Показати повну версію : Новинки от монстров мультостроения
Kostik23
22.11.2016, 11:24
Project T 2017
kj6Nlwh7XN8
Интересно в какую модель они еще хотять впихнуть ТВС глазок, остались РИОГА(Милионер) боченок, Альфас, SS и SS air. Хотя могут и новую Пикси забабахать. Ставим ставки господа :)
Kostik23
25.11.2016, 10:16
Одна из новинок новый STEEZ A модель для больших приманок с глубокой шпулей.
n8UDIaMXqy0
Shimano потихоньку добавляет на сайт новинки ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) перед будущей выставкой.
Shimano потихоньку добавляет на сайт новинки ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) перед будущей выставкой.
По ссылке все "новинки" прошлогоднего разлива. Т.е. они все уже почти год как в свободной продаже. Думаю что до выставки никаких реальных новинок на страницах сайта не появится.
Думаю, перед выставкой уже анонсируют, чтобы знали, зачем на стенд идти. Так что скоро.
Kostik23
14.12.2016, 08:57
По Шимано у меня надежды что покажут нового Антаеса и Калькуту. Преведущие модели еще за 12 год давно пора обновить.
Могу поделиться японо сайтами где можно увидеть новинки в рыболовной сфере:
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
demiurge
14.12.2016, 12:19
Для полноты нахождения ссылок с новостными сайтами в одном месте стоит добавить еще [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] :)
P.S. И с Конквестом в 50-м размере самураи что-то шлангуют, да :D
Kostik23
22.12.2016, 16:41
Calcutta BFS 2017
Kostik23
22.12.2016, 16:43
Возможные новинки от Шимано:
[Reel]
- 17 Calcutta Conquest HG BFS
- 17 Kuronaku 150/151 MGL
- 17 Scorpion DC? SVS?
- 17 Scorpion XG BFS
- 17 Complex CI4 +
[Rod]
Exploration Pride full model change
Poison Altima models add
additional Poison Glorious model
-bantam model added
Вот и немного фоток новой Калькутты БФС от Вани phreon-a
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
lowoffice
24.01.2017, 10:31
Новинки моделей звичних для нашого ринку: ексенс ДС, Хронарх МЖЛ, скорпіон ДС, скорпіон БФС
lowoffice
24.01.2017, 13:58
Цікаво, що в багатьох нових мультах передбачено "співаючий фрикціон".
Цікаво, що в багатьох нових мультах передбачено "співаючий фрикціон".
Любой каприз за наши деньги :)
SLP Works - анонсировало выход двух новых шпуль SV из алюма G1, весом в 9 грамм. Мелкая 1012 и глубокая 1016. Появится должны в марте 2017.[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
set_terry
02.02.2017, 17:32
Corto под мульт.
Veloce досыпали двучастников.
и другое...
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
SLP Works - анонсировало выход двух новых шпуль SV из алюма G1, весом в 9 грамм. Мелкая 1012 и глубокая 1016. Появится должны в марте 2017.[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Они обе глубокие...потому и лёгкие,учитывая SV индуктор.. Т.к. они под флюр. то 100м 16LB загрузят эти 9г серьёзно.;)
Они обе глубокие...потому и лёгкие,учитывая SV индуктор.. Т.к. они под флюр. то 100м 16LB загрузят эти 9г серьёзно.;)
100 м флюра никто не мотает, 60м максимум. Но то что они не мелкие это факт))))
bassspro
02.02.2017, 22:00
Новинки моделей звичних для нашого ринку: ексенс ДС, Хронарх МЖЛ, скорпіон ДС, скорпіон БФС
Вот мені цікаво, що в них вийшло в моделі Скорпіона БФСного? Придивляюсь на неї!
makson777
03.02.2017, 15:45
Мурата про новинки от shimano [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
а В чём вобще прикол новой Калькутты БФС? Возможность ловить бааальшую рыбу на лёгкие приманки? :confused:
Corto под мульт.
Veloce досыпали двучастников.
и другое...
Привет. а можешь кинуть ссылку с описание corto RV - что бы хотя бы понимать длины, кол., секций, тест и.т.д
Привет. а можешь кинуть ссылку с описание corto RV - что бы хотя бы понимать длины, кол., секций, тест и.т.д
Здесь можно посмотреть [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Сашь, да я вроде читать не разучился... 12 мелкая, 16 дип, с учетом что в основном мы ловим на шнур взял бы 12ю
Сашь, да я вроде читать не разучился... 12 мелкая, 16 дип, с учетом что в основном мы ловим на шнур взял бы 12ю
не обижайся:) 1016-стандартная шпуля Риоги и Т3, означает: 100м 16 LB флюра,а мелкая 1012 : 100м 12Lb флюра........а шнура влезет :158:много...вот только со шнуром шпуля будет нервной.т.к. настройки между 2 и 1 ,если захочется подальше: 1-возможна борода,2-недолёт...
а с флюром все будет пучком на 3.4.5.6....
( тормозные св-ва индуктора рассчитываются исходя из веса заполненной шпули,в данном случае с флюром...)
Для наглядности ,фото с весом шпули Zillion PE с разным наполнением...
Здесь можно посмотреть [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Велочу я находил, вопрос по корто.
Велочу я находил, вопрос по корто.
Вот и Корто [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Вот и Корто [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Корто очень интересные по своему строю :spin:....жаль только.что ручки короткие...:o
Корто очень интересные по своему строю :spin:....жаль только.что ручки короткие...:o
Судя по фоткам с оф. сайта на мультовых кортах ручки будут заметно длиннее
:o Такое всё стало страшненько-черное,инкубаторное,со страшными ручонками...:eek: ИМХО
:o Такое всё стало страшненько-черное,инкубаторное,со страшными ручонками...:eek: ИМХО
а мне мой ПЕ спешл очень нравиццо)))
[QUOTE=Саша В.;1550163]а мне мой ПЕ спешл очень нравиццо)))
А что за шпуля синенькая , на втором фото - F40 ?
А что за шпуля синенькая , на втором фото - F40 ?
Точно:ajmolodec:
madd.kiev
13.02.2017, 18:45
не обижайся:) 1016-стандартная шпуля Риоги и Т3, означает: 100м 16 LB флюра,а мелкая 1012 : 100м 12Lb флюра........а шнура влезет :158:много..
а какую шпульку поставить для 150м #1-1.5 ? Т3 МХ
Ваша вродь под более тонкие шнуры, я в замешательстве(
а какую шпульку поставить для 150м #1-1.5 ? Т3 МХ
Ваша вродь под более тонкие шнуры, я в замешательстве(
Сори, может что-то пропустил или недопонял, но чем под твои задачи плоха шпуля от Т3СВ? Есть еще китаец вполне симпатичный, там люди писали ;) И, это, зачем так много шнура наматывать? Вреда от этого больше, чем пользы :confused: :o
madd.kiev
13.02.2017, 20:29
Сори, может что-то пропустил или недопонял, но чем под твои задачи плоха шпуля от Т3СВ? Есть еще китаец вполне симпатичный, там люди писали ;) И, это, зачем так много шнура наматывать? Вреда от этого больше, чем пользы :confused: :o
хочу шнуром дальше кидать, флюровые шпули перетормаживают.
мне 150м как раз на сезон, на этих весах там пх сколько его.
хотелка всю бобину намотать и шоб под бортик красивенько))
мне кажется китайка помрет быстро от моих весов. хотя може не дырявая, хз.
хочу шнуром дальше кидать, флюровые шпули перетормаживают.
мне 150м как раз на сезон, на этих весах там пх сколько его.
хотелка всю бобину намотать и шоб под бортик красивенько))
Пружинкой индуктора можно поиграться, удочкой.
lowoffice
23.04.2017, 18:25
Хто юзав татулу св тв . Цікавить інформація по її шпулі.
Шимано анонсировала новые калькутты, антарес и альдебаран ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
gfiffyntyf
19.01.2018, 09:31
дайва презентувала нову ріогу
СВ-шпуля, конечно, класс, но 10:1 - на фига? :confused:? Чтоб лёску быстрее выматывать? Это так актуально? :confused: :cool: Интересно как оно нагрузку воспринимает? :confused:
...но 10:1 - на фига? ...
Ты же видишь, как он ловит! Полтора метра проводки и сразу десять в холостую выматывает.:D Ему надо 10:1:rolleyes:
У меня есть ZILLION TW 1516XXHL с передаткой 9:1, при твичинге нормально, именно слабину выбирать быстро. Хотя я его специально не выбирал, просто купил по дешевке по случаю, видно никто брать не хотел из-за передатки высокой )) В общем меня не парит это.
У меня есть ZILLION TW 1516XXHL с передаткой 9:1, при твичинге нормально, именно слабину выбирать быстро. Хотя я его специально не выбирал, просто купил по дешевке по случаю, видно никто брать не хотел из-за передатки высокой )) В общем меня не парит это.
Я вам больше скажу, у меня Стиз с передаткой 8.1.Для джига ,по быстрому
обловить перспективное место самое то.
Пробил интересный свальчик, вымотал и погнали дальше...
у меня... Я когда с 6,3 на 7,3 перехожу, такое ощущение, что с джипа на ланос пересел :) Куда спешить-то? :confused: :D Хз, мне с 6,3 - 6,8 никакого дискомфорта и на джиге, и на твиче, и поверхностники и т.д. В этом году подсел на тейл-спиннеры, они таки довольно упористые и есть возможность медленно вести над дном - очень кайфово мультом с низкой передачей - и нагрузка не ощущается и удобно медленно крутить. Судака джигую, в основном, тоже "медленной" проводкой. Бывает, конечно, необходимость быстрого выматывания шнура, но не настолько часто, чтобы для этого брать высокую передатку. Есть даже большое желание на 1514 поставить 6.3 и еще сейчас колдую, чтобы на Моретан 8.1 поставить пониже передатку. В общем, думаю, что тут больше маркетинга, нежели смысла :o :spin:
тут больше маркетинга, нежели смысла :o :spin:
Какого маркетинга??? Япошки ведь не дураки делать катушки с
разными передатками. Значит кому-то это надо:udo4ka:Сделали одну передатку и лепили бы на все модели,так нет же.. Тот ЗИЛ 10 как раз для быстрого облова местности,и выдёргивания бойкой рыбы из корчей
Вот видяшка [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Я вам больше скажу, у меня Стиз с передаткой 8.1.Для джига ,по быстрому
обловить перспективное место самое то.
Пробил интересный свальчик, вымотал и погнали дальше...
Если рыба активная-прокатит,если нет -будет только вслед смотреть вашей шустрой приманке!
У меня вот на джиге все катухи..5.8....и то приходится по одному обороту делать,чтобы рыба подошла...
Если рыба активная-прокатит,если нет -будет только вслед смотреть вашей шустрой приманке!
У меня вот на джиге все катухи..5.8....и то приходится по одному обороту делать,чтобы рыба подошла...
Вот для этого нужно иметь несколько катух с разными передачами,
под разные условия
6.3 тоже имеется....
Вот для этого нужно иметь несколько катух с разными передачами,
под разные условия
6.3 тоже имеется....
Имеем,конечно...Только разные передачи все же больше для разных приложений рыбалки....твичинг-быстрые,джиг-средние ,кренки,колебло-медленные..
Какого маркетинга??? Япошки ведь не дураки делать катушки с
разными передатками. Значит кому-то это надо. Сделали одну передатку и лепили бы на все модели,так нет же.. Тот ЗИЛ 10 как раз для быстрого облова местности,и выдёргивания бойкой рыбы из корчей
Япошки, конечно, молодцы, и, как и многие толковые производители, точат снасти под конкретные виды ловли и под конкретные виды рыбы. Очень часто их специализация не совпадает с нашей, в крайнем случае, подходит, но не лучшим способом.
Для выдёргивания рыб из корчей, как раз низкая передатка рулит, ловлю уж лет десять в 80% случаев сугубо по корчам, низкая передатка - бОльшая мощность, меньшие прилагаемые усилия на ручку, меньшая выработка шестерен, да и тут больше спиннинг работает, чем катушка. Что касается быстрого облова местности - категорически не согласен, для быстрого облова локальной точки - да, но не местности. Сюда же можно отнести ловлю "апстрим", когда рабочая фаза проводки небольшая. Высокая передатка в нашем случае совершенно не нужна в стадии проводки, даже проводка кастмастера при ловле жереха спокойно обеспечивается передаткой от 5,8, в случае "хынча" - аналогично. Основное назначение высокой передатки - быстрое выматывание лёски, чаще всего, после проводки на рабочем участке. Если в подобном выматывании нет нужды, речи о быстром облове нет. Как пример из личного - на прошлой неделе ловил щуку на косах. Лодка, сильное течение, заброс перпендикулярно и под малыми углами к берегу, глубина 1.5-3 метра, джига 20грамм, щука 2-4 кг. Пока не снесло струёй, успеваешь делать 3-4 ступеньки, пауза - секунда-две, и выматывание. Вот в этом случае высокая передатка актуальна, но так ловлю в году раза три по минут 20-30, обхожусь вполне нормально и 6,3, не говоря уже и 7,3.
Что касается маркетинга. Конкретно в этом случае - выпустили японы новый ЗИЛ, сняли красивый ролик, катушка красивая, музон по мозгам бьёт и т.д., сразу у людей мысли "О, блин!!! :eek: Надо брать!" а зачем, к чему? :) И валяется потом модный девайс в чулане годами, либо после трёх рыбалок сливается на барахолках за полцены. Тут, конечно, дело личное, осуждать не стоит, но с точки зрения спиннинговой логики есть нюансы. Разве это не маркетинг? :)
:spin:
Вот видяшка [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] Прочитал то, что пишут, полностью согласен с логикой, одна проблема - никогда в подобных местах и условиях не ловил :). Иногда приходится "обрабатывать" какие-либо пятачки с ракушкой или корчами, оно бы и полезно было, от только думаю, что ощущения при ловле могут быть хуже, да и необходимости какой-либо куда-то спешить нет :):spin:
makson777
23.11.2019, 16:32
Я думаю, что дело в самой анимации в джиге , у каждого своя, я работаю удилищем, а катушкой только выбираю слабину, поэтому мне особо без разницы, в этом моменте, передатка.
Я думаю, что дело в самой анимации в джиге , у каждого своя, я работаю удилищем, а катушкой только выбираю слабину, поэтому мне особо без разницы, в этом моменте, передатка.
Анимации всякие нужны, всё зависит от рыбы, её состояния, поведения и т.д.., но, ИМХО, дело не в анимации, для неё и обычной передатки достаточно, дело в том, чтобы сократить время на выматывание шнура и всего-то.
Теоретически, высокое передаточное число, конечно, даёт некоторые бонусы, быстрое выматывание по-любому удобно и классно, но рыболовные катушки, что мульты, что мясорубки, настолько несовершенные девайсы, что у них есть куча неприятных моментов. Лично для меня, это в первую очередь ощущения - чем выше передатка, тем "противнее" работает катушка - сильнее "визжит", сильнее ощущаются нагрузки "в руку", плавность хода хуже и т.д.. Современная мода на высокие передатки обусловлена тем, что юзеры стали меньше ловить на упористые приманки, крупной рыбы стало реально меньше, ну и появилась куча всяких новых проводок, при которых фаза выматывания/подматывания уже более актуальна.
STEEZ AIR TW
Диаметр шпули 28mm, вес катушки 135 грамм.
workforashot
25.11.2019, 22:36
STEEZ AIR TW
Диаметр шпули 28mm, вес катушки 135 грамм.
У меня есть несколько :) Стизов, втч и из последних.
Но одного не могу понять, как Daiwa может ставить на топовую катушку звезду фрикциона из этой зайоно-отрыжки. Ну не пАнимаю!
Ну ладно Альфас там какой, но на STEEZ!
Микроклика в осевике нету.
И в последних катушках - липкие кнобы как у Шиман.
И заглушек в кнобах нету - потом выковыривай оттуда сопельки!
Все меньше и меньше начал понимать/хотеть Дайву.
звезду фрикциона из этой зайоно-отрыжки.
Как только глянул на картинку,
тоже сразу бросилась в глаза.
Как-то нелепо смотрится.
С таким подходом SLP голодать не будет:)
Шпуля может быть интересна в ул.,лайт весах
У меня есть несколько :) Стизов, втч и из последних.
Но одного не могу понять, как Daiwa может ставить на топовую катушку звезду фрикциона из этой зайоно-отрыжки. Ну не пАнимаю!
Ну ладно Альфас там какой, но на STEEZ!
Микроклика в осевике нету.
И в последних катушках - липкие кнобы как у Шиман.
И заглушек в кнобах нету - потом выковыривай оттуда сопельки!
Все меньше и меньше начал понимать/хотеть Дайву.
Какая-то деградация бренда идёт (впрочем, как и у многих других). Движение есть - прогресса нет(с). Походу скоро будут ставить зайоновые бесконечники и шестерни ГП. Всё больше нравятся старые добрые модели, и всё меньше новые.
Раньше трава была зеленее, солнце теплее, а колбаса по 2,20
Без обид )))
Виталь, но он реально уе.ищно выглядит, как поделка с Али
Походу скоро будут ставить зайоновые бесконечники и шестерни ГП. Всё больше нравятся старые добрые модели, и всё меньше новые.
Бесконечники уже появляются пластиковые на бюджетниках; может и до шестерен ГП доживём; а там глядишь - и до шпуль ... поживем - увидим.:)
"Дооблегчались", блин !
Виталь, но он реально уе.ищно выглядит, как поделка с Али
Ну дизайн то такое.
Возможно это для того, что бы какой нибудь Тоши Намики поставил туда карбоновую ручку, красные кнобы, подкрасил, назовут все это дело LTD + 100$ и вперед )).
Я новым Steez CT SV доволен.
Попробовать хочется, учитывая что я ловлю 90% Лайт, УЛ.
Тешит мысль что CT SV с 30й шпулей RORO должен быть не намного хуже. Но в тоже время у меня 2 одинаковых Steez LTD (который можно продать )), в общем уже заерзал.
одного не могу понять, как Daiwa может ставить на топовую катушку звезду фрикциона из этой зайоно-отрыжкиМне ручка еще не нравится, поменял на своей "воздушке" похожую, выставил на барахолку за, в общем-то, гроши, чуть ли не с год висит, никто даже не спрашивает :o нх такие ручки ставить? :mad:
Ещё один повод для поговорить!
jRw_USlFJNM
Это (как я понял) такая же, но в новой "одежде" со скорпионами - бренд последних двух лет (девушка-тату в черном) : шпуля только не 33 мм, а 32 мм в диаметре
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] g ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Ещё один повод для поговорить!
jRw_USlFJNM
А о чем? это не наш метод!:D
Длинная ось,глубокая,толстый индуктор...шпуля под флюр для коротких дистанций.учитывая 32 диаметр...И....? Для жабовников...
workforashot
28.11.2019, 00:59
Дополнение к Daiwa Steez AIR TW
Обратили внимание на то, что в новой катушке Daiwa`20 Steez AIR TW обратно вернулись к классической компоновке звезды и нижнему расположению замка щеки...? :rolleyes:
__
Сначала на Steez `16 А-серий, Daiwa Steez A TW тоже сделали звезду из зайона, по классической схеме и неудачное решение с затвором щеки в верхней части.
Потом, в Steez `19 SV TW, перешли на новый форм-фактор решения звезда фрикциона и перенесли защелку щеки в нижнюю часть катушки. Между `16 и `19-тым Стизом были модификации...
Короче у Дайвы жестяк...
Дополнение к Daiwa Steez AIR TW
Обратили внимание на то, что в новой катушке Daiwa`20 Steez AIR TW обратно вернулись к классической компоновке звезды и нижнему расположению замка щеки...? :rolleyes:
__
Сначала на Steez `16 А-серий, Daiwa Steez A TW тоже сделали звезду из зайона, по классической схеме и неудачное решение с затвором щеки в верхней части.
Потом, в Steez `19 SV TW, перешли на новый форм-фактор решения звезда фрикциона и перенесли защелку щеки в нижнюю часть катушки. Между `16 и `19-тым Стизом были модификации...
Короче у Дайвы жестяк...
Да не только у Дайвы....молодежь вон тоже зимой бегает с голыми лодыжками...:D
Zazimaster
28.11.2019, 11:14
Ну дизайн то такое.
Возможно это для того, что бы какой нибудь Тоши Намики поставил туда карбоновую ручку, красные кнобы, подкрасил, назовут все это дело LTD + 100$ и вперед )).
Я новым Steez CT SV доволен.
Попробовать хочется, учитывая что я ловлю 90% Лайт, УЛ.
Тешит мысль что CT SV с 30й шпулей RORO должен быть не намного хуже. Но в тоже время у меня 2 одинаковых Steez LTD (который можно продать )), в общем уже заерзал.
STEEZ CT SV TW со шпулей от RORO комфортно работает с 0,8г блеснами. Проверил сам на той неделе. Но думается мне, что на 28мм шпуле которую в последствии RORO выпустит для STEEZ AIR будет еще круче.
Но думается мне, что на 28мм шпуле которую в последствии RORO выпустит для STEEZ AIR будет еще круче.
Следую логике, если в будущем сделают шпулю диаметром 10мм, то цэ будэ ваще п..эць? :D Не, шось тут не то :confused: :D
workforashot
28.11.2019, 22:48
О! Так в ней помимо зайоно-звезды (так и хочется ошибиться в написании), шикарного решения по узлу ножа ролика лесоукладывателя (там где резинка с трусов), еще и "крутейшее" решение по регулятору осевика!
А внутрянка, скорее всего как в SS air, с однодисковым тормозом и алюминиевой шайбой.
___
Интересно, после этого убогого релиза, будет что-то, более-менее, издалека-похожее, на STEEZ?
Интересно, после этого убогого релиза, будет что-то, более-менее, издалека-похожее, на STEEZ?
Ну пока еще можно купить Steez SV, Steez LTD, Steez TN, Steez SV TW (хотя этот мне не понравился из-за затвора сверху).
Я так и поступил, обзавелся LTDшкой
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Я тоже запасся, и не только ЛТДешным.
Рыбинспектор
16.01.2020, 16:49
Кто уже ловил Shimano Bantam? Личные впечатления?
Вот этот дядька плотно пользует, если интересно, черканите в личку, может, расскажет ;) [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Kostik23
17.01.2020, 09:14
У меня есть Bantam MGL HG, отличная катушка, ход просто супер и заброс на уровне. Самый каеф это микромодуль + алюмин корпус + MGL шпуля.
Самый каеф это микромодуль В чём конкретно кайф микромодуля? :) :confused:
Kostik23
17.01.2020, 15:36
В чём конкретно кайф микромодуля? :) :confused: Плавное и легкое вращение и это дает не только один микромодуль но и алюминиевая рама, даже в Metanium MGL HG оно не так классно работает, был в один период Metanium MGL HG и Bantam MGL HG, оставил себе Бантам. Также есть Steez 100SHL 7.1 (с СВ шпулей) и для меня сейчас катушка номер один это Бантам. Вообще надо выйти на воду и поработать под нагрузкой с разными катушками чтобы почуствовать на что такое этот микромодуль с алюминиевой рамой.
Плавное и легкое вращение и это дает не только один микромодуль но и алюминиевая рама, даже в Metanium MGL HG оно не так классно работает, был в один период Metanium MGL HG и Bantam MGL HG, оставил себе Бантам. Также есть Steez 100SHL 7.1 (с СВ шпулей) и для меня сейчас катушка номер один это Бантам. Вообще надо выйти на воду и поработать под нагрузкой с разными катушками чтобы почуствовать на что такое этот микромодуль с алюминиевой рамой.
ИМХО, по моим ощущениям микромодуль с высокой передаткой под нагрузкой не даёт какого-либо плавного и лёгкого вращения. Покрутите какой-нибудь воблер грамм на 50 на равномерке Зилом Крейзи кренкер для сравнения и ощущения поменяются :). Влияние материала рамы на плавность хода катушки, это тоже как-то удивляет, на шумность, возможно, а плавность причём? :) На мясорубочных катушках система микромодуль не даёт никакой особой плавности и лёгкости вращения, думаю, что и в данном случае чудес никаких нет. Просто Бантам - взрослая, хорошо собранная катушенция с большим запасом мощи, отсюда и ощущения такие ;).
ПС только личное мнение ;) :spin:
Kostik23
17.01.2020, 19:04
ИМХО, по моим ощущениям микромодуль с высокой передаткой под нагрузкой не даёт какого-либо плавного и лёгкого вращения. Покрутите какой-нибудь воблер грамм на 50 на равномерке Зилом Крейзи кренкер для сравнения и ощущения поменяются :). Влияние материала рамы на плавность хода катушки, это тоже как-то удивляет, на шумность, возможно, а плавность причём? :) На мясорубочных катушках система микромодуль не даёт никакой особой плавности и лёгкости вращения, думаю, что и в данном случае чудес никаких нет. Просто Бантам - взрослая, хорошо собранная катушенция с большим запасом мощи, отсюда и ощущения такие ;).
ПС только личное мнение ;) :spin:
Честно Зилом КК не ловил, может там и тяга классная спорить не буду.Но я сравнивал с катушками с одинаковыми передатками (Стиз 7.1, Метан 7.4 , Бантам 7.4) и на етом делал свои заключения.Человек спроси я ответил. С низкой передаткой у меня были : Метаниум МГ 6,3 2006 года, Дайва Зилион 6.3 Джи-Дрим, ТД-З 100МЛ но вот Бантам очень понравился,а если его взять с низкой передаткой PG 5.5 то я думаю он составит хорошую конкуренцию Зилу КК. Единственное что на джиге я не уверен что он сможет перебросить старого доброго Зила.
Рыбинспектор
22.01.2020, 19:23
Я, наоборот, слышал, что Бантам как раз и есть основной конкурент Зила, скорее не конкурент, а его могила....
Kostik23
Bantam декларируется как морская катушка, но при этом имеет длинную ось шпули.
Вопрос. Пьёт ли она водичку, как все длинноосные катушки,
или же там этот недолик каким-то образом решён?
Я не увидел в конструкции ничего нового, что решало бы эту проблему.
Может чего не усмотрел?
Kostik23
22.01.2020, 23:19
Kostik23
Bantam декларируется как морская катушка, но при этом имеет длинную ось шпули.
Вопрос. Пьёт ли она водичку, как все длинноосные катушки,
или же там этот недолик каким-то образом решён?
Я не увидел в конструкции ничего нового, что решало бы эту проблему.
Может чего не усмотрел?
Вы наверное что-то путаете но Бантам в первую очередь Бассовая катушка, а не морская. То что она может использоваться в соленой воде не делает ее морской.
А вообще группу товаров под названием Бантам декларируют как чисто бассовую [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] , аля конкурента Дайвы Стиз (Daiwa Steez).
Пьёт он воду как и все мульты.
Kostik23
...
Может чего не усмотрел?
...Пьёт он воду как и все мульты.
Согласен, не правильно выразился. Не морская , но может!:)
А все-таки есть конструктивные решения. По идее, это должно было минимизировать "пьянство" :drug: катушки.
Второй шпульный подшипник перенесли за пин, как мы любим, а'ля Дайва.
Кроме того, наличие цилиндра в котором установлена пружина, подпирающая подшипник, должно исключить попадание воды из зазора
между торцом шпули и стенкой корпуса на ось. Вода, по идее, должна стекать по наружной поверхности цилиндра вниз на лапки катушки.
Мои рассуждения исходя из просмотра вот этого ролика. (смотреть с 13 по 14 минуты).
Впрочем, вы пользователь, вам виднее.:Smile048:
6fhXhDwpId4
Я, наоборот, слышал, что Бантам как раз и есть основной конкурент Зила, скорее не конкурент, а его могила....
"Сыроежки с х...ями вперемежку" - не понимаю, зачем такое писать? :eek: :confused: Совершенно ж разные катушки. Кроме того, если уже и обсуждать ЗИЛы, то их существует туева куча моделей и они тоже между собой разные.
"Сыроежки с х...ями вперемежку" - не понимаю, зачем такое писать? :eek: :confused: Совершенно ж разные катушки. Кроме того, если уже и обсуждать ЗИЛы, то их существует туева куча моделей и они тоже между собой разные.
+++++
gfiffyntyf
14.02.2020, 12:29
LB_3X5fXS5Q
Удалось на выставке пощупать, понюхать и потрясти BlueCurrent Ⅲ 82 Bait Model. Типичный ямаговский строй, отлично прогружается на замахе, но не колбаса на потрях. Ручка показалась немного грубовата, но нужно с катушкой щупать. Конечно впечатляет вес и удобство в руке, кажется всего 83 грамма. Очень отдаленно напомнил Н ван 832, но ямажка в комле показалась мощнее. Вообщем интересная палка ХОЧУ. :)
makson777
26.02.2020, 11:01
Цена?
Цена?
Был выставочный образец. По аналогии с 2 генерацией думаю около 280$ в наших магазинах будет. Нужно будет на укр. выставке у фишингстока попытать за цену, они представители ямаги в Украине.
makson777
04.03.2020, 12:19
Новинки 2020 от Абу
makson777
25.03.2020, 07:59
x4SbSBGyKu0
x4SbSBGyKu0
На Роксани БФС очень похожа или она и есть
Всем кто успел купил Стиз Эйр 2020,посвящается:)
Всем кто успел купил Стиз Эйр 2020,посвящается:)
И заплакали мы лохи, все ногти изгрызли, и рыдаем каждую ночь в подушку.
Как, как жить дальше?!
Извините за офтоп, зацепило прям.
И заплакали мы лохи, все ногти изгрызли, и рыдаем каждую ночь в подушку.
Как, как жить дальше?!
Извините за офтоп, зацепило прям.
Да отличная катуха,сам купил:D Не думал,что вас "прям зацепит"
Проще надо к вещам относится. Япошки молодцы,
отличный ход.
Kostik23
26.08.2020, 12:35
Реинкарнация LTZ
Алюминевый корпус для морской ловли, топовые шарики, 2 шпули. Будет топчик за свои деньги.
2021 Daiwa Zillion SV TW
makson777
08.10.2021, 10:32
Gekkabijin AIR TW PE SPECIAL
jmMA42Iqk3o
Красавица эта Королева ночи. А назвали в честь Бубы? Ну очень созвучно:D
Интересно, они мононить на шпулю мотают. Аж с горой.
Интересно, они мононить на шпулю мотают. Аж с горой. И в чём прикол измерять вес шпуль, на которых намотано разное кол-во лёски? :eek: Я думаю, что нынче у мультов самой привлекательной "вишенкой на торте" является лёгкая, мелкая и крепкая шпуля... в чём прикол этой катушки - хз, я чот не понял :confused:
На сайте Daiwa появилась SILVER CREEK AIR TW STREAM CUSTOM
workforashot
29.12.2021, 11:12
Очередной "выкидыш" от Дайвы...
Катушка 170гр весом...с концепцией air...и ценником в 400+у.е.
И рупорным названием в строку...
А что плохого? Думаю любители УЛ ловли, тем более стримовой оценят.
На сайте Daiwa появилась SILVER CREEK AIR TW STREAM CUSTOM
ИМХО, специализированная, чисто стримовая, катуха в модной одёжке :)
Ну так Ареа спінінги довжиною 1.5м важать 120г.... їм якрас і пасує катуха в 170г... можна взагалі в 200г+... є збочені япошки що ловлять калькутою, так званою, БФС що важить під 200г...
Я взагалі не розумію смислу ставити деревянні катушкотримачі на і без того тяжилезний низькомодульний бланк - назвати це Ареа чи Стрім і ловити так форель чи іншу рибу...
Смысла не понимаете, но ярлык "извращенцы" повесили.
Ліквідація за власним бажанням
02.01.2022, 06:06
Тут две точки зрения - ортодоксальная, где весь вес в руку и мотыляешь спиннингом, как дирежёрской палочкой и прогрессивная, за масимально лёгкий общий вес снасти в целом. И да, мы в курсе и по тенденциям "стеклянных" бланков в том числе :)
В даному контексті розмови "збоченці" - це компімент )
А взагалі японська культура чимось нагадує колишній СРСР, де сексу не було... тому там ціла купа всяких збоченців в метро і взагалі багато людей із схибленою сексуальністю...
Тут две точки зрения - ортодоксальная, где весь вес в руку и мотыляешь спиннингом, как дирежёрской палочкой и прогрессивная, за масимально лёгкий общий вес снасти в целом. И да, мы в курсе и по тенденциям "стеклянных" бланков в том числе :)
Звичайно баланс грає велику роль... цифри без точки балансу ще нічого не означають... але для чого навішувати металеві гайки на спінінги, деревяні катушкотримачі фіг його знає...
03.01.2022, 14:36
Звичайно баланс грає велику роль... цифри без точки балансу ще нічого не означають... але для чого навішувати металеві гайки на спінінги, деревяні катушкотримачі фіг його знає...
Ощущения. Ощущения от такой снасти другие. Японы ловят рыбу не для пропитания. И толк в эстетике и гармонии понимают, получше нашего. У меня была удочка собранная японским мастером. Как раз из форелевой серии. До сих пор жалею, что продал.
Правильно собранная удилка на ценных породах дерева не ощущается в руке и бланк является продолжением руки, таковым и ощущается.
workforashot
03.01.2022, 16:57
...и толк в эстетике и гармонии понимают, получше нашего...
Да прям таки.
"Учітесь, читайте, і чужому навчайтесь, й свого не цурайтесь..."
... але для чого навішувати металеві гайки на спінінги, деревяні катушкотримачі фіг його знає...
Вот именно. Не понимая сути, делать выводы о том, что японцы , как бы помягче, несколько отличаются от нас в мышлении в худшую сторону...
Где Япония а где мы? Может, все-таки, стоит у них кое-чему поучиться?:)
Мы что, можем противопоставить что-то лучшее взамен? И ли кто-то другой может?
Ах да, чуть не забыл про китайцев. Чайна это наше всё!
Erik Pomidorov
03.01.2022, 18:20
Тю, чего извращенцы? Японцы для своих японских условий и для себя любимых создали что то неудобно вразумительное нашему мозку. Так они себе старались, под свои руки и свои "тараканы"в их японской голове, сделали данное изделие ну и молодцы а нам оно или подходит или нет, это уж как повезет. Или сами придумываем\изготавливаем или подбираем из того что странные японцы придумали\сделали. Вот Рудру делали то под себя(БАССА) а она щук ловит офигенно, нам повезло-совпало а какаято кракозяба не ловит нашу рыбу значит нам неповезло.
Ощущения. Ощущения от такой снасти другие. Японы ловят рыбу не для пропитания. И толк в эстетике и гармонии понимают, получше нашего. У меня была удочка собранная японским мастером. Как раз из форелевой серии. До сих пор жалею, что продал.
Правильно собранная удилка на ценных породах дерева не ощущается в руке и бланк является продолжением руки, таковым и ощущается.
А шо якщо спінінг на 40г лекший - то це для загототівлі? Нє, я не спорю що дерево гарно виглядає і приємне на дотик... але от як додаткова вага робить спінінг таким що "не відчувається в руці" не знаю... чи це порада дерева "облагороджує" цю додаткову вагу? Ну якщо вага потрібна для правильного балансу, то більш доцільно її розмістити у самому комлі, тоді і менше її буде необхідно...
Я взагалі про шо.... я про те що якщо "так роблять японці" (чи будьякий інший народ \ частина суспільства) то це ще далеко не означає що так робити правильно...
Вот именно. Не понимая сути, делать выводы о том, что японцы , как бы помягче, несколько отличаются от нас в мышлении в худшую сторону...
1. Ну те що в Японії є нормою коли мужик мацає дівчину в метро і др... а інші роблять вигляд що нічого не відбувається - для мене є достатнім аргументом щоб поставити під сумнів менталітитет людей і чи варто на нього рівнятись.
2. В них багато якісних і хороших речей... Думаю Хонда і Тойота це найбільш надійні \ якісні автомобілі... хоч і косяки в них є також... з технічної точки зору як організоване виробництво і технічне вдосконалення, брейншторм і постійний пошук недоліків - звичайно потрібно переймати хороший досвід... тут нема про що спорити.
А от на ідеологічні та культурні аспекти які в свою чергу впливають на не що вважається "естетичним" чи "правильним" треба добре фільтрувати
Знову ж таки я не кажу що всі японці маньяки, а всі словяни нормальні... але те що в низ з цим задвиги це факт. Я не говорю що ручка з дерева на спінінга немає ніякого смислу... можливо для когось... Я до того що треба критично ставитись до речей і що Японія далеко не еталон "правильності"
Sasha S2
03.01.2022, 20:14
наприклад , я не переношу вудки в сучасному дизайні , особливо морські :D огризки , а форелевий дизайн дуже подобається , але також не прихильник сильно напихувати багато ваги в вудку+ треба дивитись конкретний комплект , на стрімових форелевиках та вага не заважає і не відчувається , а от ареа бланк " вбити " можна . Ще, особисто мені , дискомфортно ловити з катухами менше 165-170 г . Пробував комплект вагою 179 г ( 20 Стіз Айр+ вудка на форелевому бланку Юстас ) - взагалі не моє , ніби пустота в руках .
Ben
Простите, вы так уверены в том, что все, что не соответствует норме в вашем пониманеии в других странах и даже континентах
противоречит общечеловеческим нормам? Не много берёте на себя? Вы хотите все построить под своё мерило? Напрасно!
Во многих странах, в том числе и европейских, существуют обычаи, которые уж никак не сочетаются с тем, что у нас считалось бы нормой.
Для того, чтобы с пониманием относиться к этому и существует такое понятие, как толерантность.
Кроме того, вы приводите пример того, что видели (или прочли где-то), как японцы вели себя в метро.
Уверяю, я найду тысячи примеров далено не корректного поведения некоторых людей в том же киевском метрополитене.
Не стоит судить о нации по некоторым её представителям. Возможно, не самым лучшим.
Мы что, можем противопоставить что-то лучшее взамен? И ли кто-то другой может?
Ах да, чуть не забыл про китайцев. Чайна это наше всё!
Ага, скажи ото нашому Вові Колючому, що йому є чому у японців повчитись як робити щучі приманки, чи шведам чи фінам. Чи німці хай повчаться в них всякі сомячі фінтіклюхи варганить.
. Чи німці хай повчаться в них всякі сомячі фінтіклюхи варганить. А яким боком німці до "сомячих Фінтіклюх"?І ,взагалі, нормальні люди не соромляться в спеціалістів вчитися.
А яким боком німці до "сомячих Фінтіклюх"?І ,взагалі, нормальні люди не соромляться в спеціалістів вчитися.
Бо в їх багато для цього всякого цікавого, но я в цьому не розуміюсь, тож не розкажу подробно, да і не в тему то. :)
Ben
Простите, вы так уверены в том, что все, что не соответствует норме в вашем пониманеии в других странах и даже континентах
противоречит общечеловеческим нормам? Не много берёте на себя? Вы хотите все построить под своё мерило? Напрасно!
Нє, ну якщо мацати дівчину і др...ти в сабвеї - для вас в порядку норми, це ваша справа. Я говорю що це збочення. Тобто мене не так факт дрочки турбує, як факт того що це 1. фактично насильство, бо дівчина проти цього, просто її немає кому захистити і 2. інші люди до цього "толерантно" ставляться... Помоєму у деяких людей проблеми з поняттм "толерантність"... знову ж таки - на мій погляд, я нікому не навязую своєї думки... але я її пропагую.
Во многих странах, в том числе и европейских, существуют обычаи, которые уж никак не сочетаются с тем, что у нас считалось бы нормой.
Для того, чтобы с пониманием относиться к этому и существует такое понятие, как толерантность.
Це ви про що? Для прикладу, в Авганістані дівчаткам не прийнято вивчати медицину, не рідко батько за такий проступок може облити лице доньки кислотою - звичайна традиція виховання за Талібаном. Ви пропонуєте до такого ставитись "толерантно" "з розумінням". Типу: "авганці знають толк у вихованні дітей".
Кроме того, вы приводите пример того, что видели (или прочли где-то), как японцы вели себя в метро.
Уверяю, я найду тысячи примеров далено не корректного поведения некоторых людей в том же киевском метрополитене.
Не стоит судить о нации по некоторым её представителям. Возможно, не самым лучшим.
Я ж писав у попередньому пості. що я не говорю за поодинокі випадки, я говорю про поширену річ, одне діло коли там десь 2 рази в житті дівчинка побачила педофіла в парку за 100м, інша справа коли дівчинку мацають і дро..ть на неї в метро щотижня. А ще інша проблема - це толерантність до цього інших людей... І я думаю що саме культура і виховання сприяють такій поведінці людей.
Моя основна теза - не все "японське" гідне наслідування.
А на мою думку японська культура має серйозні проблеми.
...на мою думку японська культура має серйозні проблеми.
Серьёзное заявление! Но выглядит смешно , почему-то! Наверное потому, что для того, чтобы иметь весткие основания
сделать такое заявление, надо кое-что иметь за плечами.:) Закончим этот флуд, пока по шее не получили:D
Вот это вы раздули бурю из ничего :eek: Как по мне, то существует несколько основных моментов. 1. Фетиш. Кто-то будет собирать годами 80-ый Лэнд Крузер и при этом получать удовольствие, а кто-то сразу купит 300-ый; ну или взять, примеру, движение ЛГБТ - кому-то это всё ведь по кайфу :eek: :D. 2. Я лично не считаю, что мы должны тупо молиться на чьи-то достижения, науку, культуру и т.д., это даже вредно - мы уничтожаем таким образом свои собственные... в любом, случае, каждый человек/каждая нация должна брать от других только лучшее и полезное для себя. Увы, у нас в этом плане больше попугайского гаврилизма, нежели сенса :o, а часто основным аргументом вообще является "я так хочу, идите нх" :cool: Ежели размышлять о мультовых снастях, то я вижу в них довольно большой дефицит выбора для наших условий, это нужно признавать, а не противоречить этому :spin:
04.01.2022, 12:28
Ежели размышлять о мультовых снастях, то я вижу в них довольно большой дефицит выбора для наших условий, это нужно признавать, а не противоречить этому :spin:
А чего не хватает? Напишите. Передам нашему директору. Мот привезёт под хотелки чего-нить правильное, а не шо попало.
А чего не хватает? Напишите. Передам нашему директору. Мот привезёт под хотелки чего-нить правильное, а не шо попало.
Шо за маланский подход? :D :cool: Привезти многие могут, везунов хватает :) , вот только везти нЕчего, бо то, что здесь у нас актуально, у "них" там и нх не нужно в большинстве случаев, я, собссно, об этом и говорю ;) Тем не менее, скажем, у тех же русских, движ в этом плане идёт давно - это удилища Астро, Монстрок от Графитлидер, мультовые палки от Земекс и т.д.., но это крохи и далеко не лучшие... Что касается местных представителей, то ... где Моретаны? ну а те же Занны тоже были бы довольно актуальны в мультовом исполнении. Вот ибисовцы молодецы :) - развивают тему, скайлайны там всякие, драйвы :ajmolodec:. Что касается катушек, то тут, ИМХО, вобще "конь не валялся" - где, бл..., мульты с системой торможения Магфорс с лёгкой шпулей HLC под шнуры вместительностью 1.0...1.2 - 150 метров под джиговую ловлю?! :confused::confused::confused::mad: Да и по воблерной теме есть потребности, лайт-ультролайт....
04.01.2022, 14:41
Что касается местных представителей, то ... где Моретаны? ну а те же Занны тоже были бы довольно актуальны в мультовом исполнении. Вот ибисовцы молодецы :) - развивают тему, скайлайны там всякие, драйвы :ajmolodec:. Что касается катушек, то тут, ИМХО, вобще "конь не валялся" - где, бл..., мульты с системой торможения Магфорс с лёгкой шпулей HLC под шнуры вместительностью 1.0...1.2 - 150 метров под джиговую ловлю?! :confused::confused::confused::mad: Да и по воблерной теме есть потребности, лайт-ультролайт....
Спрошу. Если накл не отправят - мот чего и сдвинется в этом вопросе.
... где, бл..., мульты с системой торможения Магфорс с лёгкой шпулей HLC под шнуры вместительностью 1.0...1.2 - 150 метров под джиговую ловлю?! :confused::confused::confused::mad: Да и по воблерной теме есть потребности, лайт-ультролайт....
4s0GX51YRe8
[QUOTE=Ben;20380
А на мою думку японська культура має серйозні проблеми.[/QUOTE]
хотів би спитати, а скільки пан прожив в Японіі? Чи це висновки з інтернетноі інформаціі?Це як найкращі танки і літаки з гіперзвуковими ракетами в мордорі.
04.01.2022, 20:25
хотів би спитати, а скільки пан прожив в Японіі? Чи це висновки з інтернетноі інформаціі?Це як найкращі танки і літаки з гіперзвуковими ракетами в мордорі.
Просто Бен предпочитает китайский ширпотреб. Думаю, что вопрос в бюджете. Мог бы купить японский мульт, а не китайский, то диалог был бы иным. Без обид.
Я не жив ні дня в Авганістані, але досить добре собі уявляю що буде коли я спалю коран на центральній площі Кабулу.
Якби люди в житті користувались лише інформацією "з перших рук" чи власного досвіду то ловили далі на бамбукові вудочки...
Просто Бен предпочитает китайский ширпотреб. Думаю, что вопрос в бюджете. Мог бы купить японский мульт, а не китайский, то диалог был бы иным. Без обид.
це взагалі не розумію до чого ви
Я вот когда прохожу по зас раним берегам или наблюдаю тупое разрушение нерестових плавней тогда думаю что не японская культура має сурйозние проблеми...
Когда наблюдаю бидло на берегу или в лодке тоже про японцев вообще чета не вспоминается...
Бюджет бюджетом а пакуют стекляшек и на 505 финиках. Тоже б л я не накамури.
05.01.2022, 14:00
Я вот когда прохожу по зас раним берегам или наблюдаю тупое разрушение нерестових плавней тогда думаю что не японская культура має сурйозние проблеми...
Когда наблюдаю бидло на берегу или в лодке тоже про японцев вообще чета не вспоминается...
Бюджет бюджетом а пакуют стекляшек и на 505 финиках. Тоже б л я не накамури.
Над каждым инспектора не поставишь. Если в голове жопа, то и вокруг будет жопа. Собственно, потому и имеем проблемы в целом. Кто бы к власти не пришёл, а пи...ц будет продолжаться, пока в головах не наступит порядок.
Чтобы в головах порядок образовался, кадо чтобы очень дорого, либо очень больно.:eek:
А по другому никак. Есть, правда, ещё один способ, но не гуманно.:Smile043:
05.01.2022, 14:59
либо очень больно.:eek:
Этот вариант мне кажется наиболее оптимальным. Иначе рыбы не останется совсем.
Erik Pomidorov
07.01.2022, 20:17
Да немного накипело у нас. Увидел недавно баркас промысловиков на Кильчени, маленькая речка под Днепром, и захотелось этим "деятелям" по мотору стрельнуть или Фку в лодку чтобы к ракам на корм пошли. Как то радикально но других методов не вижу
Valera dneprr
13.01.2022, 13:13
Ну так Ареа спінінги довжиною 1.5м важать 120г.... їм якрас і пасує катуха в 170г... можна взагалі в 200г+... є збочені япошки що ловлять калькутою, так званою, БФС що важить під 200г...
Бен написал.
Советовал бы попробовать эти самые 200+-. За токой БФС японцам можно простить и лапанье девок в метро:D
Kostik23
21.01.2022, 09:37
Сегодня после 11 часов Шимано покажет новинки:
Стелла, Бантам, Метаниум Шалоу Едишон, Альдебаран БФС
Удилища : Бантам, Експрайд
Kostik23
21.01.2022, 09:39
Мясорубки - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Мульты - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Палки - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
21.01.2022, 17:35
QBSSvQKpA0c
Обсуждали уже? :confused:
Так вроде и Вы принимали участие.
Пошшупать бы новый баран БФСный
21.01.2022, 19:43
Так вроде и Вы принимали участие.
Пошшупать бы новый баран БФСный
Этот я не мог обсуждать, их не было у нас в магазине.
В симано барашек внешне не зашёл. Открытое колесо. Не той компот.
Серебрянный волчёк под ПЕ шнуры
22.01.2022, 15:07
Серебрянный волчёк под ПЕ шнуры
Передаточное число 8.5, шнуры #0.6:90-180/#0.8:75-150. Под жереха?
Как я понял на зиллион поставили мелкошпулю. Или не так?
Я просто на свои стизы докупил набор мелкошпуль и пока сижу ровно на попе.
Треба шпулю від нього купити і все))
Треба шпулю від нього купити і все))
Тридцать четвёртая. Интересно на 103 SV Стиз встанет?
Думаю, так. Від нового зіла 21 встає. Стандартна 34мм рама
makson777
23.01.2022, 20:29
TqaeLaOLK1I
в общем судя по японскому видосу катухан дельный для стрима, правда стекло у чувака "неправильное";)
НО, можно купить один корпус например Эир и к нему 2 шпули и получим, альфас эир, альфас гека, и альфас сильвер стрим ))
я понимаюьзачем это делают но я лично не буду покупать 3 катушки ))) пока ловлю стоковым стиз эир 2020
24.01.2022, 08:18
А чего не правильное? Я себе из Китая тоже заказал стекляшку 147 ростом. Хочу попробовать, шо оно такое, прежде чем тащить из Япония дорогой удильник.
А чего не правильное?.
Потому что не за 1000 у.е.
Это была шутка, которую как всегда никто не понял))
25.01.2022, 12:32
Потому что не за 1000 у.е.
Это была шутка, которую как всегда никто не понял))
Они ещё и катушки ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) неправильные используют :)
ncNuaBeUfxE
Тут обзор ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]) катушки на японском. Можно через хром перевести и вполне себе комфортно прочитать.
И цены на эти катушки у них тоже не правильные:)
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] :eek: Жируют cцуки :Smile049:
Так этож лимитка. Наверно нормальная цена :D
Интересно если есть леворукая лимитка сколько она стоит ))))
В любом случае я для окуня брать не буду
Интересно если есть леворукая лимитка сколько она стоит ))))
В любом случае я для окуня брать не буду
Левые тоже есть чуть дешевле,правда б.у.
Левые тоже есть чуть дешевле,правда б.у.
Ось вам новий [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
тільки ці мульти вже третій рік в продажі. Реальні продажі ліворуких ліміток відбувалися 8000-11000$ , а ліворуких стокових 4000 - 6000 $
Хворі люди... Цеглину за такі гроші...
lowoffice
26.01.2023, 14:12
Від дайви нова система гальм, щось схоже на DC від шими. З цікавого те, що котушку можна підключати до смартфону і з часом можна змінювати прошивку ПЗ (якщо я все правильно зрозумів).
Від дайви нова система гальм, щось схоже на DC від шими. З цікавого те, що котушку можна підключати до смартфону і з часом можна змінювати прошивку ПЗ (якщо я все правильно зрозумів).
траплялося на очі, це мульт на акул ;) :) , а ціна так ваще космос :opetr:
Вона лише для ринку Японії.
Ловля на свімбейти. Така собі прокачана зетка
Новий Steez з 32 шпулею
Це третє покоління, пишуть, що тут немає осьового гальма. Думаю, швидше за все, він просто виставлений на заводі і більше не регулюється. Але я можу помилятися.
Дайва випустила новий Альфас з 30 шпулею та гальмами SS MAGFORCE(як на 23 SS Air),Плат вже відкрив замовлення.
Ці нові гальма показали себе дуже добре,у порівнянні зі Стіз Аір по низам та комфорту 23 SS Air виграє. Тепер 30 шпуля,що важить так само,як 28 у попереднього Альфас,має бути кращою в комфорті за попередню серію СТ з 30 шпулями.
Єдине "але",за рік не вийшло жодної додаткової шпулі на 23 SS Air,скоріше всього через нову конструкцію індуктора.
Дуже спірно щодо сс ейр та стіза. ССка мені дуже зайшла як бфс катушка, але вона абсолютно ніяка при необхідності силового закиду компактів, іде скажене перегальмування. А от для чистої БФС ловлі - те, що треба.
Стіз більш універсальний. І дальнобійніший однозначно.
Альфас - може бути цікаво, тільки цінова ніша його не зрозуміла.
Я і говорив про комфорт та низи... ну які там силові закиди компактами з лісоємкістю 45м:D,це ж не для цього котушки:)
"Бфс" пишуть,але народ все рівно хоче сотку викинути с унцією))).
У СС Айр по другому працює індуктор,і це не перетормоз,а скоріше закладена функція.Максимум що Стізом кидав,17г поппери на моно 6лб,летить добре))),а от компакти до 2г(+приманка) СС Айр кидає не гірше Стіза,хоча це суб'єктивно, звісно що руки на палки різні.
По старі схемі))),наступним має вийти Стіз з 30 шпулею та SS MAGFORCE)))
Розумієш, шнурка 0,6 туди влітає огого. Я пробував ставити її на лайт-джиговий прут, то не воно. Надто швидкий черв'як, який при вильоті гальмує схід шнура. Саме по цим параметрам стіз мені зайшов більше. 2гр може й так, а от коли поставити 6-8 - то вже не альо
Альфас - може бути цікаво, тільки цінова ніша його не зрозуміла.
А чому не зрозуміла -270 долл.вважаю непогана ціна для нього
Ну якщо так, то на діджитаці буде 230 десь. Норм.
Розумієш, шнурка 0,6 туди влітає огого. Я пробував ставити її на лайт-джиговий прут, то не воно. Надто швидкий черв'як, який при вильоті гальмує схід шнура. Саме по цим параметрам стіз мені зайшов більше. 2гр може й так, а от коли поставити 6-8 - то вже не альо
Так,6-8г це їх ваги,але під Бфс-ні приманки лопухасті. На 6-8г компакти "далеко" 28 шпулі не дуже,під 32 скоріше,Альдебарани якісь,Т3,тощо...
Так,6-8г це їх ваги,але під Бфс-ні приманки лопухасті. На 6-8г компакти "далеко" 28 шпулі не дуже,під 32 скоріше,Альдебарани якісь,Т3,тощо...
Я б показав куди "недалеко" літають 6гр зі стіза в стоці, або з Роро)))) Навіть з 28 шпулею.
Kostik23
25.10.2024, 12:49
А чому не зрозуміла -270 долл.вважаю непогана ціна для нього
А як ви вийшли на 270 у.е ?
Офіційна ціна 51 900 йен (340 у.е.) ну скидка може буде 10% то буде 306 у.е. + розмитнення(орієнтомно +46 у.е) і виходить не зовсім дешево.
UPD: Добавив скрин с сайта дайви щоб ви розуміли наскільки піднялась ціна на альфас. Рівень Стиза А, Милионера, СС АИР.
Я б показав куди "недалеко" літають 6гр зі стіза в стоці, або з Роро)))) Навіть з 28 шпулею.
Та я теж вмію...вилкою борщ їсти)))
Далеко це скільки?
А як ви вийшли на 270 у.е ?
Офіційна ціна 51 900 йен (340 у.е.) ну скидка може буде 10% то буде 306 у.е. + розмитнення(орієнтомно +46 у.е) і виходить не зовсім дешево.
UPD: Добавив скрин с сайта дайви щоб ви розуміли наскільки піднялась ціна на альфас. Рівень Стиза А, Милионера, СС АИР.
Будь ласка [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
11325грн=273у.о.на сьогодні
Kostik23
26.10.2024, 22:39
Будь ласка [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
11325грн=273у.о.на сьогодні
А розмитнення ви не рахуєте? + доставка зен маркетта + комісія 4000 йен (~27 у.е. це тільки доставка + комісія)
Плат дає скидку 10%,входить 46710 іен... то саме що Зен,але! На Платі можна скористуватись тим,що ти офіційно купив.І був в мене такий випадок,взяв там спін(Гамму) ,через пів року продав товаришу,той заломав хлист:(... окремо його купити можна було за 35 іен,але я списався с ними,та хлист від Гамми вийшов коло 15 іен,запросили тільки прислати заломану частину(хардсолід 15см)...
А розмитнення ви не рахуєте? + доставка зен маркетта + комісія 4000 йен (~27 у.е. це тільки доставка + комісія)
Ні не рахую,взагалі вважаю що комісії,розмитнення тощо, це супутні витрати,все одно купувати в наших магазинах дорожче ніж з усіма цими платежами,тому альтернативи не бачу..
Partizan
12.11.2024, 22:06
Всім доброго вечора.
Ось тільки поставив легку шпулю (5 грам) на 20 Metanium.
Детально потестить ще не вдалось, юзав лише 1 раз після роботи.
Але що сказати, 3 гр летять на +-25 м легко.
Шпуля дуже стабільна, показала роботу без перебіжок.
Буде час, вийду на весь день поюзаю в хвіст і в гриву.
Але придбанням довольний що слон. Мої очікування оправдались.
Зараз дивлюсь як залити відео. Можливо завантажу на YouTube та поділюсь посиланням.
Всім доброго вечора.
Ось тільки поставив легку шпулю (5 грам) на 20 Metanium.
Детально потестить ще не вдалось, юзав лише 1 раз після роботи.
Але що сказати, 3 гр летять на +-25 м легко.
Шпуля дуже стабільна, показала роботу без перебіжок.
Буде час, вийду на весь день поюзаю в хвіст і в гриву.
Але придбанням довольний що слон. Мої очікування оправдались.
Зараз дивлюсь як залити відео. Можливо завантажу на YouTube та поділюсь посиланням.
Олександре, не могли б Ви бiльш конкретно розписати: що за шнур, який спiн (довжина, тест), вага 3 гр. - це джиг чи блешня?
Дякую
На аліхе з'явилася 24 Salamandura від дайви. Цінник +- що і в 21го Зіла.
Шпуля 34мм SVboost. 150 розмір, вага 195г. Можна ловити в морі.
На аліхе з'явилася 24 Salamandura від дайви. Цінник +- що і в 21го Зіла.
Шпуля 34мм SVboost. 150 розмір, вага 195г. Можна ловити в морі.
Это как я понял Tatula с новой шпулей.
Ну воно начебто і позиціонується як татула для азійського ринку.
Зі співаючим фрікционом із коробки.
Всім привіт. Не знаю, навіщо вони це роблять. Але ще одна котушка LIMITED цього разу CT SV TW
Ціна на LIMITED 82500 єн, звичайний коштує 63000 єн.
У мене є два звичайних CT SV TW, не можу сказати, що це найпопулярніша у мене котушка, тому що 80% рибалок у мене зі Стизами на 34 шпулі.
workforashot
30.12.2024, 13:42
...не знаю, навіщо вони це роблять...
Главное аббревиатур побольше и шрифт покрупнее.
LIMITED
CT
SV
TW
ANNIVERSARY
... и т.д.
А пипл? А пиплу нравится!
Думаю була ідея інженерна, але зрозуміти варто воно зайвих 20000 ієн чи ні складно.
Всім привіт. Не знаю, навіщо вони це роблять. Але ще одна котушка LIMITED цього разу CT SV TW
Ціна на LIMITED 82500 єн, звичайний коштує 63000 єн.
Віталій вітаю,придивись до нового Альфаса ,я собі замовив якщо цікаво відпишусь..
Цікаво, звичайно, думаю не тільки мені.
У мене по котушках перебір, зараз у мене 9 котушок
куди мені ще щось купувати? якраз продавати )))
Віталій вітаю,придивись до нового Альфаса ,я собі замовив якщо цікаво відпишусь..
А що там може бути цікавого? Той же сс ейр, тільки з 30 шпулею.
gfiffyntyf
01.01.2025, 15:22
теж має приїхати 11 січня новий альфас
Той же сс ейр, тільки з 30 шпулею.
Може воно і так ,але ті магічні букви BF в описі...:rolleyes:
Може воно і так ,але ті магічні букви BF в описі...:rolleyes:
Маркетинг, такий маркетинг…)
Ну трохи зміни є, думаю що на других приманках теж буде різниця, більш-менш.
Ну трохи зміни є, думаю що на других приманках теж буде різниця, більш-менш.
Нажаль, мовний бар'єр не дає моживості заглибитись у думкі тестера, тому може я не дуже все зрозумів, але особисто я бачу, що робота 20Air набагато стабільніша, шпуля працює краще ніж у 25го, у котрого майже з кожного закіду на шпулі перука :) чі ні? ;) Відстань 29метрів на 5ти граммах теж якось не дуже надихає на придбання, хоча що воно за воблер? є питання. В остатку драгклік? :) До реч, бачив що у 20го в модельному ряді є передатка 7,1, тобто ще є питання почутів при ловлі ;) . В общем, хз... :confused:
Нажаль, мовний бар'єр не дає моживості заглибитись у думкі тестера, тому може я не дуже все зрозумів, але особисто я бачу, що робота 20Air набагато стабільніша, шпуля працює краще ніж у 25го, у котрого майже з кожного закіду на шпулі перука :) чі ні? ;) Відстань 29метрів на 5ти граммах теж якось не дуже надихає на придбання, хоча що воно за воблер? є питання. В остатку драгклік? :) До реч, бачив що у 20го в модельному ряді є передатка 7,1, тобто ще є питання почутів при ловлі ;) . В общем, хз... :confused:
Вибачаюсь,там тітри тільки на англійській...
Взагалі,він каже що 25-й стабільніше кидає,та дозволяє включати меньше гальмів,і траекторія політу приманки нижче. Пару перебігів було по його вині,сам каже))). Воблер 5г китаєць,тонучий...тому я і кажу,що тест трохи однобокий))), треба інші приманки брати,та й шпульні бажано промити . Так,драгклік іде з заводу.
Нічого там цікавого. Фактично - різниця по дальності в метр-півтора. Гальма такі, як на СС ейр (у мене вона була, комфортна, непогана, але не вистачило універсальності (дальність на компактах).
Щодо заміни Альфаса Ейр - толку нема. Катушка дорожча.
Тут я в цих битвах бачу одного переможця - Альдебаран 22 БФС. Наскільки я терпіти не міг 16-й, настільки я обожнюю 22-й.
Нічого там цікавого. Фактично - різниця по дальності в метр-півтора. Гальма такі, як на СС ейр (у мене вона була, комфортна, непогана, але не вистачило універсальності (дальність на компактах).
Щодо заміни Альфаса Ейр - толку нема. Катушка дорожча.
Тут я в цих битвах бачу одного переможця - Альдебаран 22 БФС. Наскільки я терпіти не міг 16-й, настільки я обожнюю 22-й.
Все залежить від того,що ми чекаємо від котушки. Дальність на компактах, мені, наприклад,не треба зовсім))), а треба комфортний закид коливалок 0.5-0.6г,таких само джигів,та воблерів до Рідж35, в основному Bug Minnow 20...тому Альдебаран 22 в мене повністю програє дайвам з 28 шпуллею,і навіть Піксі з мілкими шпулями,та 12 Алд бфс з Авейл краще за 22 Альдебаран...
Так само і 23 СС Айр дуже добре працює в моїх умовах.
Можливо й так, а мені треба універсал грам від 4 і до 12. Під усе) Тому тут я серед купи катушок тільки баранчик нащупав
Можливо й так, а мені треба універсал грам від 4 і до 12. Під усе) Тому тут я серед купи катушок тільки баранчик нащупав
Так,я не вперше чую, що 22 Алд добре працює з такими вагами компактів. В мене є пару шпуль легких на нього, тільки добратись до них треба)))
Так,я не вперше чую, що 22 Алд добре працює з такими вагами компактів. В мене є пару шпуль легких на нього, тільки добратись до них треба)))
Поки дальнобійнішої катушки для МДЖ я не побачив. Навіть Стіз ейр з Роро хоч на пару метрів, але програє на 2-3гр.
У мене є легка ККР і стокова. Сказати, що велика різниця, не скажу. А в ваги 1гр я не лізу, не треба
Доброго дня, поділіться будь ласка думкою: HG чи XG (переваги та недоліки)
Хочу CALCUTTA CONQUEST BFS 23
Ну ще на ALDEBARAN BFS заглядаю
:confused:
Доброго дня, поділіться будь ласка думкою: HG чи XG (переваги та недоліки)
Хочу CALCUTTA CONQUEST BFS 23
Ну ще на ALDEBARAN BFS заглядаю
:confused:
На бфс котушках переважно користуюся XG,на меньших передачах занадто довго крутити треба))), коли наприклад треба вимотати носій ( перехліст приманки,неперспективний участок , тощо). Крім цього,коли сіла риба ті різко пішла на вас,з повільною передаткою можна не встигнути вимотати ,дати слабину і як наслідок схід риби. Також на швидкій течії при ловлі апстрім бажано мати швидку передачу.
Kostik23
10.01.2025, 09:44
Альдебаран ДС 2025 - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Антарес 2025 - [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Нарешті зробили ДС на 30 шпулі))), не пройшло і 15 років після Кардиф 50ДС...
Думаю,цей новий Альдебаран буде від 2г кидати,а якщо підібрати спін та носій правильно,то і меньше.
Нарешті зробили ДС на 30 шпулі))), не пройшло і 15 років після Кардиф 50ДС...
Думаю,цей новий Альдебаран буде від 2г кидати,а якщо підібрати спін та носій правильно,то і меньше.
Зараз китайці щей шпуль накидають..
Багато вони накидали на всі ДЦшки?
Багато вони накидали на всі ДЦшки?
На Метан зробили,думаю і на Баранчик зроблять
Не зовсім розумію, навіщо на ДС ще мілкі шпулі ставити?
На метан? Де? І на який?
На метан? Де? І на який?
Та зробили, тільки щось немає ажіотажу навколо цих шпуль... мабуть ціна відлякує, але в більшості,я думаю,незатребуваність.
У вас же є ця шпуля? Як працює? Щось особливе в порівнянні зі строком?
Дякую.
У вас же є ця шпуля? Як працює? Щось особливе в порівнянні зі строком?
Дякую.
Так є,треба з нею попрацювати дуже мало
рибалив з нею ,але взагалі перше враження - дуже непагано, якщо
порівнювати зі штатною.
По- перше вона легша не знаю плюс це чи ні,але по дальності трохи виграє
По -друге трохи комфортніше на легких вагах (стосується тільки воблерів)
В мене сама глибока з тих, що пропонують китайці,у них є
ще мілкіші,там мабуть можна опуститись ше нижче по вагам,тому припускаю ,що на Баранчика ДС вони вже точать:)
Так є,треба з нею попрацювати дуже мало
рибалив з нею ,але взагалі перше враження - дуже непагано, якщо
порівнювати зі штатною.
По- перше вона легша не знаю плюс це чи ні,але по дальності трохи виграє
По -друге трохи комфортніше на легких вагах (стосується тільки воблерів)
В мене сама глибока з тих, що пропонують китайці,у них є
ще мілкіші,там мабуть можна опуститись ше нижче по вагам,тому припускаю ,що на Баранчика ДС вони вже точать:)
Дякую. Якщо на умовному Метані з 34 ,легшою за стокову ,шпулею можна опуститися до 2-3 грам,то Альдебаран новий в такому випадку може і Баг Міноу кидати,з 30 розміром...
Ну, побачимо як це буде ще,бо нова ДС-5 на 24Мет має неоднозначні відгуки,то перебіг,то перетормоз...а ця ще новіша,та на меншу шпулю.
Поки що Альдебаран(12-15) з авейл та старим добрим СВС вправно кидає 1-2г воблери...:D
то перебіг,то перетормоз...
Все працює,треба трошки погратись з налаштуваннями
Я підлаштував його під один тип приманок,навмисно хотів
загнати в перебіг проти вітру-все добре..
Все працює,треба трошки погратись з налаштуваннями
Я підлаштував його під один тип приманок,навмисно хотів
загнати в перебіг проти вітру-все добре..
Так і повинно бути! Деякі старі моделі ДС з "захистом від дурня"))) доволі тяжко загнати в перебіг, Кардиф 50ДС,Конквест 09, Скорпіон 12, та навіть Скорпіон 17 і Метаніум 15... Була як би візитна картка,що можна початківцям шмаляти від душі,і без перебігів))).
Нові вже потребують більшої уваги до налаштувань та техніки закиду. Але то саме треба і на звиклих магнітах та центробігах знати та робити.
Більше того,невідключний лісоукладач Абу грає роль того самого ДС,забородити навіть проти вітра не так просто,при цьому комфорт та точність закиду в стрімовій ловлі кращий за любі другі системи гальмування.
Може всі новинки тільки біг по колу?:cool:
З'явився Альдебаран 25 ДС у Соноди,прайс $354 досить адекватний...
Замовив собі :) доставка на кінець травня , як раз під відкриття сезону)))
lowoffice
10.02.2025, 18:26
lowoffice
10.02.2025, 18:39
Схоже що той же стіз А2 тільки зробили для американського ринку. Цікаво які відмінності
Схоже що той же стіз А2 тільки зробили для американського ринку. Цікаво які відмінності
Підозрюю, жовта пара. І, судячи по параметрах, немає 6.3 передатки
Я дивився огляд на американському сайті, як я зрозумів відмінності у передатках для США немає 6.3 і для США глибша шпуля, т.к. вони ловлять на товсті волосіні. Котушку не розбирали, тож про ГП нічого не знаю.
Ну хз,таке собі...добавили MAGFORCE-Z Boost і люміневий Стіз став коштувати 650 зелених:158::D
Ну хз,таке собі...добавили MAGFORCE-Z Boost і люміневий Стіз став коштувати 650 зелених:158::D
Так А-2 коштує дешевше і там буст є. Це А-2 американський. По типу як 1000 Зіл та 100G
Якась нова відрижка дайви, 25 рік, ціна +-$230
190г ваги, 150м #1.5 емність
Якась нова відрижка дайви, 25 рік, ціна +-$230
190г ваги, 150м #1.5 емність
Якась версія татули для якогось ринку. Як та ж Саламандура)
Якась версія татули для якогось ринку. Як та ж Саламандура)
Скоріше для якоїсь китайської торгової площадки))),цього чуда немає ні в каталогах,ні на оф сайті:D
Скоріше для якоїсь китайської торгової площадки))),цього чуда немає ні в каталогах,ні на оф сайті:D
Скоріш за все, але навіщо, якщо татула на тій площадці коштує більш ніж вдвічи дешевше :confused:
Може це Татула лакшері для Алі:D
Вітаю! Всіх з наступаючими святами! Пішли вже перші відео з 25 Альдебаран ДС,в основному кажуть що все добре від 4-5г,один кидав 7г блейд бейт на 35-40м(50+ обертів,але невідомо яка передатка),а ось тут кидає 2г з палки 5-20:158::),та каже що 20м реальна цифра.
Мені мають в понеділок привезти:)
Ну от і мені Федекс привіз зарання котушечку)))
Все тихо, без люфтів-шумів,шпуля глибоченька, можна і флюри з моно мотати ... Саме цікаве вага шпулі! 12.7г це для ДС шикардос! У Кардіф 50 ДС 16г, якщо не помиляюсь,та від 2г вже кидав Рідж35... Як виберусь потестити, відпишу.
Всім гарних вихідних.
А ось і оновлення від Флагмана !!!! Тримав в руках, дуже сподобалась !!!! Вони тільки з'явились інші ще на складах, незабаром приїдуть.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] F_kx3P
Все тихо, без люфтів-шумів,...
Не вистачало ще щоб вони там за такі гроші були ) такої хоойні навіть в китайцях по 30 баксів нема ))) перші кілька рибалок ))) На мене 21 метан склав враження дуже надійної речі, як залізний кирпич, злиток броні, у порівнянні з зілом або альфасом. Можна їм вдарити і вбити. Альфасом теж можна, але він подряпається.
А ось і оновлення від Флагмана !!!! Тримав в руках, дуже сподобалась !!!! Вони тільки з'явились інші ще на складах, незабаром приїдуть.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] F_kx3P
А що,Флагман став монстром мультобудування?:D
Не вистачало ще щоб вони там за такі гроші були ) такої хоойні навіть в китайцях по 30 баксів нема ))) перші кілька рибалок ))) На мене 21 метан склав враження дуже надійної речі, як залізний кирпич, злиток броні, у порівнянні з зілом або альфасом. Можна їм вдарити і вбити. Альфасом теж можна, але він подряпається.
Буває,що навідь у топчиків з коробки мікролюфт головного вала ,але дійсно не чути і не впливає...в мене теж метан був збитий,а от стіз св тв з трошечким мікролюфтом.Абу з шикарними люфтами!:D Але працюють декадами ;)
У китайців друге,там без люфта бо композіт скрутили шурупами с початку,але потім все начинає розвалюватись та скрежетати)))
Флагман — означає «перший», «головний», «ведучий», а за ним, вже монстри Дайва, Шимано, Абу.. :D
А якщо серйозно, то цю інфу краще в кастингові удилища, або в мульт- клуб загальні балачки.:)
Не в ту гілку написав...
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010