КПК

Показати повну версію : Преферанс-2008

Trolik
29.11.2007, 14:16
Шановні домові. В період міжсезоння пропонується проведення турніру з преферансу.
1. Організатор турніра - карп-клуб, відповідальний - Trolik.
2. Залік командний. Команда - 2 чоловіки. Кожна гілка форуму ("конфессія" чи яке інше визначення) має право висувати команди. Заявки на участь в турнірі бажаючі направляють модератору своєї гілки форуму чи організатору турніра.
3. Прохання до модераторів гілок форуму продублювати оголошення в своїх відділах та прийняти заявки.
4. Турнір проводиться за гібридними конвенціями. Регламент та правила будуть вивішені у понеділок 03.12.2007.
5. Гра проводиться на символічні гроші (які саме - до уточнення :)), всі виграні протягом турніру суми надходять до призового фонду, який буде використаний для нагородження трійки команд-переможниць у співвідношені 50:30:20.
6. З усіх питань, неохоплених даною об'явою прохання звертатись особисто. Аська 366-019-695, моб. +38-067-401-46-91, мило [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи].

ivan111
29.11.2007, 16:59
Отличная мысыль!

Zander
29.11.2007, 17:21
Толю!

Я гратиму, але тільки з людьми яких знаю.
Бо не граю на гроші з незнайомими (недавно зареєстрованими и т.і.).
Думку мою розумієш?

Або краще спростити - всі кошти - Громаді на діток. Переможцю - кубок, шана + годовий відловочний за кошт взносів.

Не треба бабла на руки...

З повагою,

Ser
29.11.2007, 17:24
Мысль хорошая, но игра на деньги без лицензии преследуется законом. Вист - ложка пива. Вечер - литров 7-10. А деньги сразу сдать в призовой фонд. Чего-то, однако, понесло рыболовов: футбол, биллиард, преф, не за горами боулинг, керлинг, дартс... Или это способ воспроизводства рыбных ресурсов страны методом отвлечения рыболовов от рыбалки?

Trolik
29.11.2007, 17:50
2 ivan111
Дякую за підтримку, чекаю на реєстрацію :).
2 Zander
В преферанс граю не від вчора, а трохи раніше.:D.:D.:D. Тому давно зрозумів - гра без чітко визначеного інтересу - марно зіпсований час. Починаються мізери без двох "хазяйок з трьома "пробоями" і не з своїм виходом та інша маячня. Тому інтерес має бути апріорі. В чому він буде виражений - це питання для обговорення. Але це "щось" має бути достатньо цінним з вищеприведених причин. І друге... Ну не вдавалось нам раніше з тобою пульку розписати:confused:, то невже ти не згоден сісти грати навіть на гроші проти команди карп-клубу чи ульотчиків. В турнірі, за задумом, мають право прийняти участь тільки домові, реєстрація - через модера відповідної гілки - сторонніх просто не буде, їх будемо відсіювати. Принципи участі - ті ж що і в футзалі чи більярді, просто не став повторювати. Змагання домових і для домових!!!
2 Ser
Знання законів - сильна штука, особливо, коли ти контролюєш їх виконання. Ми в ході діяльності нашого рибалського співтовариства не завжди знаходимось у межах правового поля. Я особисто не за те, щоб множити порушення, але навіть з друзями завжди граю на гроші чи пиво. Це підвищує клас гри. І сідаючи в колі друзів ввечері розкатати "полтишок" я не відчуваю себе порушником чи винним чогось ДПАУ. Та ж ситуація і тут. Я вважаю, що сумма програних грошей складе не занадто великий фінансовий тягар як для переможених, так і для переможців. Це з приводу формування призового фонду. А з приводу його використання - це вже до переможців. В запропонованому варінті з пивом - а це не стимуляція алкоголізму чи його реклама, що теж переслідується....без ліцензіі....на ресурсі, доступному неповнолітнім....
Комерційні змагання з ловлі коропу мають схожий принцип формування призового фонду - стартовий внесок, грошові призи. В щорічному Кубку імені Ігоря Гетьмана перший приз традиційно передається у сім'ю Ігоря. Це теж гра на гроші. Це теж варто переслідувати законом???
П.с. Т.я. Ser доповнив своє повідомлення вже після його публікації у веб, я дозволю і собі продовжити постінг :). Як на мене, то в доміку багато домових, котрі в зимовий період мають всі підстави впадати в сплячку - ну не ходять вони на лід. Якраз в цей період в форумі знижується активність та іноді навіть виникають конфлікти. Деякі домові - як ведмеді-шатуни, лазять по форумі і несе їх... в різних напрямках. Доночник може полізти в нахлист а джигіт в коропову гілку. Гарного з цього ніколи нічого не виходило. Тому така активність тільки на руку домовим, їх спілкуванню та єднанню. Сергію, ти що, проти цього? :confused:

Ser
29.11.2007, 18:52
Як на мене, то я б взагалі ввів у державі десятинну ставку податку з доходу і не мучився б з вигадуванням і контролюванням тисяч маразмів, які за ці роки розплодили типу законотворці від станка, ріллі і каси. Так було ще за царського двору, а там не дурні підраховували. І навіть при відсутності промисловості як такої з голоду не мерли. Це я до того, що мені взагалі байдуже, хто і як, і що ділить в цій державі. Просто сказав, щоб якась тварюка кудись не стукнула, і потім не було проблем, коли ви у відкритому ефірі визначитесь з місцем і часом, і туди припруться зовсім не любителі префу. А пиво - це не гроші, і не реклама його (не вказана марка, виробник, ціна, телефони продавців і т.д. по закону про рекламу) і алкоголізму. Кожен може свою частку вилити чи віддати бомжам.
Що стосується ідеї з іграми, то вона нормальна, у поспіху смайл не поставив. Я теж двома руками за "чим би дитя не тішилось, аби не плакало".;) Так що я не проти спілкування, особливо з приємними людьми.

Индеец
29.11.2007, 21:36
Бо не граю на гроші з незнайомими (недавно зареєстрованими и т.і.).
Думку мою розумієш?

Поддерживаю в принципе, тога Громаде пока ни копъя не отдам... пока это тоже на ветер... одни расказы...

Индеец
29.11.2007, 21:42
І сідаючи в колі друзів ввечері розкатати "полтишок" я не відчуваю себе порушником чи винним чогось ДПАУ. Та ж ситуація і тут. Я вважаю, що сумма програних грошей складе не занадто великий фінансовий тягар як для переможених, так і для переможців.

+ 1!!! Як правник, гарантую законність цієї бесприбуткової справи.

Trolik
29.11.2007, 23:09
2 Ser. Таки вчасно поставлений смайлик вирішує багато питань з непорозуміннями у подальшому спілкуванні ;). А з приводу законності - ну не отримую я жодного прибутку як відповідальний за змагання з цих самих змагань. Ба, більше того, якщо доля складеться таким чином, що таки доведеться їх виграти :D, виграні кошти готовий віддати на добру справу. На жаль, ГРУ не стоїть в цьому списку на чільних місцях, там дядьки серйозні, у них у самих грошей вистачає. А от визначитись з цільовим призначенням коштів ми можемо разом. Є тільки маленький нюанс. За рахунок призового фонду вартувало б оформити переможцям та призерам хоч якийсь приз на память у вигляді дипломів чи медальок (можна шоколадних) на згадку про цю визначну подію :). Врешті решт, проводяться і благодійні аукціони - може наш турнір можна розглядати як одну з їх форм.
Тепер до суті. У зв'язку з виникненням багатьох питань з приводу "маяків" та командного ордеру нам доведеться, мабуть провести першість у індивідуальному заліку. Якщо у кого є пропозиції з приводу подолання цього негативу - ласкаво прошу! Якщо ні - індивідуальна першість.
П.С. Поки що найбільшу активність виявляють карп-клуб та еконадзор. Невже немає претендентів у інших гілках форуму хоча б на бронзові медальки? :D:D:D

YUG
29.11.2007, 23:51
С удовольствием приму участие. Когда, где? Приблизительно.
Онлайн в нете интересно, но турнир это здорово. В гамблере часто устраивают такую тусню:), весь СНГ сьезжается. Вот в начале ноября в Киеве был.

Alexzender
30.11.2007, 09:29
Прекрасное предложение! +1!!! куда регистрироваться!?!?

Вазых
30.11.2007, 09:44
Якщо ні - індивідуальна першість.
+1! Я человек честный по натуре, но вдруг напарник моргать начнёт:D

Alexzender
30.11.2007, 09:48
+1! Я человек честный по натуре, но вдруг напарник моргать начнёт:D

А ты на это закрой глаза!!! :D :D :D

Aleksandr
30.11.2007, 10:20
Толик, задумка интересная, но командная игра уже сама по себе наводит на различные шуллерства. Лучше индивидуальные зачеты. Все ИМХО.

Zander
30.11.2007, 12:18
2 ivan111
Дякую за підтримку, чекаю на реєстрацію :).
2 Zander
В преферанс граю не від вчора, а трохи раніше.:D.:D.:D. Тому давно зрозумів - гра без чітко визначеного інтересу - марно зіпсований час. Починаються мізери без двох "хазяйок з трьома "пробоями" і не з своїм виходом та інша маячня. Тому інтерес має бути апріорі. В чому він буде виражений - це питання для обговорення. Але це "щось" має бути достатньо цінним з вищеприведених причин. І друге... Ну не вдавалось нам раніше з тобою пульку розписати:confused:, то невже ти не згоден сісти грати навіть на гроші проти команди карп-клубу чи ульотчиків. В турнірі, за задумом, мають право прийняти участь тільки домові, реєстрація - через модера відповідної гілки - сторонніх просто не буде, їх будемо відсіювати. Принципи участі - ті ж що і в футзалі чи більярді, просто не став повторювати. Змагання домових і для домових!!!
:

Толю, та знаю!

Грати без інтересу - не має сенсу, згоден!
Але одно - грати "копійка - віст", інше - "долар - віст". Доводилось грати і так і так...
Відчуй різницю!

С повагою,

Beer
30.11.2007, 12:29
Толик, медали могу сделать (пиши мне в личку)

glukfish
01.12.2007, 23:34
Вообщето хотелось бы, чтобы соревнование проводились в личном зачете.

Riba4ok
02.12.2007, 02:50
2 Trolik
Хочу подякувати за чудову ідею. Дійсно не всі ходять на лід, а преферанс – це можливість поспілкуватись та цікаво провести час. :jaza:

Trolik
02.12.2007, 16:24
Любі друзі! Мабуть неформатні ми зі своїми змаганням щоб у тій гілці сидіти, де ми сиділи. Але ж ... хазяїну гілки видніше, а нам своє робить. Може колись і ми станемо хазяями своєї "неформатної" гілки.
На жаль не всі модери гілок форуму розмістили дублікат оголошення про турнір :(. Тому заявляються люди не дуже інтенсивно. Виходячи з вищеприведеного пропоную:
1. Реєстрацію на турнір проводити або просто тут, або на раніше вказне мило і інші засоби зв'язку (приват, моб.тел.).
2. Турнір буде проводитись в особовому заліку, але хотілося б деякої командності... Може по результатам турніру буде розрахований "міжконфессійний" рейтинг, в котрому врахується і кількість учасників і їх місця. Тому прохання - при заявці вказати також "конфессію", за яку ви виступаєте.
3. Правила та регламент "in lit" та будуть виставлені на обговорення в понеділок.

Trolik
02.12.2007, 20:29
Правила гри.
Сподіваюсь що рибацюги, котрі заявились на турнір, мають достатнє уявлення про гру. Маю намір тільки конкретизувати деякі положення правил. Справа в тому, що є багато різновидів преферансу і я пропоную застосовувати «гібридні» конвенції, тобто правила, взяті з декількох варіантів гри.
Роздача карт. Прикуп – четверта пара. Гра навпіл дозволена вчотирьох. Мізер перебивається 9-ною. На 8-9-ій віст відповідальний у обох вістуючих. Прикуп "в лице" дозволений, як і запис за взятки в прикупі. Розпаси наростаючі 1-2-3, втрьох – по колу, вчотирьох – вихід підсадом, перебив 7-ою. Консоляція обов’язкова в 3 і 4-гравцевому варіанті. Невідкритого закривати не можна, постраждалого закривати не можна, останню двієчку закривати не можна.
Якщо у вас є сумніви в однозначному застосуванні тих чи інших правил – прошу до обговорення, будемо встановлювати єдині для всіх учасників турніру. ;)

Adm1
02.12.2007, 20:35
А знает ли домовой люд о такой фиче и как к ней относится?:)

Trolik
02.12.2007, 20:45
На турнірі ми "в темну" грати не будемо. Я хочу, щоб ви мене зрозуміли - є багато варіантів та ньюансів - всі не перерахувати. Я за спрощенні (у розумних межах) правила та підвищення ефективності. Гра "в темну" практикується в брандерному преферансі, коли спочатку грають 3(4) кола розпасів. У нас же варіант наближений до "сочинки" з деякими змінами.

Adm1
02.12.2007, 20:59
Нивапрос! я просто спросил.. тем более ниже этот момент не затрагивался и лучше спросить ДО, чем ВО ВРЕМЯ!;)
Хотя когда-то игра спасалась "мизером в тёмную" :eek: после завявленного оппонентом "тотала"..
Сорьки за флуд - вопрос решён!;)

Вазых
02.12.2007, 21:03
А знает ли домовой люд о такой фиче и как к ней относится?:)
Мы будем вистовать в тёмную:)

Вазых
02.12.2007, 21:06
Нивапрос! я просто спросил.. тем более ниже этот момент не затрагивался и лучше спросить ДО, чем ВО ВРЕМЯ!;)
Хотя когда-то игра спасалась "мизером в тёмную" :eek: после завявленного оппонентом "тотала"..
Сорьки за флуд - вопрос решён!;)
Ты имеешь ввиду, если мизер перебили девятерной, то перебить девятерную мизером без прикупа и т.д.? Это думаю можно добавить в правила, если никто не против.

Adm1
02.12.2007, 21:21
я имел ввиду несколько иное..
но, как правильно сказал Тролик, разнообразий правил бесчётное множество, тоентому от "тёмной" лучше отказаться в принципе..;)
А насчёт мизер без прикупа.. таки да.. и он перебивается либо 9 без прикупа либо 10 (тотал)..еси склероз не изменяет...:old:

Konstant
02.12.2007, 21:35
Идея хорошая, но сайт то рыбацкий. Вот просмотрел все сообщения. Увидел пару "интересных" посылов. САм трохи понимаю. На центральном пляже разводили отдыхающих. Будьте осторожны. Играйте только со своими. Не забывайте "жена, скатерть и ШУМ"

Trolik
02.12.2007, 21:36
Таки так, саме такий хід торгівліпри спробі перебити мізер. Приємно бачити, що взаэморозуміння знаходиться з півслова. ;)

Индеец
03.12.2007, 04:03
Правила гри.
Роздача карт. Прикуп – четверта пара. Гра навпіл дозволена вчотирьох. Мізер перебивається 9-ною. На 8-9-ій віст відповідальний у обох вістуючих. Прикуп "в лице" дозволений, як і запис за взятки в прикупі. Розпаси наростаючі 1-2-3, втрьох – по колу, вчотирьох – вихід підсадом, перебив 7-ою. Консоляція обов’язкова в 3 і 4-гравцевому варіанті. Невідкритого закривати не можна, постраждалого закривати не можна, останню двієчку закривати не можна.
Якщо у вас є сумніви в однозначному застосуванні тих чи інших правил – прошу до обговорення, будемо встановлювати єдині для всіх учасників турніру. ;)

Оп тыть :D я понял... команда ЭКОнадзора по префу уж заявленна :D(см. выше:eek::cool:)

пс. а мы все больше шары катаэмо:D мона даже надувные, но шары :cool:

Trolik
03.12.2007, 08:18
Регламент турніру з преферансу.
1. Залік особистий.
2. Гра ведеться на бали. Бал означає, що гравець після закінчення гри зобов’язується зробити пожертву в призовий фонд відповідну кількість грошей (один бал прирівнюється до 10 копійок).
3. Два гравці, котрі набрали найбільшу кількість балів в окремій грі - продовжують змагання, інші учасники цієї гри вибувають з змагань.
4. Призовий фонд розподіляється наступним чином: а) виготовлення дипломів всім учасникам; б) памятні медалі трійці призерів; в) добровільна пожертва на добру справу (ось тут я пропоную визначитись, шо його з пожертвуваними грошима робити).
5. Після формування заявочного листа планується провести жеребкування за присутності всіх заявлених. Метою жеребкування є максимально можливе розведення представників різних «конфессій» по сітці та формування стартових чеивірок (трійок).
6. Суддівство на турнірі здійснюють гравці, вільні від гри у даний час. Гра без присутності судді не дозволяється. Суддя слідкує за дотриманням правил, «веде протокол» та підбиває результати гри. Результати у стислому виглядя суддя викладає в даній гілці.
7. Головним суддею та особою, наділеною правом трактувати правила пропоную призначити якогось відомого домового, котрий не заявився на турнір. Він же буде виконувати функції апеляційної комісії у телефонному режимі.
8. Проведення гри в громадських місцях заборонено. Учасники турніру після визначення складу четвірок (трійок) обирають собі місце зустрічі, де за відсутності всім відомих трьох негативних факторів :D і буде проведена гра.
9. Строки проведення турніру визначаються за кількістю заявлених учасників (це питання відкрито до 31.12.07).

Индеец
03.12.2007, 13:48
Регламент турніру з преферансу.

4. Призовий фонд розподіляється наступним чином: а) виготовлення дипломів всім учасникам; б) памятні медалі трійці призерів; в) добровільна пожертва на добру справу (ось тут я пропоную визначитись, шо його з пожертвуваними грошима робити).
Надо бы их тады либо пропить сообщя либо пустить на благотворительность.. но поскольку нашим чиновникам не верю, озвучиваю чиста пацанский вариант благотворительности(Женя напомнил) - весь выигрыш просто дарим первой же красивой девушке шо встретим либо уже в виде охапки роз(можно просто накупить роз и гуляючи одаривать ими всех встреченных красавиц) думаю, после такой акции, слава о домовых рыбацюгах разнесется по всему Киеву:cool:

7. Головним суддею та особою, наділеною правом трактувати правила пропоную призначити якогось відомого домового, котрий не заявився на турнір. Він же буде виконувати функції апеляційної комісії у телефонному режимі.
Лучше бы двоих, дабы сидели напротив и цынковали маяки с обох сторон.

8. Проведення гри в громадських місцях заборонено. Учасники турніру після визначення складу четвірок (трійок) обирають собі місце зустрічі, де за відсутності всім відомих трьох негативних факторів :D і буде проведена гра.

Усе есно ИМХО

YUG
03.12.2007, 23:09
А где регистрироватся?

Nycolas
04.12.2007, 09:57
А где регистрироватся?

перший пост теми:
6. З усіх питань, неохоплених даною об'явою прохання звертатись особисто. Аська 366-019-695, моб. +38-067-401-46-91, мило [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи].

Trolik
04.12.2007, 10:39
Таким чином станом на 04.12. маємо:
Еконадзор - Вазых та Alexzender;
Карп-клуб - Nycolas, Trolik, ivan111;
Фидерісти - glukfish та Ведмідь (Руденко)
Заявки Zander, YG, Aleksandr та ANDREWTM не підтверджені.
Маємо те, що маємо :cool:, тобто 7 учасників. У цьому варіанті можемо провести турнір за 2 (два) дні :lodka:. Перший день грають одна 3-ка і одна 4-ка, другий день - четвірка фіналістів. Далі нагородження. Пиво. Сльози радощі на очах....
Якщо учасників буде більше :gan2: (приміром 12) то розклад такий: перший день три 4-ки (дають 6 чоловік у півфінал), далі дві 3-ки (чотири фіналісти) і далі фінальна пулька.

Вазых
04.12.2007, 10:46
Таким чином станом на 04.12. маємо:
Еконадзор - Вазых та Alexzender;
Карп-клуб - Nycolas, Trolik, ivan111;
Фидерісти - glukfish та Ведмідь (Руденко)
Заявки Zander, YG, Aleksandr та ANDREWTM не підтверджені.

Думаю ANDREWTM можно смело вписывать в команду Эконадзора, а Женю Зандера, если он будет участвовать и не против в "джигиты", гляди и четыре команды насобираем:)
ЗЫ А длину пули установили?

Trolik
04.12.2007, 11:01
Хотілося б отримати особисте підтвердження від учасників хоча б і тут... З приводу конфесійності учасників... Мені здається, що занадто рухлива рибалка у джигітів не дозволяє ім освоїти в повній мірі малорухливі картярські ігри, правда, є і приємні винятки з цього правила (Женя).
З розміром пулі ще не визначились... Як і в питанні підстав на більярдному столі - думки розділились. Я за стандарт змагань - сотка, інші хочуть обмежитись "полтишком". У бідь якому випадку "обдираловки" не буде - 50 це найменше, на що можна погодитись.
2 Олл. Ваші думки з приводу розміру пулі, використання призового фонду та ін. Може якісь спірні моменти не уточнені в правилах?

Adm1
04.12.2007, 11:11
Думаю ANDREWTM можно смело вписывать в команду Эконадзора, Таки да ;) Единственное - не нашёл дату проведения (всё тему бегло пробежал, но не нашёл.. :()
На когда планируется, чтобы я мог окончательно подвердить участие, либо снятся.. Работа (далее следует куча нехороших матерных слов)

Trolik
04.12.2007, 11:16
Дату проведення ми визначимо, як тільки закриємо заявку. А закривати заявку я пропоную на бухарі у четвер. Там і жеребкування проведемо. Це ж бліц-турнір. Veni-vidi-vici.

Adm1
04.12.2007, 11:24
Ну у меня период такой сейчас по работе.. Много разъездов.. Подтвердить участие не зная дат, не смогу :( Поэтому могу быть на холд листе до определения даты, а в четверг поручить тянуть "счастливый" билет любому Эконадзоровцу, так как после обеда опять укатываю в командировку на пару дней.. :(
Учитывая вышесказанное, наверное целесообразней меня засунуть в четвёрку, так как втроём (без меня) играть можно, а в двоём уже проблематичней.

Zander
04.12.2007, 17:52
Моя заявка зависит от времени - ибо на работе "Горячий Сезон"!
Мне нужно знать его(время) заранее - тогда могу что-то подтвердить...

С ув.

ivan111
05.12.2007, 01:17
Так всетаки я не совсем понял, турнир до Нового года будет, или после? Кстати были предложения по ночам писать, тогда точно у всех с работой получится:D:D:D.

Trolik
05.12.2007, 09:40
Пропоную всім заявленим та зацікавленим особам зібратись сьогодні на Бу з 19-00 та обговорити і погодити всі питання щодо початку турніру. Мені особисто байдуже - я по роботі зараз мало зайнятий :D:D:D. А турнір, нмсд, краще провести ДО нового року - тоді зразу після НР можна буде провести ще один ;).

Вазых
05.12.2007, 14:45
Пропоную всім заявленим та зацікавленим особам зібратись сьогодні на Бу з 19-00 та обговорити і погодити всі питання щодо початку турніру. Мені особисто байдуже - я по роботі зараз мало зайнятий :D:D:D. А турнір, нмсд, краще провести ДО нового року - тоді зразу після НР можна буде провести ще один ;).
Пропоную зібратися завтра, тому що два дні поспіль не витримаю, а завтра "всі там будемо":D

Alexzender
05.12.2007, 15:27
Согласен! Предлагаю все вопросы решить в четверг, два дня подряд нереально!!! :D

Trolik
05.12.2007, 16:51
Перепрошую, внутрішній календар глюканув. :) Звичайно ж завтра, тобто в четвер.;)

Виленович
08.12.2007, 15:16
Я кажется уже опоздал!? В правилах - на 8 и 9 ответственный только второй вист! Иначе не логично. И надо уточнить подсчёт по "соченке" или по "ленинградке"

Alexzender
10.12.2007, 18:11
Господа! Интересный вопрос - стоимость виста!?!

Вазых
11.12.2007, 09:48
Господа! Интересный вопрос - стоимость виста!?!
Саша, ответил в личку.
У нас же не игра на деньги, а призовой фонд и благотворительные взносы:D

Alexzender
11.12.2007, 10:12
Саша, ответил в личку.
У нас же не игра на деньги, а призовой фонд и благотворительные взносы:D

Ага, я тоже ответил, просто помню что были небольшие дебаты по поводу размера, а касательно ПФ и благотворительности у меня абсолютно никаких возражений..... Вобще пора тренироваться.... :D

Trolik
11.12.2007, 17:34
2 Boss
Шановний пане Олександр. Уважно перчитайте, будь-ласка, гілку. Все написано. Сочинка з додатком гідридних конвенцій. На 8-ці та 9-ці ОБИДВА вісті відповідальні. Не хот ілося б розводити дискуссію з приводу логічності... просто це НАШІ правила. А от з приводу "Я кажется уже опоздал!?" - не згоден, якщо мова про реєстрацію - ласкаво просимо!!! :gan2:
2 Alexzender
Вілповідь на питання теж є трохи вище, хоча може і в замаскованому вигляді...;)

Trolik
11.12.2007, 17:43
Маю честь вас повідомити, що спроба зустрічі на Бу не вдалась. :rolleyes: Тому вольовим зусиллям роблю Вам пропозицію з приводу часу проведення турніру. Пропоную це зробити 22-23.12.07 на зламі зимового сонцестояння. Турнір проведемо у два етапи. Одне з місць проведення першого етапу - наш офіс в Академмістечку. Друге - може хтось щось запропонує. На фінал я думаю теж зберемось на Академмістечку - 2 хвилини ходу від метро.
П.С. Прошу всіх підтвердити свою участь з урахуванням дати турніру. Якщо кількість учасників буде такою, що у 2 етапи не вкладемось - фінал проведемо 29 або 30.12.07. Це вже взагалі ЖИИИР - турнір плавно переросте в новорічну гулянку :D :D :D.
П.П.С. З приводу доброї справи, на яку ми б хотіли програти свої гроші - я придумав 2 варіанти:
1. купити іграшку (розмір іграшки зворотньопропорційний нашій майстерності :D) і віддати її в дитбудинок;
2. самі здогадуєтесь куди можна зараз здати гроші. Відкритим текстом не говорю - ми ж не для ПіаРу це зробимо.

Yury
11.12.2007, 17:57
...З приводу доброї справи, на яку ми б хотіли програти свої гроші - я придумав 2 варіанти:
...2. самі здогадуєтесь куди можна зараз здати гроші. Відкритим текстом не говорю - ми ж не для ПіаРу це зробимо.

Раз пошла такая пьянка... Готовий програти N-ну суму грошей на благодійну справу. Тим більш, що карт в руках не тримав вже років 20. Але підводити члена своєї команди командним програшем було б в деякій мірі некоректно. От якби турнір провести в особистому заліку...
Або змінити формулу змагань: особиста першість, а сума "призових" балів йде до командного заліку:confused:.

Alexzender
11.12.2007, 18:11
Вілповідь на питання теж є трохи вище, хоча може і в замаскованому вигляді...;)

Каюсь - ибо грешен!!! С решениями партии согласен - а как иначе?!?! (см. подпись!!! :D :D :D).

Индеец
11.12.2007, 18:36
2. самі здогадуєтесь куди можна зараз здати гроші. Відкритим текстом не говорю - ми ж не для ПіаРу це зробимо.

Кстати ДА! Можем и добавить, если мало получится :cool:

Trolik
11.12.2007, 20:00
2 Индеец
Ну-у-у... будемо сподіватись, що ми ще не настільки майстри і програємо таки багато. ;)
2 Yury
Залік особистий, про це вже сказано. А рейтинг будемо підбивати міжконфессійний, з урахуванням зайнятих місць та кількості участнегів.
2 Олл
Будь-ласка, підтвердіть заявки.

Adm1
11.12.2007, 20:03
Будь-ласка, підтвердіть заявки.на 22-23 (если и освобожусь, то только поздно вечером), 29-30 (буду не в Киеве) я пас.. :(:(:(
Если надумаете повторить в январе-феврале на волне успеха первого турнира, с удовольствием присоединюсь!:o:

Yury
11.12.2007, 20:35
2 Yury
Залік особистий, про це вже сказано. А рейтинг будемо підбивати міжконфессійний, з урахуванням зайнятих місць та кількості участнегів.

В такому разі пропоную підбивати рейтинг команди (конфесії) не від загальної кількості участнегів, а, скажімо, враховувути 2 - 3 кращі показники від кожної конфесії, не зважаючи на загальну її чисельність.
Учаснегів, що не увійшли до результативного заліку, вважати почесними спонсорами.:)

Вазых
12.12.2007, 13:47
Планирую присутствовать,:cool: надеюсь победить:D

ivan111
12.12.2007, 21:45
:gan2:
планирую быть, хотя мне удобнее будет в суботу после обеда и до победного конца!!!

Andi
14.12.2007, 00:35
Толя, мене запиши...
Буду грати , по правилах уточнення по ходу,...бо всеж таки буваэ не все зрозуміло, сам сьогодні бачи по моїх питаннях....
Я на вихідних граю:ura:граю як вмію :susel:
з повагою....П.С. вже тренування прохожу...:)

Alexzender
14.12.2007, 00:48
Подтверждаю заявку... Кстати с местом облом, там корпоративы по полной.... Так что похоже будем там где предложено первоначально.....

Andi
18.12.2007, 17:06
В связи с семейными обстоятельствами снимаю свою кандидатуру, так-как уже знаю что меня в Киеве не будет, извените но увы...:(

ivan111
20.12.2007, 13:33
Так что, какие новости? На эти выходные что то будет?

Trolik
21.12.2007, 14:17
Всіх, хто ще не забув як тримати карти в руках, прошу відзвонитись або СМСнути мені на +38-067-401-46-91 з метою обговорення часу нашої зустрічі в суботу 22.12.07 на М.Академмістечко. :gan2:
На жаль мій домашній інет гикнувся (щось з модемом) і я не можу з Вами спілкуватись в форумі. :(

Trolik
23.12.2007, 17:08
Почалося!!!
Вчора, тобто 22.12.07 строго згідно з планом ;) була проведена перша зустріч преф-клубу. Зібрались Alexzender, ivan111 та Trolik. Вазых на жаль не прийшов - обставини. Результати зустрічі в аттачменті. На сьогодні планувалась друга зустріч, але за певних обставин (корпоративи, вчорашній сейнш ГРУ та сімейні обставини) вона перенесена на невизначений час.
Хочу сказати, що ми ще не визначились з формулою турніру, т.я. до сих пір невідома кількість учасників. Попереднє бажання прийняти участь висловили:
1. ivan111
2. Zander
3. YG
4. Alexzender
5. Вазых
6. Aleksandr
7. gluckfish
8. Nycolas
9. ANDREWTM
10. Yury
11. Medved
12. Andi
13. Наташа :confused:
14. Знак
Кількість підтверджених заявок дещо менша...:( В будь-якому випадку ми вже почали і справу доведемо до кінця. Наступні склади команд на гру пропоную підбирати за обставинами і можливостями серед заявлених учасників.
п.с. Два мізери підряд - вони все-таки існують!!! :ura:

Adm1
23.12.2007, 17:35
Попереднє бажання прийняти участь висловили:
.....
9. ANDREWTM
.....
Кількість підтверджених заявок дещо менша...Ну я отписывался, что на 22-23 я не смогу.. :(
Учитывая праздники и завалы на работе с разъездами, раньше 20-х чисел января врядли смогу участвовать.. Отакэ.. :(

Alexzender
24.12.2007, 17:04
Короче ситуация такова, что РАДУШНЕЙШИЙ (без доли иронии, все было классно и в дружественной обстановке) прием на базе соперника выдался неудачным для представителя команды ЭКОнадзора, т.е. меня. Не помогла новая колода ( с трудом купленная Trolikом ;) :D :D :D), ну да ладно..... Но пара мизеров подряд..... и крики "Что же творят канадцы!?!?" перерастает в нервическое сопение и бурчание Trolikа мол "Мизера больше не играю, покалечат же...." :D :D :D.... Вцелом, первый заход показал незыблемость стремлений народа к светлому будущему (хотя некоторые для этого усиленно лезли на гору!!! :D), и пацифическим настроениям (закрыть пулю :D ).....

Вот так коротко о прошедшем.....

Отдельное спасибо Trolikу за теплый прием !!!!

Trolik
06.01.2008, 00:11
Сьогодні відбулась друга зустріч в тому ж місті. З заявлених 4-х учасників прибули троє, Рома Знак затримався на рибалці і його місце зайняв дописувач цих рядків. Склад зустрічі виглядав таким чином: Сергій Медвед Руденко, gluckfish, Nycolas & Trolik (останній поза конкурсом). Гра була важкою. Багато розпасів та безлапок (бездволапок та безтрьохлапок). Не дивлячись на те, що почали десь о 16-00, закінчили після 22-00. З гострих моментів запам'яталась дев'ятка "без двох" у виконанні gluckfish (расклад,батенька) та два тодоси БК підряд у виконанні "команди ККДР". Мені особливо не сподобалось 6 шт. на третьому розпасі без амністії. Результати у вигляді аттачмента можете оцінити самі. У вигляді чисел наразі маємо таку ситуацію:
перша гра, Trolik - /+280/; ivan111 - /-82/; Alexzender - /-198/;
друга гра, Nycolas - /+313/; Trolik - /+277/; gluckfish - /-249/; Сергій Медвед Руденко - /-341/. Призовий фонд станом на 05.01.08 набрано у розмірі 900 вістів. У випадку, якщо з бажаючих будуть складені та зіграні ігри, турнір буде подовжено. Якщо протягом 2-3 тижнів такого руху не буде - буде проведено фінал у складі 4-х: Nycolas, Trolik, ivan111, gluckfish. Затягувати далі не бачу сенсу.
П.С. Ще не грали: Zander, YG, Вазых, ANDREWTM, Andi, Наташа, Знак, Yury, Aleksandr. Хлопці (і дівчата :D) поворушіться трохи, знайдіть можливість зустрітись. Невже ви дозволите ККДР зайняти всі призові місця?? :confused::D:D

Andi
09.01.2008, 22:03
Толя, завтра будем мати розмову..:susel::D

Trolik
10.01.2008, 09:00
До розмови завжди готовий :cool:. Як показала практика - до діла теж. :cool: Зустрінемося... :D:D:D

Adm1
10.01.2008, 09:24
Огласите плиз предполагаемую дату следующего этапа плиз.;)

Trolik
10.01.2008, 09:33
Повторюю....:confused: З тих учасників, хто ще не провели жодної зустрічі наберіть команду і проведіть гру. 4 чи 3 гравці - значення не має. Просто потім здайте протокол, щоб інші орієнтувались у стані справ :) .
Вас збирати не маю часу. Зконтактуйте самостійно. Це ж в ваших інтересах. Andi пропонує зібратись сьогодні на Бухарі, я теж планую бути. Давайте там обговоримо варіанти.

Andi
13.01.2008, 17:40
Толя тебе на Бу не було....:( а шкода...мдяяя...однако

Trolik
15.01.2008, 10:12
Толя тебе на Бу не було....:( а шкода...мдяяя...однако

Вибачай, не зміг, справи....

2 Олл. Давайте в найближчий четверг зберемось та обговоримо перспективи.

glukfish
18.01.2008, 14:36
:vesel:Давайте в понеділок або вівторок зберемось ще на одну гру:ura:

Вазых
19.01.2008, 19:44
:vesel:Давайте в понеділок або вівторок зберемось ще на одну гру:ura:

Только после работы, а это может затянуться до утра.

ivan111
20.01.2008, 13:44
Возьмем по больше кофе, и вперед...

Alexzender
05.02.2008, 17:27
В тему ветки. Каков слог:

Хайку.
Три самурая
Сутки сидят в распасах.
Фудзи растет.

Я выпал....... :D :D :D :D

Trolik
22.02.2008, 15:10
Далі тягнути немає куди... Скоро вже вода відкриється.
Фінал Першого традиційного чемпіонату інтернет-клубу "Дом рыбака" відбудеться в суботу 01.03.08 о 12-00.
Фіналістам підтвердити свою участь.
Фіналісти: gluckfish, Ivan 111, Nycolas, Trolik.

ivan111
23.02.2008, 11:33
Далі тягнути немає куди... Скоро вже вода відкриється.
Фінал Першого традиційного чемпіонату інтернет-клубу "Дом рыбака" відбудеться в суботу 01.03.08 о 12-00.
Фіналістам підтвердити свою участь.
Фіналісти: gluckfish, Ivan 111, Nycolas, Trolik.

Я буду, только предлогаю время сдвинуть гдето до 14-00. Бо в суботу выставка, очень хотелось пойти.

Trolik
13.03.2008, 10:00
Закінчився Перший традиційний Чемпіонат інтернет-клубу "Дом рыбака" з преферансу. Остаточні результати виглядають так:
1 місце - Nycolas
2 місце - Trolik
3 місце - gluckfish
4 iмісце - van111.
Призовий фонд, зібраний за час змагань, склав 1300 вістів та буде переданий за призначенням.