taras_rv
18.03.2016, 12:13
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Матеріали: сталь 1,0 мм., алюмінієві заклепки.
Повний обзор із детальним тестом:
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Обзор читайте в коментарях до кожної фотографії.
В обзорі використана старенька щепниця зроблена вручну із цинкованої жесті. Служить мені вірою і правдою 4 роки
Тепер щепниці виготовляються на промисловому обладнанні, з дуже міцних матеріалів. Нова конструкція витримує вагу не тільки повного казанка, а і 60 кілограмового туриста! тобіш мене :)
Оптимальна конструкція була визначена експериментально протягом кількох років польових випробувань. Оцінювалися такі параметри – простота у виготовленні, вартість і доступність матеріалів, ефективність згорання палива.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Ціна щепниці 93 грн. Можливі оптові знижки.
Увага! Ціна в оголошенні вказана тільки за піч-щепницю! Армійський казанок можна купити на ринку в кіосках, які продають військову форму і амуніцію. Або в інтернеті, задавши в пошуку "солдатский (армейский) котелок".
Ціна коливається від 100 до 175 грн.
Для тих хто хоче придбати щепницю одразу в комплекті із казанком, можу купити казанок на базарі. Ціна в тому місці, яке я знаю на сьогодні 120 грн.
Ітого комплект - 93+120=213 грн.
Можлива доставка по Україні "Новою поштою", "Інтайм", "Делівері". Передоплата на картку. (або попередній страховий платіж 50 грн. + доставка наложенним платежем.)
На сайті буваю дуже рідко. Прошу телефонувати О961ЗЗЗ9О9
Переваги щепниці перед газовою горілкою:
- не займає місця в рюкзаку завдяки інтеграції з солдатським казанком;
- відсутні витрати на газ і заправку балонів;
- необмежений ресурс палива;
- паливо можна знайти будь-де, в будь-яку пору року і в будь-яку погоду.
- велика зона обігріву дна посудини, рівномірне розповсюдження тепла по посудині. Горілка підігріває тільки невеличку зону посудини, при піджарюванні чогось ця зона часто пригорає;
- низька вартість щепниці в порівнянні з газовою горілкою;
- висока надійність (хз що там може зламатись);
- простота у використанні.
Недоліки щепниці перед газовою горілкою:
- час на закипання води майже вдвічі довший через нижчу інтенсивність полум'я;
- неможливо регулювати інтенсивність нагрівання;
- неможливо використовувати в палатці;
- довший час на розпалювання – треба наломати гілочок і їх підпалити(1-2 хв.). В той час як на газовій горілці достатньо відкрутити вентиль.
- в щепницю необхідно як мінімум раз в дві хвилини підкладати свіже паливо.
Переваги щепниці перед звичайним костром:
- тонкі сухі гілочки легко назбирати будь-де, в будь-яку пору року і в будь-яку погоду. (одного разу ми зварили гречку з тушонкою і чай прямо в полі на стеблах сухих бур'янів), в той час як для костра необхідно назбирати хоча би оберемок гарно висушених дрів;
- відсутність сліду обпалювання на землі;
- можна використовувати в заповідних зонах де забороняється палити костри;
- в щепниці в кілька разів вища ефективність використання енергії - полум'я сконцентроване тільки на казанку, тепло не виходить у землю і по сторонам.
- і як наслідок попереднього – в щепниці в кілька разів менший час закипання води і приготування страв.
- полум'я в щепниці захищене стінками від вітру і від легкого дощу.
Недоліки щепниці перед звичайним костром:
- щепниця коштує грошей, в той час як костер палиться безкоштовно ))
- на щепниці можна приготувати страви на 1-3 людини, на кострі готують на велику кількість людей.
- в щепницю необхідно як мінімум раз в дві хвилини підкладати свіже паливо, а в костер паливо підкладається раз в 5-15 хв.
Переваги щепниці перед іншими похідними пічками:
- монолітна нерозбірна конструкція (нічого не хитається, не розбовтується і не ламається, не потрібно витрачати час на збирання і розбирання);
- форма ідеально підібрана під армійський казанок і кріпиться до нього;
- матеріали доступні і гарно витримують високі температури;
- низька ціна;
- великий завантажувальний отвір збоку – не потрібно знімати казанок щоб підкласти палива.
- менша вага.
Один екземпляр дав для випробування знайомому в АТО. Його відгук (цит.):
Dan: Нє, не готовил ) Нам хавку горячую привозят, или дежурные в большом котле на целую групу варят. Лично для себя готовить – возни много. А вот вчерашнее разогреть или чаю на 3-4 чел. собразить – самое оно. Особенно когда дров нет, и времени.
Матеріали: сталь 1,0 мм., алюмінієві заклепки.
Повний обзор із детальним тестом:
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Обзор читайте в коментарях до кожної фотографії.
В обзорі використана старенька щепниця зроблена вручну із цинкованої жесті. Служить мені вірою і правдою 4 роки
Тепер щепниці виготовляються на промисловому обладнанні, з дуже міцних матеріалів. Нова конструкція витримує вагу не тільки повного казанка, а і 60 кілограмового туриста! тобіш мене :)
Оптимальна конструкція була визначена експериментально протягом кількох років польових випробувань. Оцінювалися такі параметри – простота у виготовленні, вартість і доступність матеріалів, ефективність згорання палива.
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])
Ціна щепниці 93 грн. Можливі оптові знижки.
Увага! Ціна в оголошенні вказана тільки за піч-щепницю! Армійський казанок можна купити на ринку в кіосках, які продають військову форму і амуніцію. Або в інтернеті, задавши в пошуку "солдатский (армейский) котелок".
Ціна коливається від 100 до 175 грн.
Для тих хто хоче придбати щепницю одразу в комплекті із казанком, можу купити казанок на базарі. Ціна в тому місці, яке я знаю на сьогодні 120 грн.
Ітого комплект - 93+120=213 грн.
Можлива доставка по Україні "Новою поштою", "Інтайм", "Делівері". Передоплата на картку. (або попередній страховий платіж 50 грн. + доставка наложенним платежем.)
На сайті буваю дуже рідко. Прошу телефонувати О961ЗЗЗ9О9
Переваги щепниці перед газовою горілкою:
- не займає місця в рюкзаку завдяки інтеграції з солдатським казанком;
- відсутні витрати на газ і заправку балонів;
- необмежений ресурс палива;
- паливо можна знайти будь-де, в будь-яку пору року і в будь-яку погоду.
- велика зона обігріву дна посудини, рівномірне розповсюдження тепла по посудині. Горілка підігріває тільки невеличку зону посудини, при піджарюванні чогось ця зона часто пригорає;
- низька вартість щепниці в порівнянні з газовою горілкою;
- висока надійність (хз що там може зламатись);
- простота у використанні.
Недоліки щепниці перед газовою горілкою:
- час на закипання води майже вдвічі довший через нижчу інтенсивність полум'я;
- неможливо регулювати інтенсивність нагрівання;
- неможливо використовувати в палатці;
- довший час на розпалювання – треба наломати гілочок і їх підпалити(1-2 хв.). В той час як на газовій горілці достатньо відкрутити вентиль.
- в щепницю необхідно як мінімум раз в дві хвилини підкладати свіже паливо.
Переваги щепниці перед звичайним костром:
- тонкі сухі гілочки легко назбирати будь-де, в будь-яку пору року і в будь-яку погоду. (одного разу ми зварили гречку з тушонкою і чай прямо в полі на стеблах сухих бур'янів), в той час як для костра необхідно назбирати хоча би оберемок гарно висушених дрів;
- відсутність сліду обпалювання на землі;
- можна використовувати в заповідних зонах де забороняється палити костри;
- в щепниці в кілька разів вища ефективність використання енергії - полум'я сконцентроване тільки на казанку, тепло не виходить у землю і по сторонам.
- і як наслідок попереднього – в щепниці в кілька разів менший час закипання води і приготування страв.
- полум'я в щепниці захищене стінками від вітру і від легкого дощу.
Недоліки щепниці перед звичайним костром:
- щепниця коштує грошей, в той час як костер палиться безкоштовно ))
- на щепниці можна приготувати страви на 1-3 людини, на кострі готують на велику кількість людей.
- в щепницю необхідно як мінімум раз в дві хвилини підкладати свіже паливо, а в костер паливо підкладається раз в 5-15 хв.
Переваги щепниці перед іншими похідними пічками:
- монолітна нерозбірна конструкція (нічого не хитається, не розбовтується і не ламається, не потрібно витрачати час на збирання і розбирання);
- форма ідеально підібрана під армійський казанок і кріпиться до нього;
- матеріали доступні і гарно витримують високі температури;
- низька ціна;
- великий завантажувальний отвір збоку – не потрібно знімати казанок щоб підкласти палива.
- менша вага.
Один екземпляр дав для випробування знайомому в АТО. Його відгук (цит.):
Dan: Нє, не готовил ) Нам хавку горячую привозят, или дежурные в большом котле на целую групу варят. Лично для себя готовить – возни много. А вот вчерашнее разогреть или чаю на 3-4 чел. собразить – самое оно. Особенно когда дров нет, и времени.