Показати повну версію : Реєстрація надувного човна
monstrofrock
20.06.2023, 11:52
Доброго дня. Підкажіть, чи змінилися правила та норми для реєстрації надувного човна ? Раніше, начебто було : лодка від 4 метрів, та мотор більше 10 кВт. ( Можу помилятися ). Тепер, я чув. Лодки більше ніж 2,5 м. або будь які з транцем, та з будь яким мотором. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Наскільки це відповідає дійсності ?
Alexandr_Korobchuk
20.06.2023, 16:51
Доброго дня. Підкажіть, чи змінилися правила та норми для реєстрації надувного човна ? Раніше, начебто було : лодка від 4 метрів, та мотор більше 10 кВт. ( Можу помилятися ). Тепер, я чув. Лодки більше ніж 2,5 м. або будь які з транцем, та з будь яким мотором. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Наскільки це відповідає дійсності ?
Невже так важко подивись першоджерело чи "сарафанне радіо" більш надійне?
Вивчаємо ст.35 ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
monstrofrock
20.06.2023, 18:06
Дякую, саме тут ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) - не знайшов. На сайті Укрморрічінспекції також виразної інформації не було.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010