Показати повну версію : Муки вибору ПВХ човна.
Доброго дня. Стоїть задача прикупити собі ПВХ човен. В основному рибалка на двох, інколи дітей покатати. Якщо з розміром приблизно визначився 310-330см, то от з брендом човна ще ні. До цього був Барк 250 який відслужив і був проданий в ідеальному стані. Зараз знову завис на баркові, типу відомий бренд, всі його вихваляють ну і т.д. + в його сторону що при таких же розмірах в середині місця більше. Але ж крім барку та колібрі є ще уйма брендів на нашому ринку на які варто звернути увагу. От би хотілося почути про інші бренди які варто розглядати для покупки, в тих же цінових діапазонах що і барк.
Буду вдячний за відгуки.
Константин74
18.06.2020, 17:16
Доброго дня. Стоїть задача прикупити собі ПВХ човен. В основному рибалка на двох, інколи дітей покатати. Якщо з розміром приблизно визначився 300-330см, то от з брендом човна ще ні. До цього був Барк 250 який відслужив і був проданий в ідеальному стані. Зараз знову завис на баркові, типу відомий бренд, всі його вихваляють ну і т.д. + в його сторону що при таких же розмірах в середині місця більше. Але ж крім барку та колібрі є ще уйма брендів на нашому ринку на які варто звернути увагу. От би хотілося почути про інші бренди які варто розглядати для покупки, в тих же цінових діапазонах що і барк.
Буду вдячний за відгуки.
Посмотрите лодки Навигатор НДНД, Энерджи НДНД,
Aqua-Storm, Argo
Carassius
18.06.2020, 17:22
На постоянно двоих 330 будет мало, а 300 критично не хватит.
Якщо з розміром приблизно визначився 300-330см, то от з брендом човна ще ні. До цього був Барк 250 який відслужив і був проданий в ідеальному стані.
в транцевой 300 внутри места по моему еще меньше чем у 250 без транца.
Dsl 330 від колібрі має відчутно біл ший кокпіт, ніж інші човни такої ж довжини. Конструкція хвостовиків така. Якщо не йдеться про рекорди швидкості і багатокілометрові переходи, є зміст бпати плоскодонку-вона суттєво легша і швидше монтується-розбирається. Але бачу, що топікстартер з Черкас, значить, всетаки кільову.
Dsl 330 від колібрі має відчутно біл ший кокпіт, ніж інші човни такої ж довжини. Конструкція хвостовиків така.
компенсируется более узким кокпитом в носовой части ((
На постоянно двоих 330 будет мало, а 300 критично не хватит.
та ну, в барк 250 рибачив, не супер але можна. тому думаю що в 300 ліпше буде ніж в 250
Carassius
19.06.2020, 01:15
Нет. Если Вы рыбачили в лодке без транца, то сильно удивитесь. большую часть в транцевой лодке занимают концевики, торчащие вне кокпита. Короче, кокпит меньше.
Нет. Если Вы рыбачили в лодке без транца, то сильно удивитесь. большую часть в транцевой лодке занимают концевики, торчащие вне кокпита. Короче, кокпит меньше.
Помиляєтесь:
Bark BT-310 - Длина кокпита (см) 234
Bark B-250C - Длина кокпита (см) 178
але якщо врахувати що в 250 транець за балоном і можна сказати що мотор над балоном, що не сильно зменшує внутрішній простір, то в 310 весь мотор в середині човна, + сам транець в човні, що зменшує простір.
Але давайте не про розміри а про виробників.
Dsl 330 від колібрі має відчутно біл ший кокпіт, ніж інші човни такої ж довжини.
в неї 250 х 76, в барка BT-330SD 250х80
Але давайте не про розміри а про виробників.
Вы один момент упустили - какой мотор планируете использовать. Если 9,8-15 - нужна килевая лодка, если 2,5-5 - достаточно будет плоскодонки.
Вы один момент упустили - какой мотор планируете использовать. Если 9,8-15 - нужна килевая лодка, если 2,5-5 - достаточно будет плоскодонки.
маю 2,6 тому розглядаю плоску.
маю 2,6 тому розглядаю плоску.
Тогда вообще все просто. Для комфортной рыбалки вдвоем под 2,5 - любая плоскодонка 3,3 метра от более-менее известного производителя. И ориентируйтесь больше на цену. Какая дешевле - ту и берите.
компенсируется более узким кокпитом в носовой части ((
Це для ходових якостей. Але +15см довжини це аргумент вагомий. Мій напарник 190 зростом, жодного разу не жалівся на брак місця на носі.
Після мук вибору взяв Барк 310.
Питання, чи можливо перекачати даний човен ножним насосом, при тому що моя вага 100кг. І як взагалі перевірити накачаність човна, коли нема манометра.
Після мук вибору взяв Барк 310.
Питання, чи можливо перекачати даний човен ножним насосом, при тому що моя вага 100кг. І як взагалі перевірити накачаність човна, коли нема манометра.
Штатным насосом лодку априори перекачать нельзя,насос будет травить по всем соединениям.
Штатным насосом лодку априори перекачать нельзя,насос будет травить по всем соединениям.
Но летом на солнышке лодка может сделать "БББАААМ" ))
Но летом на солнышке лодка может сделать "БББАААМ" ))
Я написал о штатном насосе.а солнышко нужно учитывать но это о другом.
mabilochka
30.10.2020, 19:55
чисто случайно купил арго 8 лет назад.
на рыбалках очень часто. эксплуатируется много, но бережно. на данный момент состояние как у новой ( реально сам в шоке. за неделю даже не подкачиваю)
много использовал и другие пвхшки. барк однозначно хуже.
перекачать штатным невозможно.
сейчас тоже муки выбора. но между нднд и аирдеком.
милка 1970
31.10.2020, 22:57
На какой размер лодки смотрите?Для аирдека ето важно.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010