Показати повну версію : St.croix Legend Elite LES66MF2 шукаю хлист
є цілий комель, шукаю вершинку St.croix Legend Elite LES66MF2...
рідна вершинка зламана/відремонтована, але стала коротша на 15 см - втратила чутливість та "кидучість".
зайди на оф. сайт Ст.Крой найди магазин и купи.Надо будет ввести номер твоего спин.Вершинку 66ЛЕС я покупал у них прим. 70долл.
зайди на оф. сайт Ст.Крой найди магазин и купи.Надо будет ввести номер твоего спин.Вершинку 66ЛЕС я покупал у них прим. 70долл.
Перепрошую, чи не могли б ви поділитися посиланням на офф сайт де можна замовити запчастини до кроїв що доставляють в Україну (хоча б просто замовити).
Передивився [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] не знайшов, мабуть щось роблю не так. Якщо що, цікавить комель від es70mf2.
дякую
те саме питання - якщо не важко, підкажіть посилання чи алгоритм дій
Alexleto
06.04.2023, 09:12
те саме питання - якщо не важко, підкажіть посилання чи алгоритм дій
Вітаю, це тут можна зробити. [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Але як зараз з доставкою не в курсі, дивився, там України не бачив. Хоча, повинно все бути. Палкою якщо сплатити, в нас вона вже доступна.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010