КПК

Показати повну версію : Загальна тріпачка та обговорення звітів за 2024 рік

Tsar
09.01.2024, 05:58
З Новим Роком!

Tsar
16.01.2024, 04:48
Друзі, потрібна допомога

Нашому Другу СКВ ( Сергій Кваша), який виконує бойове завдання на дуже спекотному напрямку, потрібен повнопривідний автомобіль для виконання бойових завдань.

Сподіваюся нікому вже не потрібно роз'яснювати, що машина на війні, то життєва необхідність.

Попередньо машина знайдена.
Тому потрібні гроші і як можна швидше.

Економічний фронт, треба піднапрягтись.
Прошу допомоги та репости.

На авто для ЗСУ

��Ціль: 295 000.00 ₴

��Посилання на банку
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

��Номер картки банки
5375 4112 1492 3935

Сан Палыч
30.01.2024, 11:44
Гарного дня!
Учора, в селі Любарці, за Борисполем, біля хати, знайшов чудову колонію грибів іудине вухо. Ростуть на бузині, дерево доросле, в діаметрі десь до 20 см, живе...ростуть гриби строго по одній лінії, з низу до верху. Правда, були заморожені, так що вигляд мали не дуже привабливий...залишив на дереві...а одного гриба знайшов на старому товстому дрючку, із акації, дрючок стоїть в затишку, з південного боку, мороз гриба не взяв, гарний гриб, великий..цього сфоткав...хай росте

З повагою,

VITALIY S
08.03.2024, 10:16
Шановні грибоексперти, зараз в тіктоці шириться пропаганда поїдання сушених мухоморів, мовляв вони міняють свідомість у напрямку покращення. Хто шо може сказать с цього приводу?

Provodnik
08.03.2024, 19:49
.... вони міняють свідомість у напрямку покращення. Хто шо може сказать с цього приводу?....
Тут головне питання шо на шо міняють, свідомість вона є, або ії немає. :D

Tsar
09.03.2024, 20:43
Все просто.Чим більше дурнів буде жерти сушені мухомори тим менше їх буде залишатися.І тим більше в світі буде свідомих людей,які розуміють,що такою хрінню страждати не треба.От і все покращення свідомості...

SVT
28.04.2024, 18:53
Этого не может быть, потому что этого не может быть никогда! Маслята от 20 апреля, как выяснилось, не случайность! Кілька років тому ми з дружиною теж так реагували;) на маслюків в квітні...Шкода телефон, на який все було знято, скінчився...Може на днях поїдемо, перевіримо:)

SV_svnk
30.04.2024, 16:23
В неділю на базарі в Димері бачив місцеві продавали корзину маслюків, саме їхав на рибалку))) тому в ліс на перевірку не склалося
Переважно досить великі, схоже з трави

Tsar
30.04.2024, 19:31
Ну...Збирати маслюки разом з травневим білим доводилось,але щоб в квітні...

natortik
30.04.2024, 21:15
Ну...Збирати маслюки разом з травневим білим доводилось,але щоб в квітні...

Так було ж не так давно... Але не 20го, звісно :) Років зо 3-5 тому, точно вже не скажу, багато хто знаходив маслюки приблизно 27-28 квітня. Ну так, то пізніше, ніж зараз... але теж квітень :)

leon
01.05.2024, 13:30
В неділю на базарі в Димері бачив місцеві продавали корзину маслюків, саме їхав на рибалку))) тому в ліс на перевірку не склалося
Переважно досить великі, схоже з трави

В цю неділю назбирали маслюків під Димером. Перевірили дві схожі локації. Друга була пуста. Ростуть в траві на сонечку. Смачні))

Tsar
21.08.2024, 05:00
Благодійна Організація «Благодійний фонд «Україна ЦЕ ТИ»

Шановні друзі! Наші захисники з підрозділу ППО 241 бригади Київської ТРО, де захищає Україну наш побратим - риболов спортсмен Олексій Дудченко, терміново потребують нашої підтримки для ще більш ефективного нічного полювання на ворожі дрони та інші повітряні цілі. Для цього їм необхідний тепловізор.
Так, зараз часи складні, і нам всім важко донатити. Але давайте знайдемо в собі сили і віру в наших героїв, що стоять на передовій. Зміцнення ППО — це прямий захист наших домівок і безпека наших близьких.
Допомога ППО 241
Терміновий збір коштів на тепловізор для підрозділу ППО 241 бригади Київської ТРО. Кожна гривня — це внесок у безпеку наших домівок і захист життя наших близьких
��Ціль: 50 000.00 ₴
��Посилання на банку
��Номер картки банки
5375 4112 2117 4142
Не залишайся байдужим! Навіть 50 чи 100 гривень можуть наблизити нас до Перемоги. Кожен внесок важливий. Слава Україні та її Героям

Tsar
30.08.2024, 06:51

Мятежник
14.09.2024, 16:31
Всім привіт. Канів, сьогодні сухо що ппц просто. Навіть поганок не має :(

Piter Salo
15.09.2024, 12:31
Дані з полів Задимерщини. Абсолютний "нуль". Ще маслюків не було. На них чекають. Про польських навіть говорити не хочуть.

natortik
18.09.2024, 18:44
Пробіглися навколо Ровжів (60 км на північ від Києва). Нічого немає. Півжменьки дуже сухих лисичок, невеличкий ТСЖ на півкіло (з дуба!), і все. Блукали довго, але не плідно.

Три тижні тому ще траплялися попід мохом бордові сироїжки та чорніючі підгруздки, навіть двійко пересохлих мов коржики білих бачили. Зараз - сухо й під мохом теж. Порожнеча.

ukrsema
19.09.2024, 15:46
Доречі також бігали по лісу (в прямому сенсі пробіжкою налегкі) і бачили в трьох місцях ТСЖ на дубах і на дубових пеньках. Як молодий так і постаріше. Це Броварський ліс, орієнтовно 12-14.09. Раніше їх там ніколи не помічали.

Piter Salo
21.09.2024, 17:41
З Синяка - нічого немає, є там один - торгує грибами черед ВаттсАпп - пропал зовсім.
У 2023 році ми перший польський гриб знайшли 5 листопада, так що чекаємо

Nikchase
27.09.2024, 20:09
Друзі. Вже були маленькі дощі. Може десь полізли вже? Є якась інфа? Може хтось був в районі Канєва? Або Маліна?

linchuck
29.09.2024, 21:04
Дзвонили знайомі, кажуть на Житомирщині (в районі Ірші) три дні йшов дощик і сьогодні цілий день моросив, вже полізли маслюки.
Правдивість не підтверджена

chevars2
08.10.2024, 21:07
Коли у лісі є мухомори, то білих нема. А от коли росте бліда поганка, є і білі

SVT
11.10.2024, 15:59
Сьогодні проїздив транзитом Кончу, назад їхав там же окружною, машини вздовж дороги стоять, але не так як в сезон... до двох машин при мені виходили з лісу люди, з порожніми руками...Не думаю що всім закортіло "в Паріж по дєлу срочно";), мабуть грибні розвідники:).

vvl
11.10.2024, 20:20
ПОЛНЫЙ, ТОТАЛЬНЫЙ ноль.

По трассе - никто нигде....

P.S. Видимо дождик опоздал
Підтверджую...
Батя пішов біля села походити, повний ліс киян. Сказав їм шо вони дурні в таку далечинь коптити паливо :)
Ні місцеві, ні туристи нічого не знайшли.
Просто дощів там було не так як у Києві :D

Piter Salo
12.10.2024, 19:31
Поговорив із фахівцем. Каже, що шару до виходу треба 10-14 днів, а якщо низькі температури, то можливо і більше. Треба чекати. Минулого року перший гриб ми знайшли 5 листопада та збирали 10 днів.

sergey_st
14.10.2024, 11:23
Вчора під кінець дня застукав біля базару на Борщагівці бабусю з роскішним білим. Як на мене - ідеал. В довісок до нього три пуцівринка віком може добу. Традиційно на питання де й коли - ніц не вєм. Казала що було більше - по 350 за кг, а цього останнього віддавала за 150 грн. Казала " Це для тебе щастя - такого знайти, а мені треба продати".

zbb
14.10.2024, 13:02
Вчора проїзджав переяслав, вздовж окружної торгують польськи, вздовж обочин багато машин грибників.

linchuck
14.10.2024, 17:33
В Клавдієво польський вже пішов потроху, думаю до заморозків вилізе добре

Piter Salo
18.10.2024, 16:42
Ранок туманний, ранок сивий
Температура о 4 ранку - мінус 6 градусів
Привіт тітко, Новий Рік

linchuck
19.10.2024, 07:19
Ранок туманний, ранок сивий
Температура о 4 ранку - мінус 6 градусів
Привіт тітко, Новий Рік
У лісі, під деревами, заморозків немає
Ось вже третій день у мене +1... +2, але на траві роса, я думаю що з понеділка потепліє і польський продовжить ріст

half
20.10.2024, 06:13
У лісі, під деревами, заморозків немає
Ось вже третій день у мене +1... +2, але на траві роса, я думаю що з понеділка потепліє і польський продовжить ріст

Синяк - це від Мукачево в гори, то там може й -6 вночі.

linchuck
20.10.2024, 07:57
Синяк - це від Мукачево в гори, то там може й -6 вночі.

Синяк - це село в Київській області, біля Гостомеля

Piter Salo
20.10.2024, 21:07
Синяк - це село в Київській області, біля Гостомеля

Так, між Демидівим та Гостомелем. На дамбі від Лютежу перед Демидівим світлофор - одна смуга по черзі.

Piter Salo
22.10.2024, 22:27
На звіти, де не вказані напрями повне ігнорування. Ніхто не просить показувати точку збору, але напрямок від міста хіба важко вказати?

Nick
25.10.2024, 15:36
Шановні колеги грибники - направте куди поїхати на Житомирщині в напрямку з Києва щоб позбирати грибочків. Поки там ще білі є... Локації у вигляді найближчого населеного пункту буде достатньо. Там вже зорієнтуюсь. ; ) Можна в приватні якщо не бажаєте розголосу. А то щось мої улюблені місця по Варшавці у цьому році абсолютно порожні. : ( А так хочеться хоч раз на рік відірватись по грибочкам. ; )
Наперед дякую всім не байдужим!

Piter Salo
25.10.2024, 18:40
Збирав сьогодні картинку – не склалася. На Житомирщині гриб за локаціями не масово треба знати місця. За Димером пишуть, що пішли маслюки, знову ж таки не масово. На Сухолуччі є білі, але там теж не все просто. Тож поради не дам.

Avaddon
25.10.2024, 20:41
Шановні колеги грибники - направте куди поїхати на Житомирщині в напрямку з Києва щоб позбирати грибочків. Поки там ще білі є... Локації у вигляді найближчого населеного пункту буде достатньо. Там вже зорієнтуюсь. ; ) Можна в приватні якщо не бажаєте розголосу. А то щось мої улюблені місця по Варшавці у цьому році абсолютно порожні. : ( А так хочеться хоч раз на рік відірватись по грибочкам. ; )
Десь в Ірші білих збирали, 50+ минулої сб, і на цьому тижні 150+, подвиги не мої, але інформація така є, всі дрібні )

Piter Salo
26.10.2024, 11:43

Спробуйте поворот на Радомишль. Там праворуч мисливство і ліси. І ліворуч також ліс. Але ми там давно не були. Тож...

Иван Бархударов
13.11.2024, 16:19
Увага! Шукаємо лайку, дівчинку. Вік 6 років.

Житомирська обл. Коростенський район, межа з Київською обл.
Села Красятичі, Вовчків, Рагівка, Шкнева, Стара Марківка, Жмієвка, Межіліска, Голубієвичі, Недашківка, Гута Мар'ятін.

Їздили туди за грибами 26.10.2024. Після цього були ще три рази. Собаку ні хто не бачив. Можливо її було вивезено в іншій район країни.

Будь ласка, хто бачив, притримав чи знає де перебуває собака повідомте за номером 0684021485.

Якщо у ваших сусідів з'явиться чи з'явилась схожа собака, повідомте нам будь ласка, анонімність гарантуємо.