Показати повну версію : Пошук напарників на байдарочний риболовецький сплав
Sergii Doc
22.01.2019, 14:30
Насчет сплава с турфирмой совершенно согласен.
Соло я и сам не хожу, не тянет абсолютно, люблю компанию, значит остается или найти такого же "больного":) напарника, который согласиться ехать на рыбалку неизвестно куда, либо ходить с друзьями-туристами(мой случай) или турфирмами, в том и том случае с рыбалкой будет туго - но все же лучше чем ничего, ИМХО:)
Вітаю!
Записуюсь до списку "захворілих" на подібні симптоми :D :palatka::lodka::lodka-n::udo4ka:
Ось хай лишень лід розтане ..
Вітаю!
Записуюсь до списку "захворілих" на подібні симптоми :D :palatka::lodka::lodka-n::udo4ka:
Ось хай лишень лід розтане ..
На длительный период по сплаву пока не подпишусь - не могу в настоящий момент прогнозировать загрузку по времени.
Но на пару ночёвок несколько раз в году можно соорганизовать.
Sergii Doc
22.01.2019, 23:02
На длительный период по сплаву пока не подпишусь - не могу в настоящий момент прогнозировать загрузку по времени.
Но на пару ночёвок несколько раз в году можно соорганизовать.
Така сама проблема у мене: робота на випускає з пазурів так часто і надовго, як би хотілося.
А будувати логістику виїзду на 1-2 ночі, з човнами і спорядженням краще з таким самим каякером, як сам.
Так що - будьмо!
:lodka-n:
Здрастє:) Років 10 назад, сплавлявся по Десні на катамаранах, в складі групи. Йшли два тижні з зупинками. Дуже сподобалось. Хочу щеееее! Черкасова треба підтягувати :) Він в тємі.
Здрастє:) Років 10 назад, сплавлявся по Десні на катамаранах, в складі групи. Йшли два тижні з зупинками. Дуже сподобалось. Хочу щеееее! Черкасова треба підтягувати :) Він в тємі.
Эт да! Олег Черкасов говорил, что у него есть каяк. При чем очень захватывающе рассказывал о том, что рыбачить с него можно без проблем в тех местах где на лодке не подберешься. Можно увидеть мир во всей полноте, каждый уголочек, скрытый от обычного человеческого взора, что мне самой захотелось посмотреть-поплавать, примерить на себя так сказать тот каяк.. )))) Жаль, что Олег на форуме практически не бывает...
Sergii Doc
06.02.2019, 16:58
Эт да! Олег Черкасов говорил, что у него есть каяк. При чем очень захватывающе рассказывал о том, что рыбачить с него можно без проблем в тех местах где на лодке не подберешься. Можно увидеть мир во всей полноте, каждый уголочек, скрытый от обычного человеческого взора, что мне самой захотелось посмотреть-поплавать, примерить на себя так сказать тот каяк.. )))) Жаль, что Олег на форуме практически не бывает...
Повністю згоден з його описанням.
Отримав купу вражень, протягнувшись ланцюжком озерець та ручаїв від Десни, витягнувши звідти пару щупаків.
Якщо Олег весь час перебуває у мороці (поза форумом ;) ) - тягніть його хоч на тут пошепки анонсовану зустріч!
Sergii Doc
06.02.2019, 17:07
На катамаранах - то сила!
Якщо Олег весь час перебуває у мороці (поза форумом ;) ) - тягніть його хоч на тут пошепки анонсовану зустріч!
Я общался с Олегом на днях. Он сейчас работает на выезде, не в Киеве. И, по его прогнозам, скорее всего не получится поучаствовать.
Но главное, Что желающие уже есть. Основной минус - отсутствие собственных каяков у половины ребят. Нужно продумывать вопрос аренды-проката или предусмотреть несколько туров. Чтобы в доступных каяках смогли порыбачить все желающие...
Самим наделать! Дубы, береста и прочие подручные и подножные материалы!)
Правильную бересту с сибирских берез собрать можно. Школьницей когда была, срезала, меня папа учил как правильно это делать, чтобы дереву сильно не навредить. В наших широтах березы не годятся, сучков много и полотно берестяное не срежешь как надо. Рвется береста, я пробовала... А дуб должон быть морёный. Забодаешься ждать пока он откиснет. )) И из дуба это будет не каяк а довбанка. :D
"Счастливые люди", первая серия, лодка называлась "ветка", вся технология описана)))
Sergii Doc
09.02.2019, 22:10
Самим наделать! Дубы, береста и прочие подручные и подножные материалы!)
Правильную бересту с сибирских берез собрать можно. Школьницей когда была, срезала, меня папа учил как правильно это делать, чтобы дереву сильно не навредить. В наших широтах березы не годятся, сучков много и полотно берестяное не срежешь как надо. Рвется береста, я пробовала... А дуб должон быть морёный. Забодаешься ждать пока он откиснет. )) И из дуба это будет не каяк а довбанка. :D
"Счастливые люди", первая серия, лодка называлась "ветка", вся технология описана)))
Як казав у відомому анекдоті вовк: гарно допомагає знати хоч одну іноземну мову :)
Ось відеоінструкція для любителів берестяних каное і фільмів про Чингачгука:
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
А ось і довбанка-струганка:
Інші індіанські варіанти:
Не відстають ескімоси:
(якраво показані елементи .. традиційної обробки деталей))
та їх нащадки [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Каркасні сучасні варіанти (цікава робота з точками кріплення)
Ну і хто любить текстову інструкцію прочитати:
Сподобалася порада в кінці - не заморочуватися ;)
+
только надо точное время, спонтанно точно не получиться
+
Ну с такой погодой и непонятно, когда лёд сойдёт, если он булет))
Sergii Doc
13.01.2020, 17:51
+
Пропоную починати думати за червень :)
Sergii Doc
13.01.2020, 17:59
Ну с такой погодой и непонятно, когда лёд сойдёт, если он булет))
В березні було б і добре :mat:
Але ж цього року осінньо-зимова заборона "..триває до початку нерестової заборони".
Тому, як я зрозумів, легальних шансів вийти на воду до кінця нересту немає :(
В березні було б і добре :mat:
Але ж цього року осінньо-зимова заборона "..триває до початку нерестової заборони".
Тому, як я зрозумів, легальних шансів вийти на воду до кінця нересту немає :(а кто сказал что нельзя на воду до начала нереста? :confused: на воду можно. ловить на зимовалках нельзя.
На каяках на воду можно завсегда!
А вот ловить - уже согласно Правилам)
И даже немножко на лед можно, чтобы потом на воду попасть. )
Sergii Doc
13.01.2020, 23:29
а кто сказал что нельзя на воду до начала нереста? :confused: на воду можно. ловить на зимовалках нельзя.
На каяках на воду можно завсегда!
А вот ловить - уже согласно Правилам)
;) та я -лише ЗА!!
Але одне заважає спати:
заборона навігації((
КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 11 листопада 2019 р. Київ № 630
Про закриття навігації для маломірних (малих) суден на водних об’єктах Київської області
Зареєстровано в Головному
територіальному управлінні
юстиції у Київській області
19 листопада 2019 року за № 103/1298
Відповідно до статті 67 Водного кодексу України, статті 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Правил охорони життя людей на водних об’єктах України, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 10 квітня 2017 року № 301, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 04 травня 2017 року за № 566/30434, Правил користування водними об’єктами для плавання на маломірних (малих) суднах у Київській області, затверджених рішенням Київської обласної ради від 06 грудня 2012 року № 506-27-VI
1. Закрити навігацію для маломірних (малих) суден на водних об’єктах Київської області з 29 листопада 2019 року.
Sergii Doc
13.01.2020, 23:32
И даже немножко на лед можно, чтобы потом на воду попасть. )
Це Сорокошичі?
;) та я -лише ЗА!!
Але одне заважає спати:
заборона навігації((
.......
И прально делает эта заборона, беспокоится о безопасности людей, ибо во время закрытой навигации никто спасать не приедет.
Це Сорокошичі?
Ага. Они самые. :)
Sergii Doc
16.01.2020, 22:01
+
А у мене якраз навпаки: можу собі планувати, а життя підкидає зовсім іншу карту...
Тому вирішую в горизонті 2-3 тижні, зазвичай.
Попередньо можемо говорити за червень
Буде більше бажаючих - можна спробувати скласти "шахматку" бажань-дат
Sergii Doc
29.06.2020, 11:07
Вітаю однодумців.
З середи по суботу сплавився б десь по Десні, Сейму..
Розгляну інші пропозиції.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010