ситуация должна выровняться.
Не все так райдужно... В новинах була інфа що знищили склад боєприпасів що розташовувася на Тьоткінському спиртзаводі... Далі я вважаю можна не продовжувати. Що собою являє спиртзавод і що він може зробити з річкою в живу бачив (нюхав) на прикладі Коростишівського спиртзаводу та річки (стічної канави) Левча в Коростишеві, вода з якої впадає в Тетерів. Сейм звісно загубили, але слава богу що це органічні сполуки а не якась жостка хімія, можна сподіватися на швидке відновлення, та мінімум проблем для Десни.
Стал известен источник загрязнения рек Сейм и Десна, их восстановление займет два-три года.
Источником загрязнения рек Сейм и Десна является Теткинский сахарный завод в Курской области страны-агрессора РФ, в воду попало минимум 5700 тонн продуктов переработки сахара. Об этом 12 сентября на пресс-конференции в Киеве сообщил директор Украинского гидрометеорологического института Владимир Осадчий.
По словам Осадчего, поступление продуктов переработки (органические вещества) происходило в течение семи-девяти суток.
"Большое количество из этих 5700 тонн CT исключительно в растворимом виде. Как только эта масса стала поступать в реку Сейм, она практически за несколько часов уничтожила весь кислород", – пояснил он.
Осадчий отметил, что последние исследования на реке Десна вблизи города Остер (Черниговская область) показали, что в настоящее время вода находится в достаточно хорошем состоянии.
"Благодаря тому, что Десна очень хорошо работает как самоочищающаяся система, повышается pH воды, осуществляется насыщение кислородом путем гидробиологических процессов. Я чувствую, что мы можем и не наблюдать загрязнений в Киеве [...] Но мы должны быть на жестком контроле", – подчеркнул директор Украинского гидрометеорологического института.
По словам директора Института гидробиологии НАН Украины Сергея Афанасьева, восстановление рек Сейм и Десна займет два-три года.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Ihtiofeel
14.09.2024, 13:00
Сахар будут в октябре варить. Возить тростник на провициальный завод 1861 года выпуска далеко и дорого.
Я не верю, что там собралось 100500тонн мелассы.
Пийте моршинську.
Дупа це подія, а повна дупа це комплекс заходів... Маємо цілий комплес у Тьоткіно: Цукровий завод, Спиртовий завод (сировина з цукрового заводу), непрацюючі в наслідок бойових дій очисні споруди.
ZztRVoHQQug
boatman69
15.09.2024, 20:22
Дупа це подія, а повна дупа це комплекс заходів... Маємо цілий комплес у Тьоткіно: Цукровий завод, Спиртовий завод (сировина з цукрового заводу), непрацюючі в наслідок бойових дій очисні споруди.
ZztRVoHQQugЯ трохи не про рибу і цукрзаводи.Ну якщо ми будемо слухать таких долбіків, то шкоди буде більше ніж от цієї отрути.Ми з цією війною почали деградувати, коли відверті мати стають ознакою чесності і розуму.....Це просто - .......ну послали корабель,ну може вже досить, а то і не побачимо, як станемо гірше расіян !
Вітання всім.
В темі нижче почали писати про Десну, то я вже влізу зі своїми питаннями.
Який зараз стан Десни в районі Зазим'я Сади? Чи можна на днях туди поїхати половити рибу?
Air Jordan
21.09.2024, 13:49
Вітання всім.
В темі нижче почали писати про Десну, то я вже влізу зі своїми питаннями.
Який зараз стан Десни в районі Зазим'я Сади? Чи можна на днях туди поїхати половити рибу?
пару днів назад купався там...рибаків вистачає на берегах...мілка риба клює...чорної води не має, смороду також!
вчора був у Каніві:spin:.води нема риби теж:opetr:. Зранку судак клював біля мосту а потім тиша. фідерів багато:palatka: кажуть що проклевувало у ночі під ранок все замовкло.
Иван Бархударов
21.11.2024, 21:55
Увага! Шукаємо лайку, дівчинку. Вік 6 років.
Житомирська обл. Коростенський район, межа з Київською обл.
Села Красятичі, Вовчків, Рагівка, Шкнева, Стара Марківка, Жмієвка, Межіліска, Голубієвичі, Недашківка, Гута Мар'ятін.
Їздили туди за грибами 26.10.2024. Після цього були ще три рази. Собаку ні хто не бачив. Можливо її було вивезено в іншій район країни.
Будь ласка, хто бачив, притримав чи знає де перебуває собака повідомте за номером 0684021485.
Якщо у ваших сусідів з'явиться чи з'явилась схожа собака, повідомте нам будь ласка, анонімність гарантуємо.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010