КПК

Показати повну версію : Виготовлення зимових вудилок (блешнилки, балансирки)

Temmy4
25.12.2019, 14:01
Пропоную виготовлення зимових вудилок.
Зважаючи на особисту любов до масиву дерева, виготовляю балансирки та блешнилки з різних масивів дерева.
Загальна інформація на сторінці у ФБ.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
А поки - Закінчив ще одного скелетона. З прозорою котушкою та полегшеною шпулею виглядає зухвало)). Розумію,що у відкритому механізмі тормозу сніг та вода при замерзанні скоріше будуть заважати, але і фрікціонних котушок максимально облегшених також є достатньо, і їми користуються.
Руків,я клен тонований у матовому акриловому лаку. Комлева трубка карбонова 5мм під змінні хлисти з посадкою 3,5мм.

Temmy4
02.01.2020, 22:58
Телескопи окуневі.
Хлисти телескопічні скляні з котушкою 44мм. (та з котушкою 54мм). Дуже гнучкий хлист , та завдяки загальній легкості ,думаю, буде небагато поступатись карбоновому в тактильності.

Буде доречна для приманок вагою від 2,5 грам.

Хлисти телескопічні карбонові з котушкою 54мм. Під більш вагомі окуневі приманки - баланси та блешні від 5гр до 10гр, можливо і 15 гр, та чи треба?

Temmy4
16.01.2020, 09:17
Останні окуняхи цього сезону.

Доробив наявні каті.

Всі зібрані на базі комлевої карбонової трубки 4мм під змінні хлисти 2,5мм. Та одна на базі карбонового телескопу.

Катухи різні, як то кажуть в асортименті.

Хлисти також, карбонові ніжніші від 3-х грам, та потужніші балансирні від 5-ти до 15-ти грам, тому теоритично можливо розглядати і як варіант по невеликому судачку.

Скляні від 1,5 грами, сопливенькі невбивайки.

Особисто мені цей варіант вудки сподобався, тому не тільки доробив останні, не зважаючи на зимовий облом, та й собі котрусь залишу на наступний можливий🥶.

Temmy4
06.02.2020, 18:42
Прижимна вудка окунева, комлева трубка карбонова, хлист також карбоновий монолітний. Доволі жорсткий , робив такий навмисно з цілей додаткової міцності та витривалості. Зважаючи на тактильність карбону, для баласів 5-ок та сімок буде оптимальним.