КПК

Показати повну версію : Продам удилки (блеснилки,балансирки).

Temmy4
19.05.2019, 11:29
Балансирки зимние. Сейчас будет много букв, необходимых для описания изделия.
Рукоятки выполнены из различных пород дерева. Карбоновая трубка 5мм как основа проходит через все тело ручки, под сменные хлысты 4мм. Удилки индивидуальные в плане материала рукоятки. А вот форма ручки является отдельным разговором. С позапрошлого сезона ловлю со льда исключительно своими удилками. Данная форма идеально легла мне в руку. Прошла испытания у коллеги, который, собственно и подсказал идею самой ручки.
Дерево в тандеме с карбоновый трубкой и карбоновым хлыстом сигнализируют о любом контакте с рыбой. То бишь любое касание, тычек, потяжка с балансом 5-кой на 15-ти метрах без какого либо кивка непосредственно в руку. Наблюдать за вершиной нет необходимости.
Финиш данной рукоятки - матовый яхтный лак КомпоZит, с предварительной трех разовой пропиткой льняным маслом. Максимальная защита от постоянного контакта с водой.
Мои удилки не будут сами ловить рыбу, но добавить комфорта от процесса предназначены.
А так же эстетическая составляющая инструмента является дополнением к нижесказанному.
Процесс изготовления ,в связи с этапностью,длителен,затратен в отношении используемых комплектующих,но это того стоит.
Мне очень нравится дерево,как материал,позволяющий изготовить красивую ,неповторимую своим рисунком,индивидуальностью вещь. При соблюдении технологии изготовления,ручка из массива не только не уступает пластику или пробке в надежности ,но и выиграшна по тактильным характеристикам.
На данный момент в наличии около десятка вариантов,разные массивы дерева,пробка.
Хотите под вашу катушку - нет проблем.Реализовать вашу идею - пожалуйста,только предоставьте техзадание.
Процесс изготовления мне интересен по определению.
Зима не за горами .
Хлыст под заказ любой (карбон или стекло),любой тест.
Мне очень понравилось плоское сведение,позволяет из карбона творить чудеса)).
Более подробно о удилках здесь [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Temmy4
19.05.2019, 11:37
Блеснилка судаковая.
Тело под катю из грецкого ореха,рукоятка из пробки.
Карбоновая трубка 5 мм ,под хлыст 4 мм. финиш по ореху- матовый яхтный лак. Легкая компактная и мощная удилка.

Temmy4
23.06.2019, 10:25
До попередньої судакової вудки вирішив зробити вокуневу. Також із дубу,нажаль далеко не з такої ж цікавої візуально заготовки.Дещо компактнішу ,наразі і дещо легшу.
Та не зважаючи на значно більшу вагу у порівнянні з деякими іншими масивами, дуб таки додає якоїсь впевненності, тримаючи руків,я. Ще обидві оздобив покращенням перемикання тормозу, досить не зайва річ.
Також ,вкотре наголошуючи на доречності використання дерева у виготовленні руків,я, можете бачити послідовність робочого процесу та комплектуючі.
Комлева трубка з карбону проходить через значну частину рукоятки,на виході з дерева посилена попередньою обмоткою нитками з обробкою смолою,аби після фінальної зборки бути ще раз посиленою нитками та смолою.
Лляна олія з бжолиним віском довершує захист деревини від контакту з водою ,та залишає дуже приємну на дотик поверхню.
Хлисти з карбону з пласким зведенням забезпечать стовідсоткову інформативність найобережнішої покльовки, кільця з нержавіючої проволоки легкі та трохи менше обмерзають.

Temmy4
26.06.2019, 21:51
Свеженькая удилка с компактным катушкодержателем. Остался от китаезной блеснилки с Юности. Диаметр всего 17мм, мощную катю не поставишь, а вот лёгкие зимние катушки-самое то. Да и сама удилка при общей длине с комлевой трубкой 300мм, весит аж 69гр.
Скоро будя готова вариация помощнее, с заточем под бортовую.

Temmy4
30.06.2019, 17:19
Під час виготовлення вудилок потроху експериметую з формами та розташуванням.
Ще з березня після невдалої фіналізації лаком руків,я чекало свого часу. На разі деревина після тьохразової пропитки лляною олією вкрита шаром акрилового матового лаку,шовковиста на дотик.
Дуже тендітна вудка,проте і дуже міцна. Карбонова трубка 4мм посилена оплетенням із покриттям смолою гарантує витривалість до вельми складних навантажень.
Форма руків,я ,нехай дуже дивна на вигляд,та дуже зручна при будь якому хваті.
Вокуневий варіант під баланси від 2-ки, яйця,міні блешні.
Знову наголошу,хлист з карбону з пласким зведенням дозволяє працювати з присанками від 1,5гр і з легкістю витримає найсильнішу клюваку.

Temmy4
08.07.2019, 16:12
Скелетон с оптимизацией переключения тормоза

Temmy4
11.07.2019, 06:46
Катушкодержатель fuji
Комлевая трубка 8мм карбон
Хлыст карбон 6мм плоское сведение 50см
Общая длина 90см

Temmy4
23.07.2019, 07:25
Такая вот блоха.
Тополь.Матовый яхтный лак.
Карбон плоское сведение.
Матовый лак имеет более глубокое проникновение в верхний слой породы,что после полной просушки дает визуальное и тактильное ощущение пропитки маслом.Но с еще большей защитой от контакта с водой.

Temmy4
24.07.2019, 18:57
Закончил отвесник бортовой. Рукоятка и катухиндержатель зиждятся на карбоновой трубке 16мм,то бишь удилка для такого размера обладает вовсе скромным весом. И с балансировкой сложилось. Хлыст карбон 6мм плоское сведение.Можно будет и ратлин до 35гр потягать и баланс 7-ку комфортно полоскать,вершина достаточно отыгрывает визуалку. Буду тестить.

Temmy4
26.07.2019, 00:13
Осваиваю концептуальные решения(по крайней мере для меня). Окуняха телескопическая.Карбон,без колец.

Temmy4
03.08.2019, 10:29
Дуб. Не столярный. Буратина. В смысле полено.В частности рухнувший в парке Дубки. С кавернами, сучками , и неповторимым рисунком.

Temmy4
03.08.2019, 10:32
Из г**на можно сделать пулю. В Kalipso для легких кать идеально подходит катухиндержатель. Далее дело за малым....

Temmy4
03.08.2019, 21:26
Доработал ньюконцепт. Добавил "кноб" на переключатель тормоза.
Откровенно, не определился для себя с темой хлыста без колец. На морозе заправить в хлыст леску 0,16 при обрыве будя еще тот пазл....Посмотрим.

Temmy4
14.08.2019, 21:11
Очередная окуняшка.
Рукоять тополь.Очень красивый массив,жаль лишь,мягок для пропитки маслом.Поэтому в акриловом лаке.Без химии,без запаха.
Надежно ли крепится катя? Не отвалится при броске на лед, а не на снег?
Вклеена на двухкомпонентный клей.Гарантирую - оторвать можно только если поставить перед собой такую задачу.
Комлевая карбоновая трубка 4мм под хлыст 2,5мм.
Трубка проходит через все тело,дополнительная оплетка обычной швейной нитью с пропиткой эпоксидной смолой. Далее оплетка синтетической декоративной нитью с дополнительным акцентом на усиление в месте выхода из рукояти..
В сочетании с амортизацией хлыста сможет комель такого малого диаметра треснуть на трофейной поклевке? На 99% уверен - нет.
Хлыст карбон.Диаметр 2,5мм ,плоское сведение. Этот на балансы тройки и пятерки.
Применимо к данной окуневке можно использовать и хлысты помощнее,судаковые,если станет вопрос о универсальности. Выдержит? Репнет? И выдержит и не репнет,проверено.
По итогу имеем комплект с общей массой в сборе до 60-ти гр.,из которых почти половина - сама катя.
"Кноб" на переключателе тормоза это понт , но понт удобный. Если пробивать горизонт на 5-ти а то и 8-ми метрах в поиске окуня,поверьте - очень удобно одной рукой( ну понятно,что не в варешке) переключаться без геморроя. Проверено.

Temmy4
14.08.2019, 21:17
Такой вот очень практичный понт....
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Temmy4
15.08.2019, 22:38
Заказная,одна из двух,для возможности выбора. хлыст заточен под хаю,согласно заданным параметрам)).Дуб и орех.

Temmy4
17.08.2019, 20:37
Наткнулся в сети вот на такой девайс. Пишут,что япония,но ноги растут исключительно из Владивостока. Но то такое,мне идея приглянулась своей лаконичностью.
И таки да,удобно,и совершенно под любую катю.

Temmy4
19.08.2019, 08:21
Еще одна япона. В процессе.

Temmy4
20.08.2019, 14:47
Материал - нечто среднее между неопреном и евой.

Temmy4
21.08.2019, 18:49
Тубус под хлысты.Весьма уместный аксессуар,особенно, если выход на лед планируется не с ящиком а с рюкзаком. И крышку ветром не сдует,не придется гоняться за ней, и не пр...шь вовсе.

Temmy4
22.08.2019, 11:05
джапаниза

Temmy4
24.08.2019, 16:21
Япона не отпускает....Обидно,но я не фотограф и не располагаю соответствующей техникой,мои попытки достойно запечатлеть индивидуальность текстуры плачевны и провальны((

Temmy4
24.08.2019, 20:25
"Хлыстов много не бывает..."
(с) маркиз де С.

Temmy4
29.08.2019, 22:15
Тубусы под хлысты.
Размер может быть любым (как длина так и диаметр).
Основа труба пвх 32мм

Temmy4
10.09.2019, 21:36
Дуже зручна форма руків,я. При будь-якому хваті.
Цьго разу використовував морелю.Деревина, у прямому сенсі слова , має солодкий запах. Буратина була ну зовсім неліквід.Але локальна стабілізація смолою змінила стан речей.
Комлева трубка карбон 6мм під хлисти 4мм.
Фініш лляна олія.

Temmy4
11.09.2019, 20:57
Шкертик - то маленький відрізок мотузки(морська тема).
Захтілось виготовити саме найменшу та найкомпактнішу вокуневу вудку.
Пробка + вспінена гума.
Комель - карбонова трубка 4мм під хлисти з посадкою 25мм.

Temmy4
12.09.2019, 11:26
Окуняхи,куди ж без них.
Тополя + матовий акриловий лак.
Комлева карбонова трубка 6мм під хлисти з посадкою 3,2мм.
Для міляків ідеально апріорі,та й не тільки.
Незважаючи на гладку поверхню,дуже комфортно розташовується у руці.
Тактильність? Варто спробувати.

Temmy4
12.09.2019, 11:37
Хлисти поки не вклеєні,є можливість обрати потрібний.
У наявності карбон та скло.
Традиційне кругле та пласке зведення.
Різноманітні тести,довжина.

Temmy4
13.09.2019, 14:58
Знову тополя.Без лаку.Поки сама лише лляна олія,але хочу спробувати виварити в олії з бжолиним віском. Мабудь,дуже потемнішає,побачимо.
Комель карбон 4мм під змінні хлисти з посадкою 2,5мм.
Зручність та безбека при транспортуванні.

Temmy4
14.09.2019, 17:06
Апгрйдив вудилку з позаминулого сезону. Навіть при тому,що це одна з найперших моїх вудок із безліччу багів,на неї було добряче наловлено.
Була зовсім не зручна рукоять,особоливо без рукавиць.
Тоді ще не використовував карбон для хлистів, на вдалих риболовлях це доволі зменшувало кількість трофеїв. Так,трофеїв,бо нано-судачки підсікаються на раз,а гарного судака просікти з тендітним скляним хлистом можливо тільки дивом.
Щодо хлиста - телескопічний композитний. Останне коліно також тубулярне,але витримає будь-яке навантаження. Кортше,хлист єкстра хєвік, треба потестити з раттлінами у схил ,благо погодка накльовується доречна.

Temmy4
15.09.2019, 00:15
Докладніше про вудилки тут
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Temmy4
15.09.2019, 08:24
Блоха телескопічна.Тополя,акриловий лак 2 шари.
Хлист карбоновий, останнє коліно також карбон,кільця нержавіюча проволока.

Temmy4
16.09.2019, 22:04
Спроба нового оздоблення поверхні виявилася вдалою.
Приємна на дотик та менш слизька у руці.Дозволяє фарбувати у будь-що та будь-як. На виході ще одна вудка у такому оздобленні.
Вчора протестив цю вудилку,а саме телескопічний хлист з композиту у схил. Враження неоднозначні.Запас міцності необмежений - вершинка витримає і приманки вагою більше 50-ти гр. А от тактильність дещо менша у порівнянні з карбоновими хлистами. Баланс 9-ка та раттлін 30гр для цього хлиста саме те.

Temmy4
17.09.2019, 00:12
Експеримет з поверхнею вдалий, приємна на дотик ,менш гладка.
Окремо про форму руків,я. Мені більш зручна саме ножова,або пістолетна .Бо така конструкція є анатомічною і комфортніше розташовується у руці. У порівнянні із звичайною круглою,та ще й доволі малою у діаметрі.
Зрозуміло,чому така форма популярна- зважаючи на матеріали(корок,єва), що встановлюються на тіло трубки рукояті. Але ж це менш зручно. Мабудь,буду ще раз переробляти пряме руків,я.

Temmy4
17.09.2019, 11:31
Продам недорого вудилку із композитним телескопічним хлистом.
Нема бажання переробляти руків,я на таке,як потрібно мені.
Корпус тополя, фарбування +фініш акриловий лак.Поверхня приємна на дотик. Руків,я хай тендітне на вигляд - трубка з композиту витримає будь-що.Бюджетна біла єва (ну чи щось подібне).
Цінник = 450 грн
050 633 76 42
096 910 05 28 Артем

Temmy4
17.09.2019, 12:33
Продам вудилку.апгрейд із первинної Adams. Була вона придбана ще років зо три -чотири тому.
Зменшив наскільки це можливо.
Комель поки не вклеєний, на вибір у будь-якому разі карбон,чи 4мм під хлисти посадка2,5мм , або ж 6мм під хлисти посадка 4мм.
У першому разі буде вокуневий варіант,у другому- судак чи вокунь.залежно від використаного хлиста.

Цінник = 400 грн без хлиста.

Temmy4
19.09.2019, 23:27
Окунева вудилка з грецького горіху. Комель карбон 4мм під змінні хлисти з посадкою 2,5мм. Лляна олія + бжолиний віск. Під такий фініш можу запропонувати під замовлення з деревини: дуб,ясен,акація,бук,мореля(абрикос),яблуня,клен,бе реза.
Хлисти карбонові у наявності довжиною від 250мм до 400мм.
Пропоную хлисти з пласким зведенням.Перевага такого варіанту в можливості зведення кончика хлиста до візуального контролю приманок від 1,5гр. Хоча карбон не особливо потребує візуальне спостереження завдяки своїм тактильним якостям,при роботі з деякими окуневими плюшками це не буде у заваді.
Міцність в цілому хлиста з пласким кончиком більша,ніж у звичайного круглого. Отакий начебто парадокс,якому таки є логічне пояснення.
Цінник вудилки без хлиста = 250 грн
Цінник карбонового хлиста = 150грн
Цінник скляного хлиста = 100 грн.

Temmy4
21.09.2019, 01:34
Міцні та потужні вудилки для вилову трофеїв. Дуб та грецький горіх.
Горіхова їде до власника,дубову,мабудь,залишу собі для лову у схил.

Temmy4
22.09.2019, 13:17
Грецький горіх.
Можлива з комлевою трубкою під різні хлисти,Залежно від потрібних цілей,може буди як безмотилка,блешнилка по міляках. Під замовлення враховуються Ваші побажання.
Цінник без хлиста ( з комлем чи без) = 230 грн.
Хлист карбон = 150 грн
Хлист скло = 100 грн.

Temmy4
22.09.2019, 13:28
Горіх бесподобний як візуально,так і на дотик. Варто спробувати.
Цінник вудилки без хлиста(більший розмір) = 350грн
Цінник малої без хлиста (з комлем чи без) = 300 грн
Котушка може бути будь-яка.Взагалі,ці в одному єкземплярі,в Києві можна приїхати( в межах Дарницького ЖД) спробувати на потряс)).

Temmy4
23.09.2019, 22:40
Чергова мотовилочка.Ясен тонований.Цього разу використував пораду сховати комлеву трубку цілком в рукоять.Це дозволить розташовувати хлист кільцями догори або донизу,як кому зручніше. Також транспортировочні розміри змешились.

Temmy4
28.09.2019, 13:05
Судакова вудилка.
Грецький горіх,фініш лляне масло+бжолиний віск.
Комлева трубка карбон 6мм під хлисти з посадкою 4мм.
Потужна,навіть дуже потужна. Хлисти під баланси 7-ка та 9-ка або важчі. Можна і 5-ку ,але візуального контолю не буде. Хоча це зовсім не критично для карбонового хлиста.
Загальна вага 57гр,з яких 25гр це вага катушки.
Вартість вудилки без хлиста = 550 грн.
Вартість карбонового хлиста = 150 грн.

Temmy4
28.09.2019, 13:10
Блохи окуневі.
Грецький горіх,клен тонований.Фініш лляне масло+бжолиний віск.
В усіх комлева трубка карбон 4мм під хлисти з посадкою 2,5мм.
Хлисти карбон під окуневі блюшки вагою від 1,5гр.

Temmy4
01.10.2019, 00:06
Дуб,тополя,мореля.

Temmy4
01.10.2019, 00:15
У якості експерименту. Тополя без лаку - фініш лляна олія. З попереднім просоченням грунтом антисептиком,який стабілізував поверхню і нема потреби вкривати лаками. Поверхня залишилася тактильно дуже приємна.
Спроба різного розташування хлиста(звичайно при наявності запасної шпулі), а також можливо використати у якості гірлянди.

Temmy4
02.10.2019, 23:04
Моя улюблена окуняха.У варіанті з дубу. Під хлисти 2,5мм.

Temmy4
03.10.2019, 23:04
Клен тонований + акриловий лак.
Комлева трубка 5мм під хлисти 4мм . Цей карбоновий хлист з візуальним контролем під вагу приманок 20- 35 гр.

Temmy4
05.10.2019, 11:33
Доробив собі вудилку для лову у схил. Влітку вже тестив подібний хлист з іншою рукояткою. З м,ясорубкою та плетінкою тактилка була вражаюча. Завтра спробую на пластику з монкою.

Temmy4
06.10.2019, 13:29
Судакові вудилки з напівзакритою котушкою. Рукояті з горіху та тонованого тополю. Горіх вкр-ки)итий лляною олією+бжолиний віск ,тополь акриловим яхтним лаком. Тормоз можливо перемикати вказівним пальцем утримуючої руки. Позитивна плавучість.
Окремо про руків,я : Незвичне на вигляд ,але зручне неймовірно. Я для себе особисто обрав саме цю форму. При будь-якому хваті не вислизає,не тисне ,не вискочить при раптовому😀 клюванні.
Форма анатомічна,най так скажемо,але це факт.
Комлева трубка карбон 5мм під хлисти 4мм з посадкою 3,5мм. Тобто, зламати цей девайс на клюванні не можливо.
Деревина забезпечує міцність конструкціЇ,враховуючи,що трубка проходить через дві треті руків,я.
І про головне - поєднання властивостей деревини та карбонового комля і хлиста забезпечує неймовірну тактильність.
Хлисти з пласким або круглим зведенням під приманки вагою від 3-х до 20-ти гр.(баланси 5, 7, 9-ки).
Дивитися за кончиком хлиста немає ніякої потреби. Будь-що ,що відбувається з приманкою під кригою відчувається безпосередньо у руку.
На фото баланс 7-ка.
Цінник вудилки без хлиста = 550 грн.
Цінник карбонового хлиста = 150 грн.

Temmy4
06.10.2019, 13:41
Судакові вудилки з закритою котушкою. Рукояті з горіху, дубу, тонованого тополю та горіх+корок. Горіх та дуб вкриті лляною олією+бжолиний віск ,тополь акриловим яхтним лаком. Позитивна плавучість.
Окремо про руків,я : Незвичне на вигляд ,але зручне неймовірно. Я для себе особисто обрав саме цю форму. При будь-якому хваті не вислизає,не тисне ,не вискочить при раптовому😀 клюванні.
Комлева трубка карбон 5мм під хлисти 4мм з посадкою 3,5мм. Тобто, зламати цей девайс на клюванні не можливо.
Деревина забезпечує міцність конструкціЇ,враховуючи,що трубка проходить через дві треті руків,я.
І про головне - поєднання властивостей деревини та карбонового комля і хлиста забезпечує неймовірну тактильність.
Хлисти з пласким або круглим зведенням під приманки вагою від 3-х до 20-ти гр.(баланси 5, 7, 9-ки).
Дивитися за кончиком хлиста немає ніякої потреби. Будь-що ,що відбувається з приманкою під кригою відчувається безпосередньо у руку.
На фото баланс 7-ка.

Temmy4
06.10.2019, 13:52
Судакові вудилки з відкритою котушкою. Рукояті з дубу, тонованого тополю. Дуб вкритий лляною олією+бжолиний віск ,тополь акриловим яхтним лаком. Позитивна плавучість.
На фото баланс 7-ка.
Миниатюры

Temmy4
10.10.2019, 23:22
Чи повинна вудилка на судака,до того ж на трофейного, бути великою? Бо ж чим більша то міцніша ?
Вважаю ,навпаки. Взагалі , будь-яка зимова вудилка має бути легкою,компактною та зручною.
Судака просікає не розмір снасті, те як ця снасть сигналізує вам про клювання і наскільки зручно розташовується у руці Щоб під час раптового потужного клювання не вислизнула з розслабленної руки.. За інформативність відповідають матеріали, з яких зроблена вудилка та хлист.
Ось вам чергові скелетони. Тендітні на вигляд? От і навпаки - міцні але дуже легкі і потужні.
Руків,я відповідно клен та вільха.Комлеві трубки карбон 6мм та 5мм під хлисти 4мм.
Хлисти карбон довжини 25см та 35см . Під балпнси від 5-ки до 9-ки. Або під ратлини.

Temmy4
11.10.2019, 20:46
У якості спроби нашвидкоруч.
Чи як безмотилка, чи під міні блешні. Хлист залежно від задачі.

Temmy4
11.10.2019, 21:09
Закрита з корковими щоками.

Temmy4
13.10.2019, 09:43
Нічого зайвого.Тільки необхідне- маленька котушка та зручне руків,я із короку.
Змінний скляний хлист.

Temmy4
14.10.2019, 23:55
Сподобалась самому така манюня, тому зробив ще і більший варіант під хлисти 2,5мм. Та довів до ладу дві попередні. Люблю ліквідність.

Temmy4
16.10.2019, 23:55
Взагалі сам котушки з прижимною гайкою не використовую.Мені незручно. Але заради зменшення ваги було цікаво виготовити. Та і візуальна невагомість також приваблює у якійсь мірі. Телескоп частково композит, останнє коліно карбон.

Temmy4
21.10.2019, 12:44
Зацікавила тема з прижимною котушкою. Телескоп карбон,останнє коліно також. Розвантажувальне кільце з міцного пластику повинно розподілити вагу рівномірно.

Temmy4
22.10.2019, 13:58
Прижимний телескопчик. Виготовлення телескопічних хлистів саме по собі трохи геморне,але розвантажувальні кільця - Цар геморой.

Temmy4
23.10.2019, 20:51
Ще разок за зразок із розвантажувальними кільцями.

Temmy4
23.10.2019, 20:59
Буде цікаво,звертайтесь. Виготовити можливо під ваші вподобання.
Телескопічну або під хзмінний хлист.Чи з вмонотваним хлистом.
Шпуля може буди взагалі яка завгодно, із будь-якої котушки.
Та і руків,я - форма і матеріали доволі необмежені.
Вудилка також може бути індивідуальною.

Temmy4
24.10.2019, 15:16
Безмотилка.
Як же без неї. Зробив собі таку до сезону.
Особисто мені зручніше ,щоб у котушки був перемикач тормозу а не прижимна гайка. Котушка із боковим перемикачем ідевално підходить і для цих задач. Взагалі,ця котушка вельми вдала як така.
Руків,я з тополі ,олія+ віск.

Temmy4
26.10.2019, 10:35
Безмотилочка для замовника.
Відмінність від попередньої скаладається у розташуванні перемикача зліва, та зробив резьбову гайку для фіксації шпулі. Бо рідна кнопка так щільно тримає ,що і вдома не так просто вийняти,не те що на морозі.
Хлист скляний,руків,я тополь. Лляна олія + віск.

Temmy4
04.11.2019, 10:05
Дуже зручна телескопічна безмотилка.
Котушка з боковим перемикачем тормоза сама по собі зручна,тому намагаюсь ії використовувати якнайбільше.
Хлист скляний, кільця нержавіюча проволока.
Руків,я тополя яхтний лак чи лляна олія+ віск.
Легка, компактна, потужна.
Цінник = 350 грн.

Temmy4
04.11.2019, 10:08
Така манюня телескопічна під прижимну гайку.
Хлист повністю скляний, дуже гнучкий, під баланси та блешні від 3-х грам. Впевнений, тактильність ,всупереч склу, завдяки легкості загальної, буде теж висока. До того ж, більш витривала до навантажень.
Руків,я тополя яхтний лак.
Цінник = 350 грн.

Temmy4
05.11.2019, 11:04
Безмотилка подовжена.
Хлист скляний змінний,довжина 18см. Міцненька,мабудь і на товстолобика сдюжить...
Цінник із хлистом = 350 грн.

Temmy4
20.11.2019, 08:22
Телескопчики скляні та карбонові

Temmy4
23.11.2019, 10:21
Комплект судак-окунь під ліву руку їде до власника. Мені як стовідсотковому правші якось незвично... Фотографувати зручніше).
Горіх та тополя.

Temmy4
25.11.2019, 15:24
Якщо техзавдання поставлене зрозуміло,можна поборотись.
Під котушку Селект тре було зробити руків,я .але так,аби катю можна було міняти. І шоб легка, та зручна, та й красива.
Їх є у нас.
Береза у акриловому лаку.

Temmy4
25.11.2019, 23:22
Першу вимудрив...
Телескопічний скляний хлист. Дуже гнучкий, амортизаційний, під окуневі цілі саме те. Ще не тестив, звичайно, та думаю і хаєчку витримає, як що.
Залишилось на інші руків,я доробити.

Temmy4
26.11.2019, 17:38
Продані.
Продам окуневі телескопічні вудилки.
Хлист скляний,дуже гнучкий,що дасть змогу комфортно ловити приманками від 3-х грам ,до 8=10 грам , і витримати клюваку та підсічку невеликої щучки,які доволі часто атакують на окуневі плюшки.
Але завдяки загальній "тендітності " хлиста та вцілому вудилки, тактильні якості будуть також близькі к карбону.
Кільця нержавіюча проволока, руків,я корок з гумою.
В наявності 4 шт.
Цінник вудилки = 400 грн.

Temmy4
29.11.2019, 14:25
Закрито.Продано.
Продам окуневі телескопи.

Хлисти скляні та карбон.

Котушки з перемикачем та прижимні.

Цінник на кожну вказаний на першому фото.

Детально розповім на питання в приваті.

Temmy4
29.11.2019, 22:47
Продам окуневі блеснилко-балансирки.
Руків,я з тополі у акриловому яхтному лаку.
Комлева трубка карбон 6мм під змінні хлисти з посадкою 3,2мм.
Котушка із зручним боковим перемикачем тормозу.
Взагалі,ця вудилуа одна з найперших,що я робив колись собі під окуневі прибамбаси.Так вона в мене улюбленою і залишилась.
Дуже зручно розташовується у руці.
Окремо про тандем дерева та карбону. Поєднання цих самих по сабі тактильних матеріалів видає неймовірну чутливість снасті загалом. Кивок не потрібен у жодному разі. Все виключно у руку. Варто спробувати.
Хлист карбоновий довжина 40 см під вагу приманок від 3-х до 10-12-ти грам. Витримає і більше, але як розраховувати для судака - буде провалюватись.

Цінник вудилки без хлиста = 400 грн
Цінник карбонового хлиста = 150 грн

Temmy4
30.11.2019, 16:13
Продано.Закрито.
Продам окуневі вудилки під приманки вагою від 1,8 грами.
Корпус з тополі у акриловому лаку.
Дві вудилки з карбоновою комлевою трубкою під змінні хлисти з посадкою 2,5мм.
Одна з вклеєним скляним хлистом під ваги від 2,5 грам.
Монолітні карбонові хлисти діаметром 2,5мм розраховані під окуневі плюхи від 1,8 гами до 7 грам приблизно. Також є хлисти на вибір більш жорсткі.

Цінник вудилок без хлиста = 150 грн.
Хлист карбон = 150 грн

Цінник вудки з вклеєним скляним хлистом = 250 грн.

Temmy4
01.12.2019, 14:28
Продам зимові вудилки під змінні хлисти.

1, Вудка Окунь-Судак. Руків,я з короку та еви, з вклеєною котушкою із зручним перемикачем. Комлева трубка карбон 4мм під змінні хлисти з посадкою 2,5мм.

2, Вудка Окунь-Судак .Руків,я з вспіненого пвх, з вклеєною котушкою. Комлева трубка карбон 4мм під змінні хлисти з посадкою 2,5мм.

3, Вудка окунева. Руків,я з пвх з короком. Вклеєна маленька легка котушка. Комлева трубка 4мм під змінні хлисти з посадкою 2,5мм.

Хлисти з монолітного карбону діаметром 2,5мм з пласким зведенням. такий варіант дозволяє виготовити хлисти для роботи з приманками від 2-х грам із збереженням загальної міцності вершинки. Тести є в наявності різні , від 2-х до 15-ти грам.

Цінник вудилок судак -окунь = 300 грн без хлиста

Цінник окуневої вудилки = 250 грн без хлиста

Temmy4
04.12.2019, 18:45
Згідно побажанням замовника, потрібно було куркову котушку використати для блешнилки під блешні від 2-х грам. Катя сама по собі важка , руків,я за разунок внутрішньої пустоти для полегшення, легше за неї.
Комлева карбонова трубка 3мм під хлисти з посадкою 2мм.
Хлист карбоновий пласке зведення.

Зовсім якось забув про вільху. А даремно,бо тактильно та візуально бархатна деревина. Крім того міцна і достатньо плотна аби не вкривати лаком, а просякти олією.
Замовник дозволив обирати матеріал,тож япона вільхова. А ще під ліву руку переробив куркову котушку.

Продано.Прошу закрити.
Продам зимову вудку. Розрахована в якості окунево-судакового універсала. Тобто ,заточена вона свеж більше під окуня, але при заміні хлиста на більш потужний, можна використовувати для судакових цілей.

Легка,лише 40 грам, та потужна,бо зібрана на карбоновій трубці 5мм. Всі свої судакові вудилки роблю на 5мм комлі,або на 6мм комлевій трубці.

Руків,я з тополю у акриловому яхтному лаку з матовим фарбуванням.

Змінні хлисти з монолітного карбону діаметром 3мм з пласким зведенням.

Можна придбати з двома хлистами( ще й з додатковою шпулею), окуневим та судаковим і отрмати універсальний інструмент.

Окуневий хлист під приманки від 3,5 гр до 5 грам.

Судаковий хлист під приманки від 10 гр до 20 грам.

Таким чином можна перекрити весь діапазон по вагам приманок однією вудилкою.

Цінник вудилки без хлиста = 550 грн

Цінник хлиста карбонового = 150 грн

Цінник на додаткову шпулю = 80 грн

Комплект японок ольхових судак - окунь поїде завтра до власника.

Продам зимову вудилку під баланси та блешні. Невеликий судак чи окунь.

Зібрана на карбоновій трубці 4мм під змінні хлисти з посадкою 2,5мм.

Легка, зручна, універсальна.

Сподобалося мені поєднання природної краси деревини з матовим фарбуванням.

Руків,я з дубу, та загальна вага лише 40 грам.
Додатково маленький понт в якості оптимізації перемикання тормозу.

Транспортировочна довжина по хлисту= 30см

Загальна робоча довжина = 47 см.

Загальна вага з хлистом = 42 гр

Temmy4
20.12.2019, 12:52
На виході невелика партія телескопів.
Скляні з 501-ю катєю ( 44мм ), та карбонові з 701-ю ( 54мм ).

Скляні від 2-х грам та .... хлист дуже гнучкий та міцний, бо як скловолокно вельми витривале. Вершинка скляна з одним розвантажувальним кільцем.
Руків,я корок + вспінена гума.
Цінник скляної вудилки = 500 грн.

Карбонові від 5гр до 15 гр. Вершинка теж карбон із двома розвантажувальними кільцями. Призначення під балансири та блешні.
Зважаючи що карбон більш інформативний тактильно ніж візуально, для приманок які потребують візуального контролю контакту з дном краще обирати скляні,які теж ,завдяки загальній тендітності хлиста, будуть достатньо тактильні.
Цінник карбонової вудилки = 600 грн.