КПК

Показати повну версію : Возможно Мошенник Twichmaster1!!!

Феликс
10.02.2023, 05:41
Взял предоплату за катушку и пропал. На личные сообщения не отвечает. Модеры не знаю как по другому к вам обратиться:helpme:

alex
10.02.2023, 07:02
Взял предоплату за катушку и пропал. На личные сообщения не отвечает. Модеры не знаю как по другому к вам обратиться:helpme:

От якби всі керувалися рекомендаціями та читали Правила Барахолки.

Рекомендації -- [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Правила -- [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Адміністрация не можне нести відповідальності за дії користувачів. Є тема ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]), де можно описати технології, якими розвели.

Прохання відповідально ставитися до своїх коштів. Якщо є бажання просто злити гроші, краще перечисліть на ЗСУ, Притулі, або знайомим в ТРО.

Я не виправдовую продавця, обставини можуть бути різними.
Алє, щодо маркерів. Аккаунт Twichmaster1 зареэстровано тиждень тому і протягом доби йдуть повідомлення з товарами трохи дешевше ніж загальна ціна, гроші всі і зразу. Звісно, чому хвилюватись. Зверніться до поліції з квітанціями, гроші - є гроші.