КПК

Показати повну версію : Продам Major Craft Vierra VRS-722ML 2,18 3-15г

Sergii Doc
18.11.2018, 14:15
Продам Major Craft Vierra VRS-722 ML, в хорошому стані, фірмовому чохлі.
Якщо коротко: лайт-універсал середнього рівня, як для човна так і для берега Десни.
Довжина 7'2" - 2,18 м. Тест заявлений по приманці 3-15 грамів, по нитці - до 12lb (5 кг).
Ціна 1600 грн. Можу обгрунтовано поторгуватись.

Вес(гр): 113
Длина рукояти(см): 40,5
Длина(см): 218
Класс удилища: light
Количество секций: 2
Материал: carbon
Производитель: Major Craft ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Рукоять: EVA
Страна изготовления: Китай ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Строй: Fast
Тест по леске (lb): 12
Тест(гр): 3-15
Тип вершинки: tubular tip
Транспортная длина (см): 113
Фурнитура: K-SiC

Універсал: ловити ним мені було зручно і з човна - тут по Десні взагалі без проблем з середини річки кудись кинути, так і з берега Десни, бо довжина дає можливість розвернутись.

Про застосування краще за мене написали отут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
і отут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Особисті враження:
По низах. Чабик (3,8г) з ниткою 0.5 - це початок відчутного привантаження кінчика при кидку.
Я непогано кидав і 2г пузаті воблери без сдз з середини Сейму, а 2,5г Хічкорі з сдз взагалі летів як куля- але їх майже не відчуваєш, тому кидаєш за стереотипом. Хоча в мене при цьому добре поцілювало куди треба.
Уже на повну відчував Нахтманівський тонучий Фаворит (4.5г).
Блешню 5-6г кидав на потрібні мені 30 метрів, на середину розливу Десни під корча - легко.
По верхах. Чебураха 12 грамів з 3,5 рачком летіла нормально, і відпрацьовувала в джигу - але хлистоподібно я б таку вагу не кидав.
По строю - він рівномірно , еластично відпрацьовує всім бланком,товстостінний, тубуляр - тому трохи глухуватіший за типові джигові палички, зате цільний бланк, запас потужності виважування.
Не лапша аж ніяк.

Як на мене, його повний діапазон, включно з сірою зоною -це:
кренки від 2,5(з сдз)-3,5 до 15 г (воблерів більшою вагою просто не ставив), блешні від 3,5-4г, міношки до 70-90 мм (з останіми може бути варіант м'якшого твіча якщо дуже упориста, але кінчик не провалюється), а також джиг від 3г до 12-15г плюс 4".
Заряджений на різноманітну рибу :fish-predator:

Витягав від жерешка 20 см (відчув покльовку нормально) до щучки 1 кг - цю на берег, і судака 2 кг у підсаку:drill2:
По згину спінінга в момент первинного вгамування судака - спінінг витягнув би й більшого.

Спінінг в хорошому стані. Трошки потикав гачком гумовий набалдашник ручки - лишив її цілою, не одривав (є фото). На рибу не впливає, лише приваблює ;)
Спінінг не ламав.
Ловив на нього разів 20 від покупки тут же на форумі.

Продаю, бо несподівано на розпродажі вступив у гонку озброєнь :rolleyes::)
Пишіть приватні повідомлення, бо на роботі не завжди можу підняти телефон
Сергій

Sergii Doc
13.12.2018, 17:22
Хто ще не забезпечив себе універсалом?

У варіанті двох спінінгів в човні - підстраховка і на жереха,
і в якості судаково-щупакового інструмента:drill2:

Sergii Doc
11.02.2019, 13:37
Продам Major Craft Vierra VRS-722 ML, в хорошому стані, фірмовому чохлі.
Якщо коротко: лайт-універсал середнього рівня, з запасом потужності (товстостінний бланк), довжина комфортна як для човна, так і для берега Десни.
Не дав спуску судаку 2 кг (до підсаки),але і гарно відчув удар жерешка 15 см.

Довжина 7'2" - 2,18 м. Тест заявлений 3-15 грамів.
Схожий на рокфіш тим, що вершинка явно більш жива, хоча й не провалються. Відчуття її відносної м'якшості з'являється десь з 10-12 г. Поступово включається весь бланк. За рахунок потужності бланку можна твічити, і неупористих до 90 мм, вершинка не провалюється а відпрацьовує.
Кренк типу Маласа-не проблема.
Відчутно привантажується верхівка на викиданні починаючи з 4,5г (Чабики, ММ кренк тощо), на тестовій покидушці кинув Чабика на таку ж відстань, що і Finessa RV 0.8-8g.
Ця ж вага з джавастиком впевнено стучить по помірно твердому дні, нижче просто не ставив.

Кінчик доволі живий, тому, починаючи з 2-2,5г - викидання доволі точне (точніше, ніш Боско та інші фастоекстрафасти), але потребує тестового кидка на початку риболовлі для пристрілки.

Sergii Doc
14.02.2019, 13:51
Як сказав один рибацюга:
дивно що і ніхто з початківців не цікавиться,
бо я краще б починав з отакої Вієри ловити,
а не тих дринів, які собі купляв