КПК

Показати повну версію : Створення громади!?

Alex1992
20.05.2017, 10:47
Доброго времени суток уважаемие рибалки.у меня к вам такой вопрос,может пишу нетуда,немогу найти подходящего поста для етого,суть в чём..

У нас в районе создали громаду по рибалке,и хочу узнать может кто сталкивался уже с етим...что нада для етого,куда нужно нести документи..какие нужно документи для создания громади рибалок,Может кто посоветует что попроще зделать документи..а то неможем отчегото оттолкнуться от берега что би начать оформления документов на громаду:fish-predator:

rubolov
21.05.2017, 15:04
Доброго времени суток уважаемие рибалки.у меня к вам такой вопрос,может пишу нетуда,немогу найти подходящего поста для етого,суть в чём..

У нас в районе создали громаду по рибалке,и хочу узнать может кто сталкивался уже с етим...что нада для етого,куда нужно нести документи..какие нужно документи для создания громади рибалок,Может кто посоветует что попроще зделать документи..а то неможем отчегото оттолкнуться от берега что би начать оформления документов на громаду:fish-predator:

Проведите сборы, составьте письмо на местную и областную админимстрации, в котором укажите, что мы такие то такие , провели сборы для создания общественной организации, целью и главными задачами которой, будет то то и то то.
Общим голосованием (список участников) выбрали ответственное лицо, которому поручаете оформить все соответствующие документы на вашу организацию, Статут, печать и т.д.).
В общих чертах.
В конце письма укажите, что вы просите подробно расписать алгоритм регистрации и т.д., ну и рассчитываете на поддержку чиновников.

Alex1992
22.05.2017, 17:54
Проведите сборы, составьте письмо на местную и областную админимстрации, в котором укажите, что мы такие то такие , провели сборы для создания общественной организации, целью и главными задачами которой, будет то то и то то.
Общим голосованием (список участников) выбрали ответственное лицо, которому поручаете оформить все соответствующие документы на вашу организацию, Статут, печать и т.д.).
В общих чертах.
В конце письма укажите, что вы просите подробно расписать алгоритм регистрации и т.д., ну и рассчитываете на поддержку чиновников.

я вас так и непонял.....у нас были зборы..есть статут....но что нам в подробностях нужно для етого что бы зарегать громаду...какие точно нужны документы...ставок находиться невчертах населённого пункта а за ним..одни говорят можна оформить по месту жытельства..другой говорит что у нас нельзя оформить..нада ехать в Житомир.

ACCEPT
22.05.2017, 19:58
А что мешает сходить в горисполком? Или куда там ещё. И скорее всего, если став за чертой Брусилова, отправят вас в областной центр. Но вы хоть будете знать с чем вам туда ехать.

rubolov
23.05.2017, 01:54
я вас так и непонял.....у нас были зборы..есть статут....но что нам в подробностях нужно для етого что бы зарегать громаду...какие точно нужны документы...ставок находиться невчертах населённого пункта а за ним..одни говорят можна оформить по месту жытельства..другой говорит что у нас нельзя оформить..нада ехать в Житомир.

Рассылате в местную,районную, областную органы власти(по всей властной вертикали) и будет вам ответ!
Что раасылать, ниже написал, исходя из того что у вас есть то и прикладываете, но в письме, обязательно внизу написать
Додаток:
и перечисляете всё что додаёте.
Отправлять заказным письмом с описью и уведомлением.

Novachok
21.08.2017, 12:58
яким чином за громадою (спілкою) рибалок закріплюють водойму?

Sergii Doc
03.09.2017, 19:17

Перше, що ініціаторам треба зробити- зрозуміти, що вони хочуть, і узгодити між собою, стисло і без розбіжностей. ГО можна створити і вдвох.
Наступне - скачати з Інтернету типовий Статут ГО і прочитати.
Третє - або читати поради Мін'юсту, і виконувати
або (краще) домовитись з юристом, щоб він підготував вам документи і протокол зборів, провести збори, і подати комплект документів на реєстрацію.

avessalom
27.09.2017, 21:12
Ми в своєму селі створювали таку громаду готували купу документів
перелопачували закони але в нас вийшло.

Veta
01.10.2017, 19:05
Честно говоря эти громады уже порядком достали. По Стугне (0 ставок) очень хорошо по весне ловился крупный линь, по осени попадалась такая щука, что Днепр позавидует, ночью летом на донки ловились метровые амуры и пудовые карпы. И тут какому то черту вздумалось сделать там громаду, а точнее селяне решили сделать так, чтобы заезжие там не ловили. Запустили туда полтонны мелкого карася, и все, они тут цари и у них громада:D А то, что до этого там было не одна тонна товарной рыбы- это не кого не волнует. Выкопайте себе озеро, зарыбьте его, и делайте там хоть сотню громад... А на то озеро я пару раз в год приезжаю, и ловлю ту рыбу, которую селяне не запускали, а чтобы не доставало пьяное жлобье по вопросам ихнего фиктивного общества, вожу с собой своего питомца Санту(клубный стафф). И что интересно, на просьбу показать документы на аренду-ни у кого ничего нет. Клоуны:D

Индеец
02.10.2017, 18:55
Сложный момент...

С одной стороны, люди право имеют... А с другой... кугуты страшное дело...

зы. а за выпуск полубольной озерной рыбы в любую реку, я бы давал срок "за уничтожение аборигенного племенного стада":mad:

goga
02.10.2017, 19:16
Честно говоря эти громады уже порядком достали. По Стугне (0 ставок) очень хорошо по весне ловился крупный линь, по осени попадалась такая щука, что Днепр позавидует, ночью летом на донки ловились метровые амуры и пудовые карпы. И тут какому то черту вздумалось сделать там громаду, а точнее селяне решили сделать так, чтобы заезжие там не ловили. Запустили туда полтонны мелкого карася, и все, они тут цари и у них громада:D А то, что до этого там было не одна тонна товарной рыбы- это не кого не волнует. Выкопайте себе озеро, зарыбьте его, и делайте там хоть сотню громад... А на то озеро я пару раз в год приезжаю, и ловлю ту рыбу, которую селяне не запускали, а чтобы не доставало пьяное жлобье по вопросам ихнего фиктивного общества, вожу с собой своего питомца Санту(клубный стафф). И что интересно, на просьбу показать документы на аренду-ни у кого ничего нет. Клоуны:D
Хочу відповісти , без претензій. У нас теж у селі громада , тільки ситуація трохи друга. Був ставок прямо у селі , убитий током , сітками , очеретом і мулякою, гав-гав-гав- нікому непотрібний. Громада взяла опікуватись , вичистили , прибрали , викосили , запутили 4тони риби , різної, яку не яку іфраструктуру налагодили , охорону поставили і що , зразу намалювалось купа розумних із стафами " я буду тут ловить" . За..... ли вже клоуни.

Veta
02.10.2017, 19:32
Хочу відповісти , без претензій. У нас теж у селі громада , тільки ситуація трохи друга. Був ставок прямо у селі , убитий током , сітками , очеретом і мулякою, гав-гав-гав- нікому непотрібний. Громада взяла опікуватись , вичистили , прибрали , викосили , запутили 4тони риби , різної, яку не яку іфраструктуру налагодили , охорону поставили і що , зразу намалювалось купа розумних із стафами " я буду тут ловить" . За..... ли вже клоуни.
Одно дело, когда взяли убитое озеро, а другое когда полный рыбы ставок, и к тому же без всяких юридических документов. А клоуны это не те, кто со стаффами, а те, кто занимается подобным беспределом. Видел я и в полне нормальные общественные озера (Обуховский район). Там подходят сторожа, без всяких понтов и ужасного суржика показывают документы. Предлагают либо вступить в общество, либо оплатить рыбалку на один день. Цены, кстати смешные.Вот это я понимаю по европейски, цивилизовано.

goga
02.10.2017, 19:44
У нас охорона без понтів , але говорять на суржику))))))). В статуті у нас написано , що членами громади можуть бути лише мешканці села і лови ти рибу можна тільки членам громади. Коли охорона починає культурно пояснювати це заїзджим рибакам воно діє як червона ганчірка на бика, з усими витікаючими.
Я прекрасно розумію Вас і вашу ситуацію з вашим улюбленим озером але потрібно розуміти і такі громадські об"єднання як наше. Людям реально прикро що до того поки хтось не наведе порядок всім нас...ть на той ставок , а коли все облаштовано то всі зразу згадують про свої громадянські права, вимагають документи ну і т.д.

Индеец
02.10.2017, 21:11
Людям реально прикро що до того поки хтось не наведе порядок всім нас...ть на той ставок , а коли все облаштовано то всі зразу згадують про свої громадянські права, вимагають документи ну і т.д.

О!
Прямо в дирочку:D
Если про "навели", конечно правда;)

goga
03.10.2017, 10:10
Правда. Сенсу брехати немає. Завтра їдемо по рибу в Таращу))). Беремо тони 2.5 і закриваємо літній сезон до весни. Повна заборона лову для всіх. Як стане лід ловити можна всім незалежно від членства. Тільки брати можна окунів щук плотву карасів , все крім коропа та амура, зимою рибалка безкоштовна.

Олександр Грищенко
19.03.2018, 02:00
У нас охорона без понтів , але говорять на суржику))))))). В статуті у нас написано , що членами громади можуть бути лише мешканці села і лови ти рибу можна тільки членам громади. Коли охорона починає культурно пояснювати це заїзджим рибакам воно діє як червона ганчірка на бика, з усими витікаючими.
Я прекрасно розумію Вас і вашу ситуацію з вашим улюбленим озером але потрібно розуміти і такі громадські об"єднання як наше. Людям реально прикро що до того поки хтось не наведе порядок всім нас...ть на той ставок , а коли все облаштовано то всі зразу згадують про свої громадянські права, вимагають документи ну і т.д.

Мне немного не понятно. "громада" может запретить ловить на водоемах общего пользования из-за того что они туда запустили рыбу? Бред!!!
Ситуация: озеро на окраине деревни, приехал и стою собираю спиннинг дабы половить, подходит ко мне два тела и говорит "здесь ловить нельзя!" посмотрел я по сторонам, нет никаких знаков типа "аренда" или "частная территория", и говорю на каком основании... "мы сюда запустили рыбу" и что?, "теперь лезьте забирайте ее, я половлю выпустите обратно, мне ваша не надо" мой ответ их слегка поставил в тупик и они начали куда то звонить . Через полчаса подходит ко мне женщина (на сколько я понял сельский голова) и пытается меня убедить в том что я должен уйти или заплатить не обосновывая свои требования ни какими документами. Я согласился заплатить, но при условии оплаты на которую мне выдадут чек или квитанцию установленного законом образца (где будут указаны все реквизиты), но такой услуги увы у них не оказалось, рыбалку они мне испортили спорами и требованиями, хотелось вызвать полицию но не захотел продолжения данной истории и поехал на другое озеро.

Данные ситуации вы считаете нормальными? Я ехал .... количество километров что бы какое-то ...... запрещало мне ловить на водоеме общего назначения, и без основательно требовало с меня деньги. Скажу вам так: Пошли вы гав-гав-гав-...ен!!!! Снасти у меня в законных требованиях, норму вылова я соблюдаю, а платить я буду только на коммерческих водоемах где у людей есть законное право этого требовать!

Adm1
19.03.2018, 02:49
Правильно, черпай колхозное!!!

Veta
19.03.2018, 11:07
Мне немного не понятно. "громада" может запретить ловить на водоемах общего пользования из-за того что они туда запустили рыбу? Бред!!!
Ситуация: озеро на окраине деревни, приехал и стою собираю спиннинг дабы половить, подходит ко мне два тела и говорит "здесь ловить нельзя!" посмотрел я по сторонам, нет никаких знаков типа "аренда" или "частная территория", и говорю на каком основании... "мы сюда запустили рыбу" и что?, "теперь лезьте забирайте ее, я половлю выпустите обратно, мне ваша не надо" мой ответ их слегка поставил в тупик и они начали куда то звонить . Через полчаса подходит ко мне женщина (на сколько я понял сельский голова) и пытается меня убедить в том что я должен уйти или заплатить не обосновывая свои требования ни какими документами. Я согласился заплатить, но при условии оплаты на которую мне выдадут чек или квитанцию установленного законом образца (где будут указаны все реквизиты), но такой услуги увы у них не оказалось, рыбалку они мне испортили спорами и требованиями, хотелось вызвать полицию но не захотел продолжения данной истории и поехал на другое озеро.

Данные ситуации вы считаете нормальными? Я ехал .... количество километров что бы какое-то ...... запрещало мне ловить на водоеме общего назначения, и без основательно требовало с меня деньги. Скажу вам так: Пошли вы гав-гав-гав-...ен!!!! Снасти у меня в законных требованиях, норму вылова я соблюдаю, а платить я буду только на коммерческих водоемах где у людей есть законное право этого требовать!
Совершенно и во всем согласен! Когуты охренели. Чистой воды отжим. Мой совет только один- приезжайте на такие озера большой компанией, и тогда они только из-за угла будут поскуливать, но на это не нужно обращать внимания. И берите только ту рыбу, которую они не запускали. Хищника, я знаю, что нигде не запускают, а то "може коропа поїсти":D Задолбали уже...

Олександр Грищенко
22.03.2018, 00:51

Что значит "За..... ли вже клоуни"??? Водоем общего пользования, хочу ловлю, не хочу не ловлю. Вас никто не заставлял чистить, налаживать инфраструктуру и тем более запускать рыбу, вы в первую очередь для себя это делали и это никак и никаких прав не дает вам на водоем, не надо забывать ключевую фразу "общего пользования" - я приеду ловить рыбу и вы хрен запретите мне это делать без документов дающих вам право. А громад хоть и 10 там создайте и делайте что хотите, если я хочу там половить мне никто не запретит.

V_pugach
22.03.2018, 08:32
А громад хоть и 10 там создайте и делайте что хотите, если я хочу там половить мне никто не запретит.

Не все так однозначно. Почитайте
Про добровільне об'єднання територіальних громад ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні» (витяги ... ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] 2Fzakon-ukrayini-pro-mistseve-samovryaduvannya-v-ukrayini-vityagi%2F&usg=AOvVaw29MtnuUqBEjb8uq62BrRSF)

uss
22.03.2018, 09:57
... зборы.. етого ..... зарегать ... невчертах ... можна...жытельства....нада ....
Сначала в школу повторно сходите, грамоты научитесь.....

SVT
22.03.2018, 15:04
... Вас никто не заставлял чистить, налаживать инфраструктуру и тем более запускать рыбу... - я приеду ловить рыбу и вы хрен запретите мне это делать ...А громад хоть и 10 там создайте и делайте что хотите, если я хочу там половить мне никто не запретит.
Может быть поэтому Вас так и встречают на берегу члены громады? Они тоже читают форум и делают выводы...Какое удовольствие от рыбалки если приехать толпой со стаффами и алабаями и выяснять кто "правее" с членами громади рибалок?... P.S. Не "кугут", в громаде не состою...

Sergey1
22.03.2018, 15:27
Что значит "За..... ли вже клоуни"??? Водоем общего пользования, хочу ловлю, не хочу не ловлю.

Этот водоем громада взяла в аренду, и он не является водоемом общего пользования. И арендатор устанавливает правила рыболовства:eek:.

goga
23.03.2018, 17:23
не збираюсь нікого переконувати , хто може ловити хто не може , просто приїдьте і спробуйте половити, можна із стафами пітбулями і поліцією разом ніхто у світі вам не допоможе. Ви просто не знаєте як люди можуть об*єднуватись і захищати от шаровиків що створили з болота за власні кошти.

Veta
23.03.2018, 18:06
То, что из ничего сделали для себя озеро и запустили туда рыбу- молодцы. На таком озере я бы спокойно развернулся и уехал бы. Тут вопросов никаких нет. Перед такими громадами снимаю шляпу! Но когда отжимают хорошие озера в котором полно товарной рыбы и еще без всяких документов- с этим ни я, ни мои друзья мириться никогда не будем. Приезжали не раз на такие озера, которые знаем чуть ли не с детства, и ставили селян очень жестко на место.

Veta
11.04.2018, 12:36
Всем привет! Только что ходил на ставок, куда прошлой весной сдавал деньги на зарыбление. За весь сезон туда выйти не получилось, так как и работы было много, да и когда выпадали свободные деньки, ездил на Днепр. Прихожу, а мне и говорят, что осенью ставок спустили, а рыбу разделили между местным жлобьем. Вот такая вышла громада в с. Диброва, Васильковского района:D:D:D Больше никаких дел с этими суржеговорящими имбициллами иметь не буду...

goga
18.04.2018, 16:27
Всем привет! Только что ходил на ставок, куда прошлой весной сдавал деньги на зарыбление. За весь сезон туда выйти не получилось, так как и работы было много, да и когда выпадали свободные деньки, ездил на Днепр. Прихожу, а мне и говорят, что осенью ставок спустили, а рыбу разделили между местным жлобьем. Вот такая вышла громада в с. Диброва, Васильковского района:D:D:D Больше никаких дел с этими суржеговорящими имбициллами иметь не буду...

Щось мені підказує що ніякої громади там не було з самого початку. Так зібралася шаражка і завчасно знали що кинуть всих хто поведеться. Громада це законно зареєстроване об"єднання зі своїм статутом гололовою контролюючими органами із числа членів громади і т.д.. Всі питання вирішуються тільки загальними зборами як організаційні так і фінансові.
У нас є так звані ланки по десять чоловік і на чолі типу бригадир. Вся ланка може не ходити на збори якщо хтось немає часу і довіряють вирішення питань організаційного характеру голові, правлінню і бригадирам . Але якщо вирішують серйозні питання фінансового характеру то на зборах має бути присутнім три чверті громади мінімум, тільки тоді приймають рішення, хоча це буває один два рази на рік, коли вирішуєм якої і скільки риби будем запускати і коли відкриваєм сезон риболовлі.

І ще , що вам зробили оті суржикомовні люди , невже так образили? Половина України розмовляє не суржику.

Veta
18.04.2018, 17:39
Щось мені підказує що ніякої громади там не було з самого початку. Так зібралася шаражка і завчасно знали що кинуть всих хто поведеться. Громада це законно зареєстроване об"єднання зі своїм статутом гололовою контролюючими органами із числа членів громади і т.д.. Всі питання вирішуються тільки загальними зборами як організаційні так і фінансові.
У нас є так звані ланки по десять чоловік і на чолі типу бригадир. Вся ланка може не ходити на збори якщо хтось немає часу і довіряють вирішення питань організаційного характеру голові, правлінню і бригадирам . Але якщо вирішують серйозні питання фінансового характеру то на зборах має бути присутнім три чверті громади мінімум, тільки тоді приймають рішення, хоча це буває один два рази на рік, коли вирішуєм якої і скільки риби будем запускати і коли відкриваєм сезон риболовлі.

І ще , що вам зробили оті суржикомовні люди , невже так образили? Половина України розмовляє не суржику.
Ну, половина Украины и водку безбожно хлешет, не уподобаться же им:D Я просто очень не люблю человеческую безграмотность и необразованность. А насчет нашей, так сказать, громады Вы совершенно правы. Сборы были только два раза и только насчет сдачи денег на очередное зарыбление:D При этом никаких документов никто не показывал. Ну, короче, кидок сельского масштаба:D А вы молодцы, что все так умно сделали, для себя ведь. Пусть ваша громада будет процветать и ловить там еше будут ваши внуки!!!

goga
18.04.2018, 18:29
Ну, половина Украины и водку безбожно хлешет, не уподобаться же им:D Я просто очень не люблю человеческую безграмотность и необразованность. А насчет нашей, так сказать, громады Вы совершенно правы. Сборы были только два раза и только насчет сдачи денег на очередное зарыбление:D При этом никаких документов никто не показывал. Ну, короче, кидок сельского масштаба:D А вы молодцы, что все так умно сделали, для себя ведь. Пусть ваша громада будет процветать и ловить там еше будут ваши внуки!!!

Та звісно що неопускатись до рівня алкоголіків, але ж мова то зовсім інше , те що хтось розмовляє на суржику не означає що він безграмотний неук. Та Бог з ним.
Дякую за побаження стосовно громади , думаю що все буде добре , 28 квітня відкриваєм сезон , на зборах вирішили ціого року підняти планку , дозволити брати додому два коропи від одного до п"яти кілограмів, кількість риби дозволяє, а на осінь всеодно будем запускати.

v2w2v
19.06.2019, 15:53
І все ж таки відкрите питання: - яким чином ви відновлюєте право громадян, які не ввійшли до громади, на здійснення любительського рибальства відповідно до законних правил? Чи Ви, коли клопотались про створення громади, попереджали дозвільні органи, що деякі права громадян (не членів громади) будуть порушені і чи є у вас відповідний дозвіл на здійснення діяльності, що порушує права інших громадян?

SVT
19.06.2019, 19:33
І все ж таки відкрите питання: - яким чином ви відновлюєте право громадян, які не ввійшли до громади, на здійснення любительського рибальства відповідно до законних правил? Питання, звісно, провокативне, але... Відповідь на поверхні: станьте членом громади, вносьте кошти на зариблення та благоустрій водойми, охороняйте від браконьєрів та тих, чиї "права порушені", і здійснюйте "любительське рибальство відповідно до законних правил" ...

v2w2v
21.06.2019, 18:11
Та ж не у всіх населених пунктах є водойми, а де є - там в основному принцип: "чужих" не приймаємо, бо і з своїми не можна дать ради). Та й таке. І як Вам? І як би було, аби таке у відповідь на питання про вступ і внесок почули?

SVT
21.06.2019, 22:46
Та ж не у всіх населених пунктах є водойми, а де є - там в основному принцип: "чужих" не приймаємо, бо і з своїми не можна дать ради). Та й таке. І як Вам? І як би було, аби таке у відповідь на питання про вступ і внесок почули?
В нашому селі декілька ставків, але всі ретельно вичерпані сітками та електриками, тому деякі рибалки стали членами громад в інших населених пунктах,бува і не близьких:rolleyes: Свого часу і я шукав по навколишнім селам водойму, де можна було б стати членом громади і просто половити на вудку карася, відмовили лише раз, та жоден ставок мене не влаштував.... Дійшов висновку що громадські ставки не настільки привабливі, як може здатися:o, і не варті з"ясування відносин...;):) А до нашої громади, наскільки я обізнаний, приймають і "чужих" за умови сплати внеску і дотримання правил...:cool::)

v2w2v
22.06.2019, 12:12
Та де там. У нас всюди тільки "місцеві" мешканці. Ну і їхні свати брати куми і т.д. і т.п
Та й таке

goga
04.07.2019, 17:04
І все ж таки відкрите питання: - яким чином ви відновлюєте право громадян, які не ввійшли до громади, на здійснення любительського рибальства відповідно до законних правил? Чи Ви, коли клопотались про створення громади, попереджали дозвільні органи, що деякі права громадян (не членів громади) будуть порушені і чи є у вас відповідний дозвіл на здійснення діяльності, що порушує права інших громадян?

Коментарі держрибагенства що до статті одного з журналістів про те що " я громадянин і маю право". Дуже цікаво . Знайдете відповіді і що до спілок . коротенька вирізка з статті

Цитата:
Твердження що: «риболови-любителі мають право на безоплатний вилов риби … на будь-яких ставках і водних об’єктах України, незалежно від їх цільового призначення чи підпорядкування будь-яким господарюючим суб’єктам у будь-яку пору року…» не відповідає дійсності.

Пунктом 4.1 Правил любительського та спортивного рибальства, затверджених наказом Держкомрибгоспу від 15.02.1999 № 19, передбачено, що любительський та спортивний вилов риби, інших водних біоресурсів здійснюється:

на водоймах загального користування - безкоштовно;

на водоймах, наданих громадським об'єднанням для організації любительського рибальства:

членам таких об'єднань - за їх членськими квитками;

іншим громадянам - за платними відловлювальними картками, які видаються цими об'єднаннями. Вартість таких карток встановлюється громадськими об'єднаннями за погодженням з фінансовими органами Автономної Республіки Крим або відповідної області та з органами рибоохорони.

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

dddnew
04.07.2019, 17:15
Питання, пов’язані з вільним доступом до водойм (для відпочинку, купання, плавання на човнах, любительського рибальства, водопою тварин), регламентуються Водним кодексом України (далі ВК України) та іншими нормативно-правовими актами. Зокрема у ст. 47 ВК України зазначено, що «Загальне водокористування здійснюється громадянами для задоволення їх потреб (купання, плавання на човнах, любительське і спортивне рибальство, водопій тварин, забір води з водних об'єктів без застосування споруд або технічних пристроїв та з криниць) безкоштовно, без закріплення водних об'єктів за окремими особами та без надання відповідних дозволів».

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

goga
04.07.2019, 17:16
право територіальної громади володіти, доцільно, економно, ефективно користуватися і розпоряджатися на свій розсуд і в своїх інтересах майном, що належить їй, як безпосередньо, так і через органи місцевого самоврядування

v2w2v
05.07.2019, 16:34
То ж я і цікавився: "...чи є у вас (об'єднання) відповідний дозвіл на здійснення діяльності, що порушує права інших громадян?", або ж іншими словами - Чи наданий вашій водоймі якийсь особливий статус, що виключає її із водойм загального користування?

Бо ж мова не про платно чи безкоштовно, а взагалі - про заборону.

Про яку статтю була мова? Я ж про любительське рибальство запитував по Правилам, з яких Вами приведено витяг п.4.1..
До речі: власне ці Правила ,відносно певних водойм, скасовують дію цих Правил на цих водоймах :))))) Як таке можливо? А як же аборигенні види, екосистеми, і т.д. і т.п.?